Şimdi Ara

ANDROİD UYGULAMA YÜKLENMEDİ HATASI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
51.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım Dark Evo P60 şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım biraz araştırma yaptım benzer vakalar var çözüme ulaşan sayısıda oldukça yüksek benim talihsizliğimdenmidir beceriksizliğimdenmidir artık nedense ben çözüme ulaşamıyorum anlatılanlara göre

Sorun android_secure klasörü içersindeki görünmeyen smdl2tmp1.asec dosyasındamış ve bu dosyayı bi çare görebilen arakdaşlar silip çözüme ulaşmışlar klasörü göremeyen benim gibi talihsizler ise android_secure klasörüne smdl2tmp1.asec.bak isimli yeni bir klasör açarak problemlerini gidermiş ve uygulamayı yükleyebilmişler ben klasörü açıyorum fakat yine aynı hata ile karşı karşıyayım yardım ederseniz benim gibi bir kaç kişiyi daha sevindirmiş olursunuz şimdiden teşekkürler fdh ekibine
     ANDROİD UYGULAMA YÜKLENMEDİ HATASI YARDIM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Uygulama Yüklenemedi Hatası Yardım

Android uygulaması yüklemeye çalıştığında "uygulama yüklenmedi" hatası alıyorsan, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

Uygulama Yüklenemedi Hatasının Nedenleri

• Uygulama cihazınla uyumlu olmayabilir.
    • İndirdiğin APK dosyası bozuk olabilir.
    • Cihazında yeterli depolama alanı olmayabilir.
    • Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme izni vermemiş olabilirsin.
    • İnat Box gibi üçüncü taraf uygulama mağazalarından uygulama yüklemeye çalışıyor olabilirsin.

Uygulama Yüklenemedi Hatası Çözümleri

• Uygulamanın cihazınla uyumlu olup olmadığını kontrol et: Google Play Store'dan uygulamanın cihaz desteklenen cihazlar listesini kontrol edebilirsin.
    • APK dosyasını yeniden indir: Farklı bir kaynaktan APK dosyasını tekrar indirmeyi dene.
    • Depolama alanını temizle: Cihazındaki gereksiz dosyaları silerek depolama alanı açabilirsin.
    • Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen kaynaklar seçeneğini etkinleştir.
    • İnat Box ayarlarını kontrol et: İnat Box'tan uygulama yüklemeye çalışıyorsan, "Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme" seçeneğinin etkin olduğundan emin ol.
    • "Paket geçersiz göründüğünden uygulama yüklenmedi" hatası: Bu hata, APK dosyasının bozuk veya geçersiz olduğu anlamına gelir. APK dosyasını yeniden indirmeyi veya farklı bir kaynaktan indirmeyi dene.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala uygulama yüklenmedi hatası alıyorsan, uygulama geliştiricisiyle iletişime geçmeyi veya cihazının üreticisinden yardım istemeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gece 2 buçuğa kadar beni yatırmayan soruna çözümüde çok görmezsiniz umarım
  • hocam bildirim çubuğundaki işarete göre cihazınızda alan çok az bundan kaynaklanıyoe olabilir. İkinci düşüncem ise oyununuzun cihazla uyumlu olup olmaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvzdlr7 kullanıcısına yanıt
    Alan sıkıntısından olduğunu bende düşünüyorum fakat anlamadığım iş o uyarıyı 2 gb daha boş alanım varken vermesi sizcede garip değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

Alan sıkıntısından olduğunu bende düşünüyorum fakat anlamadığım iş o uyarıyı 2 gb daha boş alanım varken vermesi sizcede garip değilmi ?

hocam telefonu bir kapatıp açın ve antivirüs ile virüs taraması yapın. sonuç alamazsanız ve bu sizi rahatsız ediyorsa belgelerinizi bilgisayara veya herhangi bir yere kopyalayıp telefona iyi bir reset atın.
  • dosylarim a girin sonra alltaki tuslardan adini bilmedigim tusa basin(home tusu degil geri tusu degil) sonra gizli dosylari gostere basin orda olmasi lazim yada telefonunuzu pc ye baglayin orda silmek istediginiz bilmemneyi siliniz :D

• Hocam öncelikle cihazın backupunu yani yedekleme alınız güzel bi hard reset ardından iyi bi antivirüs programı yükleyin başka bişey yüklemeyin cihaza tekrardan bu oyunu deneyin sonra sonucu buraya yazarsınız

• Aynı sorun bende sadece mynet çanak okey yüklemesinde bu hatayı alıyorum sürekli oysa diğerlerinde sorun yok anlamadım gitti ne yaptıysam olmadı

• Hocam büyük ihitmalle uygulama cihazka uyumlu değil. Heartstoneda da zamanında bçyle birşey vardı. Sadece tabletle için uyumluydu. Başka bir sürüm denemeni öneririm. İyi günler.
  • Hocam konuyu hortlatıcam ama Xiaomi Mi5 kullanıcısıyım, android 6 kurulu, ben de modlu çoğu apk yükleyemiyorum.
    anroid_secure klasörü ne bilgisayardan ne telefondan gözükmüyor, o isimde klasör kurmaya çalıştığıma ise klasör kurulamadı hatası alıyorum.
    Çözüm nedir bilen var mı?
  • Bu sorunun çözümü bana da lazım bilen var mı? Lenovo vibe p1 android 6 sürümünde kullanıyorum modlu bir oyun yükleyim dedim bu hatayı aldım. Oyunun orjinal sürümü daha önce kuruluydu kaldırıp modlu olanı yüklemek isteyince bu hatayı aldım.

• Ben bu sorunu 3 gundur yaşıyorum ama bence cozum yok internette yazan her seyi yapmama rağmen olmuyor

• selamün aleyküm arkadaşlar bende o sorunu alıyordum artık almıyorum..
    bir çözüm buldum ve oldu çözüm şu google playe giriyorsunuz yukarda sol üstteki 3 şeridi tıklayıp açılan yerde ayarların üstündeki play protecte giriş yapın orda tama tarama tıkını kaldırın ve olay çözülecektir...selametle sağlıcakla kalın
  • konu baya bi hortlamış yalnız

• HOLİGAN_34 H kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim dostum bende forumlarda gezerken senin mesajini gordum uyguladim ve yukleme tamamlandi.

•  ANDROİD UYGULAMA YÜKLENMEDİ HATASI YARDIM

Bi bakan olursa cok sevinirim

• APK dosyaları yüklemesini Play Store üzerindeki play protect özelliği kısıtlıyor olabilir. Play Store üzerinden apk dosyası yükleme kısmını aktif edin. Detaylı bilgi için https://sistemblogu.com/android/uygulama-yuklenmedi-hatasi/
  • TRProGamer kullanıcısına yanıt

Şöyle bir durum var bilmeyenler için söylim!

Android bir uygulama kurarken o uygulamanın boyutu kadar alanı daha kullanır. Yani 1gb alan kullanan uygulama için ortalama 2gb alan ihtiyaç duyar

Üstelik bu sistem belleği olduğu için cihazın çalışması için bu alanı sonuna kadar kullanamaz!

• hocalar bazi dosyalar xapk sapk seklinde ziplidir bunu unutmayin
    telefon j7ye benziyor malesef pubg yi apk olarak indirmek cok guc apk purenin appi is gorebilir
    cevap verirken beni haberdar edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.