Şimdi Ara

millet kütüphanesinin interneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam netflix prime bayağı şeyi engelliyor. internet güçlü bayağı. bu engellemeleri aşıp nasıl kullanabilirim? vpn filan işlemiyor. indirme hızı bayağı yüksek.

• abiciğim boş konuştuğun o kadar belli ki. millet kütüphanesine 2020den beridir gidiyorum içinde bin tane farklı şey var. ses görüntü kütüphanesi bile var içinde. orada tvye benzer şeyler ama ne belgesel var ne de öyle yabancı bağlanabileceğin dizi uygulamaları. sadece trt var. o da oraya verilen parayı sıfıra düşürüyor. trt de güzel de ne bileyim? insanları sınırlandıramazsınız. steamden adam oyun indirse oynasa sana ne? film izlese kütüphanede sana ne? kütüphanenin amacı kitap okumak değil söyleyeyim . ayrıca millet kütüphanesi tam olarak kütüphanede değil müze olarak da geçiyor. içinde sergi var. işte karşıma böyle habeş akıllı insanlar çıkınca delleniyorum.

Yapay Zekanın Yanıtı

Millî Kütüphane'de İnternet Kullanımı

Millî Kütüphane, ziyaretçilerine kablosuz internet erişimi (Wi-Fi) sunmaktadır. Kütüphane genelinde erişilebilen Wi-Fi ağı sayesinde kullanıcılar, araştırmalarını yapmak, ödevlerini tamamlamak veya boş zamanlarını internette gezinerek değerlendirmek için internete bağlanabilirler.

Millî Kütüphane'nin Wi-Fi ağına bağlanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Wi-Fi ayarlarınıza gidin.
    2. "Millî Kütüphane" adlı Wi-Fi ağını seçin.
    3. Gerekli güvenlik bilgilerini (kullanıcı adı ve parola) girin.

Millî Kütüphane'nin internet hızı ortalama olarak yüksektir ve kullanıcıların hızlı ve kesintisiz bir internet deneyimi yaşamalarını sağlar. Wi-Fi bağlantısı, tüm kütüphane binasında ve bahçesinde kullanılabilir.

Millî Kütüphane'de internete bağlanmak için kütüphaneye üye olmanız gerekmez. Ancak, kütüphaneye üye olarak daha uzun süreli ve sınırsız internet erişiminden faydalanabilirsiniz.

Millî Kütüphane'nin Wi-Fi hizmetini kullanırken lütfen kütüphane kurallarına uyun ve internet bağlantısını uygun amaçlar için kullanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kütüphaneye oyun indirmeye dizi izlemeye mi gidiyorsunuz?

• Spoit kullanıcısına yanıt

evet kardeşim o yüzden gidiyorum var mı diyeceğin? millet kütüphanesinin işlevi sadece içinde kitap okumak ders çalışmak değil. içerisinde birçok şey var. netflixten indirmek istediklerimi buradan indiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2987C672E -- 25 Mart 2023; 17:35:24 >
  • Kütüphanenin işlevi ders çalışmak veya kitap okumaktır. Sizin gibi zekiler öyle kullandığı için engellemişlerdir Steam ve Netflix'i.

• abiciğim boş konuştuğun o kadar belli ki. millet kütüphanesine 2020den beridir gidiyorum içinde bin tane farklı şey var. ses görüntü kütüphanesi bile var içinde. orada tvye benzer şeyler ama ne belgesel var ne de öyle yabancı bağlanabileceğin dizi uygulamaları. sadece trt var. o da oraya verilen parayı sıfıra düşürüyor. trt de güzel de ne bileyim? insanları sınırlandıramazsınız. steamden adam oyun indirse oynasa sana ne? film izlese kütüphanede sana ne? kütüphanenin amacı kitap okumak değil söyleyeyim . ayrıca millet kütüphanesi tam olarak kütüphanede değil müze olarak da geçiyor. içinde sergi var. işte karşıma böyle habeş akıllı insanlar çıkınca delleniyorum.

• Spoit kullanıcısına yanıt

Gavurlar engellemiyo, onların kütüphane vasiflari mi dusuyor. Her seye girilebiliyor, millet de calismaktan bikarsa bikac bisey izliyo hic de sıkıntı olmuyor vallahi.

• kyk internetini delen bir arkadaş vardı forumda ama nickini hatırlamıyorum

film indireceksen webteizleyi öneririm hocam

konudan bağımsız torrent çalışıyor mu kütüphanede

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

legal olan her şeyi açması gerekiyor hocam. telif içeren şeyleri engellesin ona lafım yok. +18 içerik içerenleri de. onun dışında saçma.

• Dostum maalesef onu aşamazsin. Ben de her şeyi denedim ama çok güçlü sistemleri var. Discordda profil fotoğrafları ve emojiler bile zor yükleniyor o derece. Reklamları engellemek için adguard DNS kullanıyorum onu bile engelliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 25 Mart 2023; 20:26:25 >
  • Anlamıyorum abi bu interneti adamakıllı sağlasanız neyiniz eksiliyor çok saçma rezil bi sistem
  • Hocam Tor veya Cloudflare Warp deneyin. İzmir'de olduğum için net bir şey diyemiyorum.
  • denile kullanıcısına yanıt
    Warp VPN olarak çalışıyor onu direk eleyelim(superonline'da bile engelli şuan). Tor da olmaz gibi %99.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 27 Mart 2023; 4:57:56 >
  • Ben Steam offline iken oyun indirmiştim indirilebiliyo steamdan
  • o değilde şuraya 20 dk yürümeden nası gidebilirim

• konuyu uplayalim

daha detayli deneyen var mi? ssh tunnel vs. belki?

ben de kutuphanede calismak istiyorum, ancak milli kutuphanedeki gibiyse bosu bosuna zaman kaybedecegim gibi geliyor. en azindan ssh calisiyor mu bilen varsa (veya cloud computing icin baska bir interface) cok ise yarar aslinda

edit: en azindan google cloud girebiliyor muyum o bile yeter aslinda xd veya vsserver code'a baglanabilsek bile yeter sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 10 Aralık 2023; 17:39:16 >
  • M540 kullanıcısına yanıt

hmm, ai benzeri bir sey mi var acaba? gazi unide de boyle sacma bir sey vardi (niye universite internetinde bir seyleri yasakliyorlar anlamak mumkun degil zaten de)

su kod cozmustu gazideki sorunu (tam hatirlamiyorum yazali oldu biraz, ancak sifreli paketleri text ile beraber tasiyip guvenlik duvarini sasirtmayi basarmistim galiba): https://github.com/afeser/Firewall-Bypass

bunu denemek isteyen varsa beni oraya gitme zahmetinden kurtarabilir : )

• Millet Kütüphanesini bilmem de İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nda engel yok. Çıkmadan Prime'dan indirmeye başlıyorum :)

Not: Ortak Wifi'larda güvenlik için VPN veya DoH kullanın.
  • Hesher kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam termius üzerinden bağlantı kurduğumu hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 11 Aralık 2023; 12:17:58 >
  • Hesher kullanıcısına yanıt

Gittiğim zaman denerim ama tarih veremiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.