Şimdi Ara

Sist arayüzü durdu hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumda kulaklık takılıyken ses seviyesini artırmak istediğimde sist arayüzü durdu hatası alıyorum hatta birkaç defa deneyince telefonun arka planı değişiyo var mıdır bir çözümünü bilen
     Sist arayüzü durdu hatası yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sistem Arayüzü Yanıt Vermiyor hatasıyla Karşılaşınca Ne Yapmalısın?

"Sistem Arayüzü Yanıt Vermiyor" hatası, bilgisayarınızda veya yazılımınızda bir sorun olduğunu gösterir. Bu sorun, uygulamalarınızı, donanımınızı veya işletim sisteminizi etkileyebilir. İşte bu hatayı gidermek için atabileceğin bazı adımlar:

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bu, geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Etkin görevleri kapatın: Arka planda çalışan ve kaynak tüketen etkin görevleri kapat.
    • Sistem dosyalarını tarayın: Sistem dosyalarında bozulma olup olmadığını kontrol etmek için bir sistem dosyası taraması gerçekleştirin.
    • Sürücülerinizi güncelleyin: Eski veya bozuk sürücüler, sistem arayüzünün yanıt vermemesine neden olabilir. Sürücülerinizi üreticinin web sitesinden güncelleyin.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım taraması yapın: Kötü amaçlı yazılım, sisteminizin kararlılığına zarar verebilir. Bilgisayarınızı virüs ve kötü amaçlı yazılım taraması yaparak temizleyin.
    • Windows sistem dosyalarını onarın: SFC (Sistem Dosyası Denetleyicisi) komutunu çalıştırarak bozuk Windows sistem dosyalarını onarabilirsiniz.
    • Sistem geri yüklemesi gerçekleştirin: Sorunun başlangıcından önceye ait bir sistem geri yükleme noktasına geri dönmek, sorunu çözebilir.

Yukarıdaki adımları uygulamana rağmen hala "Sistem Arayüzü Yanıt Vermiyor" hatası alıyorsan, nitelikli bir teknisyenden profesyonel yardım almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • açıkmavikoyumavi kullanıcısına yanıt
    Cihazda root var mı? Yoksa daha önceden atıldı mı?
  • Yok hocam hiç birşey nexus 5 saf android 6.0.1

• Yukarı

• Yukarı

• Aynı hatayı alan Sony kullanıcıları için sırasıyla işlemler.
    Ayarlar => Uygulamalar => 3 nokta(...) => uygulama tercihlerini sıfırla
    Sorun düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.