Şimdi Ara

GRID Legends Mobile Android Max Grafik Oynanışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GRID Legends Mobile Android Max Grafik Oynanışı

Oyun 17 Aralık'da mobil oyuncular ile buluşmuştu. Android tarafında şimdilik Snapdragon ile işbirliği yapan Feral Interactive firması oyunu 8 gen 2 ve üzeri Snapdragon işlemciler için yayınladı.

Sonrasında işlemci desteğinin artacağını düşünüyorum. Ama düşük ve orta, hatta bazı nispeten yüksek işlemci sahibi cihazlar yine oynayamayacak gibi duruyor. Çünkü oyun bugüne kadar bir telefonu zorlayan en ağır oyunlardan biri.

Benim cihazım 8 gen 2. Listeye bakılınca aslında desteklenen Snapdragon modelleri arasında başlangıç olanı. Peki soranlarınız olacaktır, başlıktaki Max Grafik olayı ne o zaman diye. Çünkü oyun dosyalarında yaptığım bir modifikayon ile grafikleri fulledim.

Şunu da belirteyim; oyunun çözünürlük değerini değiştirmedim. Çünkü bunu değiştirmek detayları bu kadar fullemişken fps değerinizi yerlere düşürecektir. Bu yüzden dengeyi gözetmek zorundayız. Makul çözünürlük yüksek detay bizim için ideal olanı. Bu şekliyle 30-35 fps ile oyunu oynayabiliyoruz. 60 fps almak isterseniz detaylardan biraz feragat etmeniz gerekli.

Oyunun standart versiyonu fps kilidi ile geliyor. Dosyada yapacağınız değişiklik ile hiçbir detayı değiştirmeden sadece fps sınırını 60'a çekerseniz performans modunda 60 fps oynamanız mümkün 8 gen 2 ile. Aynı şekilde 8 Elite ile grafik modunda 60 fps'de bu sınırlamayı değiştirdiğinizde oynamanız mümkün oluyor. Eğer ben 60fps alayım bana yeter diyorsanız "preferences" dosyasına Zarchiver text uygulaması ile girip "Graphic" ve "performance" bölümlerine gelip buradaki 30 olan fps limitini 60 yaparak oynayabilirsiniz.

Birkaç oynanış videomu link olarak bırakıyorum;

GRID Legends Mobile Android Max Grafik OynanışıDragon's Breathyoutube
    I'm playing the game with the best graphics ever to come to the mobile gaming world. But with increased visual quality and increased resolution brought to PC quality with special settings. To do this, you need to make certain fine adjustments in the "preferences" file in the game files. Warning: Increased details and resolution may cause heat on your device. I recommend using a cooler!!! HD Textures: On Confetti and Fireworks: On Motion Blur: On Volumetric Lights: On Shadows: On Lightings: On Reflections: On With Full Details like PC
    https://www.youtube.com/watch?si=UXmV6iKLhnD4euxt&v=MtdMETGo6fI&feature=youtu.be

I'm playing the game with the best graphics ever to come to the mobile gaming world. But with increased visual quality and increased resolution brought to PC quality with special settings. To do this, you need to make certain fine adjustments in the "preferences" file in the game files. Warning: Increased details and resolution may cause heat on your device. I recommend using a cooler!!! HD Textures: On Confetti and Fireworks: On Motion Blur: On Volumetric Lights: On Shadows: On Lightings: On Reflections: On With Full Details like PC
    https://www.youtube.com/watch?si=apW2Xob6I6Q4zHwc&v=AJuXK3kpREo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?si=9iewMYJvT33w9B6S&v=g4qKRu4uWmM&feature=youtu.be

Kendi özel "preferences" dosya linki mi de bırakıyorum. Google Drive üzerinden indirip deneyebilirsiniz. Oyun dosyalarına girdiğinizde android/data/com.feralinteractive.gridlegends_android/files/feral_app_support/preferences dosya yolunu izleyerek bu dosyayı benim verdiğim dosya ile değiştirip oynayabilirsiniz. Bu işlem için Zarchiver uygulamasını tavsiye ederim.

Link;

https://drive.google.com/file/d/1H7NYJQ6Ehd1ISyXry0Z_nwqwH9m0QjWG/view?usp=drivesdk

Not: Oyunu bu modifikasyonlu haliyle soğutucu kullanmadan oynamayın. Soğutucu kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Umarım meraklılarına yardımcı olacak bir konu olmuştur. 🖐️

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.