Şimdi Ara

sınav esnasında karın guruldaması sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sınav anı heyecandan mı oluyor anlamadım peristaltik hareketler sonucu mu oluyor ne şeyse artık nasıl engellicez bunu ya :D çözümü olan yazabilir mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermeno34 -- 20 Haziran 2020; 16:39:55 >

• Hocam bitki çayı içtim azaldı bende
    Heyecana da bağlı.
  • Ayni sorun ve korku bende de var :(
  • Aga gerçek sınavda sal gitsin ya bidaha gormeyecegin adamlar için için bu kadar uğraşmaya gerek yok
  • kanka sabah s.man lazım yok psikoloji falan hikaye dümdüz bokun var

reel sınavda takma sal kendiliğinden paçadan akar o

ama sabah tuvalete git kesin

önceki gün tuvalete gitme biriksin
  • Bende de sürekli oluyordu okuldaki denemelerde. Her gün gördüğüm insanlar olunca sıkıntı oluyor ama sınavda hiç umursamazdım.
  • İbsdir muhtemelen bende de aynı sıkıntı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akfq A kullanıcısına yanıt
    Senin gelmisini gecmisini seveyim karaktersiz
  • sıvıdan emin değilim ama aşırı streste adrenalin sağolsun sindirim sistemini ve bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor yani altına büyük tuvaletini yapman çok ama çok düşük bir ihtimal. kafana takma şuan telaşlı olabilirsin ama inan sınav anında onu düşünmezsin. vücut kendini sana göre adapte eder pozitif düşünmen en büyük etken. plasebo efekti diyebiliriz.
  • ulan geçen msü sınavında oldu
    bayağı ses çıktı
    bi de ahenkli çıkıyor benimki osuruyormuşum gibi tııssss tıısssss
    utanç verici ama gelse salarım kesin
  • Geçen sene tytde karnım konuşuyordu nerdeyse, sağa sola oynayıp durdurmaya çalıştım ama pek olmadı. İnşAllah tekrar olmaz, ister istemez diğer öğrencilerin konsantrasyonunu bozduğumu düşünüp rahatsız oluyorum. Empati kurduğumda benim konsantrasyonum bozulabilirdi o yüzden
  • decolo65 D kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sağolun

hocam bu dediğinizi bugün sabah içeyim dedim etki etti vallahi çok teşekkür ederim
  • hermeno34 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam.
    Sınava kadar için sinavdada heyecan yapmazsanız olur biter
  • Aynısı bana oluyordu öksürükle kamufle ediyordum.Şimdi sınavda öksürsem farklı algılanacak,msü de kalemle masaya vurmuştum umarım duymamışlardır.
  • Kanka yorumların efsane bu arada
  • Hocam salla gitsin ya istersen ortalıkta s*ç afedersin görmeyeceksin kimseyi bir daha
  • jürklopp kullanıcısına yanıt
    eyv hocam mizah şelalesinden birkaç yudum su içtim
  • Hassas bağırsak sendromu olabilir. Bir doktora görünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yandın Güzel İnsan -- 21 Haziran 2020; 15:29:14 >
  • Süt içmeyi bırakın
  • Ben de sayfa çevirerek kamufle ediyorum hocam. Daha az rahatsız edici bir ses bence, öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.