Bildirim
Windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtardı Hatası için yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hangi programla uğraşırken oluyor farkına varabildin mi? eğer şüphelendiğin bi program varsa, kaldır yeniden kur. -
Oyun oynuyorum kapatıyorum pc'yi.Sonra yeniden açtığımda bu hatayı veriyor.
Blue screen(mavi ekran) hatası falan veriyor ama hiç ekran da gözükmüyor. -
bu gidişle sistem aniden çökecek demedi deme -
Bilgisayarım kısayolu sağ tık/özellikler.. ve fotodaki işaretli yere tıklayıp hata iletisi uyarısını kapatın. Sonrasında disk temziliği yapın, kayıt defteri temizliği yapın.
-
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Bilgisayarım kısayolu sağ tık/özellikler.. ve fotodaki işaretli yere tıklayıp hata iletisi uyarısını kapatın. Sonrasında disk temziliği yapın, kayıt defteri temizliği yapın.
hata bildirim yeri yok ki
-
donanim a ait bilgilerini yazarmısın ?
yardımcı olabilmemiz için daha ayrtınılı bilgi vermen lazım -
Anakart Asus P5VD2-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1600/X1650 Series (512 MB)
DIMM3: Qimonda 64T128020HU3.7A 1 GB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Powersuply gerçek 300watt -
Başlat/çalıştır'a gpedit.msc yazın. Çıkan ekrandan Bilgisayar yapılandırması/yönetim şablonları/sistem/hata bildirimi/gelişmiş hata bildirimi ayarları/işletim sistemi hatalarını bildir'i devre dışı bırakın. -
quote:
Başlat/çalıştır'a gpedit.msc yazın. Çıkan ekrandan Bilgisayar yapılandırması/yönetim şablonları/sistem/hata bildirimi/gelişmiş hata bildirimi ayarları/işletim sistemi hatalarını bildir'i devre dışı bırakın.
gpedit.msc yazıyorum windows tarafından bulunamadı diyor -
quote:
Orjinalden alıntı: PoKeMaNiAc
quote:
Başlat/çalıştır'a gpedit.msc yazın. Çıkan ekrandan Bilgisayar yapılandırması/yönetim şablonları/sistem/hata bildirimi/gelişmiş hata bildirimi ayarları/işletim sistemi hatalarını bildir'i devre dışı bırakın.
gpedit.msc yazıyorum windows tarafından bulunamadı diyor
Vistada grup ilkesi farklı bir komutla çıkıyor demek ki.. Şunu bi deneyiniz:
%windir%\System32\gpedit.msc çalıştır'a yazın
ekleme: bir de şunu deneyiniz
Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ı, Donatılar'ı tıklatın, Komut İstemi'ni sağ tıklatıp Yönetici olarak çalıştır'ın üzerine gelin. Windows bu programı çalıştırmak için izninizi isteyen bir güvenlik iletisi görüntülerse, İzin Ver'i tıklatın. MMC'yi başlatmak için, açılan komut istemine mmc.exe yazın. MMC konsol ağacında, Dosya'yı tıklatın, Ek Bileşen Ekle/Kaldır'ı tıklatın ve Grup İlke Nesne Düzenleyicisi ve Grup İlkesi Yönetimi öğelerini seçip Ekle'yi tıklatın.
-
quote:
ekleme: bir de şunu deneyiniz
Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ı, Donatılar'ı tıklatın, Komut İstemi'ni sağ tıklatıp Yönetici olarak çalıştır'ın üzerine gelin. Windows bu programı çalıştırmak için izninizi isteyen bir güvenlik iletisi görüntülerse, İzin Ver'i tıklatın. MMC'yi başlatmak için, açılan komut istemine mmc.exe yazın. MMC konsol ağacında, Dosya'yı tıklatın, Ek Bileşen Ekle/Kaldır'ı tıklatın ve Grup İlke Nesne Düzenleyicisi ve Grup İlkesi Yönetimi öğelerini seçip Ekle'yi tıklatın.
Ek Bileşen ekle/kaldır'a kadar geldim.Ama son adımdakileri bulamadım -
Ya şimdi de başka hata veriyor.Eski ATI driverını yükleyince mavi ekran hatası gitti.Şimdi de oyun oynarken ekran kararıyor no signal detected diyor görüntü gidiyor ama ses hala arkada var.
Bir de arada 0X000000D1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası veriyor.
Not:Sistemim vista home pre. 32 bit orjinal -
BENİMKİ WİNDOWS 7 AYNI PROBLEM BENDEDE HER BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA ÇIKIYO NAPCAM YARDIMMMM -
windows 7 daha tam oturmuş bi sistem değil bu yuzden driversleri düzqün olmuyor sp 3 ü yükle birde öyle dene olmassa ekran kartının her hangi bir parçasında sorun olabilir birde ekran kartını depğiştirip dene gene aynı hatayı verirse sorun sistemden olabilir
kolay gelsin -
günde 4-5 kez bu hatayı alıyorum kafayı yicem bi download yapamıyorum,
İntel i5-2500k, Asus p8z68-v pro, HD6950, Seagate Baraccuda 1TB
Windows 7 64 bit kullanıyorum, çözen arkadaş ekran kartı driver ından dolayı demiş driver ı güncelliyorum inşallah çözülür -
up
bundan 1 yıl once banada oldu video izlerken bır anda sesde tıtreme oldu ve mavı ekran cıktı sonra reset attı pc kendıne sonra acılınca bu hatayı verdı 1 hafta boyle oldu onemsemedım sonra pc acılmadı ekran kartını degıstırdım duzeltı
ve bugun yıne aynısı oldu of -
ya bende hatanın daha değişiyi var önce görüntü bozuluyo sonra ekran kapanıyo açtığımda mavi bir ekran çıkıyo üzerinde ingilizce bişeyler yazıo alta %20 %62 diye %100 sayım yapıyo ve yeniden başlıo
yardım edebilir misiniz -
Sa bu hata bendede vap kasayı yeni toplattım 8gb ram ddr5 ekran kartı 192bit 3gündür bilgisayarcı ve ev arasında gdip geliyorum bütün güncellemeleri yaptı ama fayda yok bu arada silkroad oynuyorum oyunda fark ettiklerım giriş kısmında arka plandaki su mavi olması gerekli ama bende gri renkte aynı şekilde oyundaki guild amblemleri beyaz sorun şöyle oluyor pc donuyor ve reset atıyor mavi ekran geliyor ve pc açıldıgında windows kapanmaktan kurtarıldı hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bilgisayara format attığımdan beri bu sorunla karşılaşıyorum. ara ara oluyor. genellikle internete girince bilgisayar kendini kapatıyor yardımcı olursanız sevinirim
Benzer içerikler
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- crysis 3 failed to initialize hatası
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- şekilli harfler
- root nasıl kaldırılır
- oem açılımı
- secure boot nasıl açılır
- klavye kısayolları
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X