Şimdi Ara

Gün içinde Yorgunluk, uyuma isteği , boyun ağrısı neden olur (boyun düzleşmesi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar sabah kalkıyorum sanki hiç uyumamış gibiyim kafamı geriye attığımda boynuma ağrı giriyor , dik durma egzersizi yapıyorum sırtım ağrıyor ve sürekli bir uyku hissi var yaklaşık 10 saat uyuyorum ama sonuç aynı üzerimde bir ağırlık var sanki sürekli yatmak istiyorum acaba boyun düzleşmesi olabilir mi doktora gitme fırsatı bulamadım önceden şınav rahat çekerdim şimdi bildiğin şınav çekemiyorum bunun sebebi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlıklı beslen; şekeri ve yağı azalt. Süt, soda iç. Temel hareketler yap spor yap. Ne sabah yorgunluğu kalır ne gün içi tembellik

• b12 eksikliği olabilir

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden böyle şeyler yoktu sağlıklı da besleniyorum abur cuburum yoktur farkli birşey bu ya

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Boyun ağrısı yapar mı o

• quote:

Orijinalden alıntı: Vosvareto9013

Boyun ağrısı yapar mı o
    neden kötü bir gerçek şüpheden iyidir?
  • omzun da ağrıyor mu? bende de var galiba boyun düzleşmesi geçen gün doktora gittim ama tam sonucu öğrenmek için cuma gününü beklemem gerekiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

neden kötü bir gerçek şüpheden iyidir?

Alıntıları Göster
    Şüphe duyarak yaşayacağına gerçeği tek seferde öğrenmek bence daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Brisbane

omzun da ağrıyor mu? bende de var galiba boyun düzleşmesi geçen gün doktora gittim ama tam sonucu öğrenmek için cuma gününü beklemem gerekiyor :)
    Omuzda bir sıkıntı yok sen de yorgunluk uyuma isteği gibi şeyler var mı bir de röntgen mı cekildin MR mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vosvareto9013

Omuzda bir sıkıntı yok sen de yorgunluk uyuma isteği gibi şeyler var mı bir de röntgen mı cekildin MR mı ?

Alıntıları Göster
    röntgen çekildi daha sonra mr dendi ama benim vücudumda platin olduğu için daha sonradan tomografiye çevrildi onun sonucunu bekliyorum

edit: diğer soruları görmemişim onlar yok bende omuz ağrısı var sadece. aslında omuz dediğim yer de kürek kemiklerimin olduğu yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 3 Haziran 2018; 13:0:53 >
  • Brisbane kullanıcısına yanıt
    Röntgende birşey çıkmadı mı ? Düzleşme olsa röntgende çıkıyor diye biliyorum bende de Diş teli var MR a giremem tomografi ye de girmem zaten daha geçen girdim bi ton radyasyon yiyemem yine offfffffffffffffff

• Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    röntgende çıkıyor merak etme. sadece benim boynumdaki kemiklerin ikisi tanesi tuhaf bir şekilde olduğu için röntgen sonucunu tam olarak göstermedi herhalde mr çekelim daha detaylı bakarız dedi ama sonra tomografi oldu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 3 Haziran 2018; 13:6:40 >
  • 10 saat uyuma yav çok değilmi 8 saati geçme bence

• narrator12 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntım o değil hocam şuan ya keşke tek derdim o olsa

• Neden bu hastalıktan şüphelendin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Yorgunluk uyuma hissi boyun ağrısı felan bu hastalığa benziyor bir de benim boynum uzun ve biraz duruş bozukluğu da var bundan da kaynaklanabiliyormus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.