Şimdi Ara

GTA San Andreas Definitive Edition Android 120 FPS Cleo Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce yine foruma bu oyunla ilgili bir konu açmıştım. Oyunun PC settings modu ile bilgisayar sürümündeki detaylara kavuştuğunu ve görsel olarak çok muazzam bir oyun olduğunu söylememe gerek yok. Burada bahsettiğim oyun çok eski olan orijinal San Andreas oyunu değil sonra çıkan Definitive Edition oyunu.

Oyundaki frame droplarından şikayetçiydim ki dün bir mod bulup kullanma şansım oldu. Mod gerçekten çok güzel yapılmış ve oyundaki herşeyi size mümkün kılıyor.

Modun adı Cleo mod. Normal Netflix sürümü Definitive Edition oyunu ile bu modu oynarsanız iyi bir orta seviye cihazla bile sabit 120 fps alabiliyorsunuz ve frame dropları baya baya çözülmüş. Modun en önemli özelliği Fps'i sabitlemesi.

Oynanış videomu buraya ekliyorum;

GTA San Andreas Definitive Edition Android 120 FPS Cleo ModDragon's Breathyoutube
    As you know, Gta San Andreas Definitive Edition game was offered to mobile devices with 30fps lock. To remove this limit some gfx mods and PC settings mods were made first. But the problem was that the stability was very bad. There were constant lags, freezes and fps drops in the game. A more stable fps graphic was offered with the Cleo mode. If you install this mod on the standard GTA San Andreas Definitive Edition Mobile game, you can get constant 120 Fps if you have a good device. If you install the PC settings mode on top of this mode, as I did in the video, you need to have a very powerful device to get 120 fps. My guess is that it is a device with Snapdragon 8 Elite and Dimensity 9400 processor. But I must say that 8 gen 2 offers a much more stable game with appropriate settings than a normal PC settings mode. The video contains information about using Cleo Mode. To install the mod, it requires membership and liking the video of the channel whose link I will give below. This situation is completely independent of me. I also got the mod from this channel. I thank him @rgcid @rgcid46 https://youtu.be/73cmgbcUGSg?si=lM8cytL8DpU_i07c There is a download link for the mod in the comments section of the video I linked. The mod is embedded in the apk file. After installing this, you can re-install your old data file as Android Unprotected and continue your game.
    https://www.youtube.com/watch?si=Vhc2HwfUQQWoksRd&v=DQZxrmrhtNc&feature=youtu.be

Oyunu eğer benim gibi PC settings modu üzerine kurarsanız ayarlarınıza bağlı olarak fps değeriniz değişir. Videoda izlerseniz ilk çözünürlüğün ve diğer detayların ultra olduğu ayarlarda 100+ Fps ile başlayıp sonrasında 55fps ve en son cihaz epey ısındıktan sonra 30fps değerine sabitledi. Fps düştükçe frame dropları biraz daha hissedilir oldu. Bugün değişik grafik ayarları ile yaptığım denemelerde %45-50 çözünürlük ve high-ultra detaylarda uzun süre 120fps ardından da 55fps değerinde sabit oynayabildim. Tabi bunları soğutucu (fan cooler) desteğiyle yaptım.

Ben soğutucu kullanmıyorum/ kullanmak istemiyorum diyenler çözünürlük değerini %20'lerde tutabilir, grafik detaylarını medium-low arasına alabilir. Bu şekilde yine fps değerinde sabit ve stabil bir oyun yakalayacaksınız. Bu arada %100 çözünürlük 8K anlamına geliyor ki bu çok gereksiz bir telefon için. Bugün sırf merakımı gidermek için bunu videoda denedim. 8 gen 2 ile bu değerleri aldım. Muhtemelen 8 elite ve Dimensity 9400 gibi tepe işlemciler bütün ayarlar ve çözünürlüğün full olduğu değerlerde 120fps alacaktır.

Oyunun Cleo modu apk dosyasına gömülü. Linkini bir youtube kanalından aldım. O kanaldaki yorumlar bölümünde linki mevcut. Sonuçta hakkını yememek lazım. O arkadaşa da beğenip destek olabilirsiniz. Sanırım Hintli bir çocuk.

Link:

Bu üstteki videonun yorumlar bölümünde modun indirme linki mevcut. İndirdiğinizde çıkan apk dosyasını kurun ama açmayın. Sonrasında data dosyasını yükleyeceksiniz.

Benim data dosyam da PC settings modlu olanı. Yani PC grafiklerine sahip olan mod. Onun da Google Drive linkini bırakıyorum;

https://drive.google.com/file/d/1-UFLD9l0-sa2RE0qVN1vmxBMfclLpsrQ/view?usp=drivesdk

Bu dosyayı indirdikten sonra zipten çıkarın. İçinden çıkan Android Unprotected klasörünü dosya sisteminizde /storage/emulated/ dizinine yapıştırın. Yani Android klasörünün hemen altında yerini almış olacak. Görseldeki gibi.

Klasörün içerisine girdiğinizde

data/com.netflix.NGP.../files/UE4Game/Gameface/Gameface/Content/Paks dizinine girin. Burada modlar olacak. Eğer 500-Restore PC settings dosyası oradaysa bu dosyayı aynı klasörün içindeki mods klasörü içine kopyalayın.

Bütün yaoacaklarınız bu kadar. Oyunu açtıktan sonra klasörlere erişim izni isteyecek kabul edin. Oyun giriş ekranında Cleo Modunun "Load" yazısını göreceksiniz. Ona tıklayıp modu aktif edebilirsiniz.

Oyunda modu nasıl kullanacağınız videomda mevcut. Detaylı izlemenizi tavsiye ederim. Tabiki en önemlisi kendi merakınız. Kurcalamak en güzel öğrenme dürtüsüdür.

Bu kardeşinize de bir beğeniyi çok görmeyin. Kanalımda Grid Legends oyunuyla ilgili mod da mevcut. Onu da inceleyebilirsiniz.

Takıldığınız yer olursa bu konu başlığı altında her türlü sorunuza cevap verebilirim. Şimdiden keyifli oyunlar diliyorum sizlere. 🫡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam türkçe yamayla ilgili bir şeylerde ekleyebilirseniz gerçekten güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V REDUX MODU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.