Şimdi Ara

Windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtardı Hatası için yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
39.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: galatasaraysmpyn

arkadaşlar bilgisayara format attığımdan beri bu sorunla karşılaşıyorum. ara ara oluyor. genellikle internete girince bilgisayar kendini kapatıyor yardımcı olursanız sevinirim

bu konuda söylenenleri yaptınızmı acaba?

ayrıca mavi ekran veriyormu?

veriyorsa çekip foroğrafını koyabilmisiniz?
  • safak2834 S kullanıcısına yanıt
    ben de sro oynuyom. benim de ekran gidiyor mavi ekran geliyor ve reset atıyor. yaw bu neyden kaynaklanıyor
  • Bu donanım driverlerinden olabilir,özellikle ekran kartı driverlerinden , sürücüleri güncellediğinizde çıkıyor daha çok ben drivebooster diye bir güncelleme programı indirmiştim sürücüleri güncelledi ama bu hatayı vermeye başladı ve usb portlar bazı cihazları görmüyor ve hata veriyor galiba yanlış uyumsuz bir güncelleme yükledi bilgisayara format atacam size tavsiye sürücü güncelleme programlarına karşı dikkat edin yanlış driver yükleyebiliyor sonra geri alamıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

up

bundan 1 yıl once banada oldu video izlerken bır anda sesde tıtreme oldu ve mavı ekran cıktı sonra reset attı pc kendıne sonra acılınca bu hatayı verdı 1 hafta boyle oldu onemsemedım sonra pc acılmadı ekran kartını degıstırdım duzeltı

ve bugun yıne aynısı oldu of

Dostum bahsettiğin ses titreyip mavi ekran vermesi sorunu makina aşırı yorulduğunda olur. Tavsiyem driverlarını güncelle. (Driver programı konusunda tavsiye istersen özelden yazman yeterli) Güncelledikten sonra pc nin içini aç güzel bi toz temizliği yap (dizüstüyse açamayabilirsin :) bilgisayarcıya götürürsün o halleder) ondan sonra da bakım programıyla (yine aynı şekil özelden yardımcı olabilirim) Güzel bi tam sistem taraması yaparsın ve büyük ihtimalle sorunun hallolur olmadıysa yine özelden yazabilirsin iyi günler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.