Şimdi Ara

Hay Day Kayıp Çiftlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook bağlantılı 2 hesabim ile hay day oynamaktayim biri tablette digeri telefonda iki farkli hesap ve telefondaki hesaba tabletten girdigimde o facebook baglantili ciftligim kayboldu diger çiftlikde arkadaslarda gorunuyor ama facebookla baglaninca o ciftlik gelsin mi diye yazmamakta kurtarirsaniz ciftliğimi cok minnettar olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hay Day Kayıp Çiftliği Kurtarma: Eski Hesabınızı Geri Alın

Hay Day oyununda ilerledikten sonra, çiftliğinizi kaybedebilir veya hesabınıza erişemez hale gelebilirsiniz. Neyse ki, kayıp çiftliğinizi geri almanıza yardımcı olacak birkaç yöntem mevcuttur.

Eski Hay Day Hesabınızı Kurtarma

Eski Hay Day hesabınızı kurtarmak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Hay Day oyununu cihazınıza indirin ve açın.
    • "Hesap Kurtarma" seçeneğine dokunun.
    • Google Play Oyunlar, Facebook, Apple ID veya Supercell ID ile hesabınızla ilişkili yöntemle giriş yapın.
    • Kayıp çiftliğinizin yüklenmesini bekleyin.

Hay Day Hesabınızı Kurtaramadığınızda

Eski Hay Day hesabınızı yukarıdaki yöntemi kullanarak kurtaramıyorsanız, Supercell destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyin. Hesabınızı kurtarmak için gereken bilgileri sağlayacaklardır:

• Kullanıcı adınız
    • Kayıp çiftliğinizin adı
    • Kayıp çiftliğinizin seviyesi
    • Cihazınızın türü ve işletim sistemi sürümü

İpuçları

• Kayıp çiftliğinizi kurtarmadan önce oyunun en son sürümüne güncelleyin.
    • Hesabınızı kurtarmayı denemeden önce internet bağlantınızın olduğundan emin olun.
    • Çiftliğinizi yanlışlıkla sildiyseniz, Supercell destek ekibine başvurarak silinen çiftliğin geri yüklenmesi için bir talep oluşturabilirsiniz.
    • Farklı bir cihazda hesabınıza giriş yaparken sorun yaşıyorsanız, cihazların Hay Day uygulamasının en son sürümüne güncellendiğinden emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Google hesabına başlamalıydın geçmiş olsun

• bulma sansim yokmu o ciftligim ne olucak

• bende aynı sorunu yaşadım ama level düşüktü aynı hataya düşmezsin bir daha, geri alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massaka123

Facebook bağlantılı 2 hesabim ile hay day oynamaktayim biri tablette digeri telefonda iki farkli hesap ve telefondaki hesaba tabletten girdigimde o facebook baglantili ciftligim kayboldu diger çiftlikde arkadaslarda gorunuyor ama facebookla baglaninca o ciftlik gelsin mi diye yazmamakta kurtarirsaniz ciftliğimi cok minnettar olucam

Şunları deneyin:
    Ayarlar düğmesine tıklayın
    Yardım ve geribildirimi tıklayın
    Sorun bildire tıklayın
    Kayıp çiftliğe tıklayın

Sonra eposta ile sizden bazı bilgilerinizi isteyecekler. Çiftliğin adı seviyesi ve nasıl kaybolduğu ile alakalı. Türkçe olarak da yazabiliyormuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 11 Mayıs 2014; 17:12:14 >

• beyler bişi sorcam ben hay day sıfırlamak iştiyorum nasıl yapacam
  • Artık yeni çiftlik zamanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.