İlginç bir şekilde anlam veremediğim bir anda ansızın vücudumda seğirme, titreme başladı. Titreme derken ilk başladığı günden bahsedeyim kafam ve gözümde sağa doğru bir atak, istem dışı hareket, kayma gibi bir his oluyor ve engel olamıyorum. İkinci gün bütün vücudumda oldu üçüncü gün ise en çok korktuğum şey seğirme ile birlikte tüm vücudumda istem dışı ani sıçrama, hareket durumu oldu. Uykuya dalmam imkansızdı zira elim, kolum, bacağım bir anda havaya kalkıyor, oynuyor bu seferde sinir olduğumdan ve sıçramadan uykum olduğu halde dalamıyorum. Doktorlar hemen strese yoruyor oysa ki streslik bir durum yok. Hani uyku anında bir anda sıçrarsınız ya işte onu tüm bedenimde yaşıyor ve uyuyamıyorum. Keşke bir şey çıksa emar ve röntgenlerde gerçekten o kadar çok istiyorum çıkmasını iyi kötü en azından bu varmış denilerek tedaviye başlanır ama ilginç bir şekilde çıkmıyorda. Gerçekten psikolojik olarak iyiysem de yıprandım. Doktorların zaten umrunda değil. Hatta nöroloji doktoru kafamın oynadığını bizzat gördü şimdilik uyku ilacı verdi bana sakinleştirenlerden gece biraz etki ediyor uykuya dalmamı sağlıyor seğirme %100 geçmese de sakinleştiriyor ama ömür boyu onu kullanamam ki. Başına gelen var mı sormak istedim böyle yaşamak çok zor :( |
Bildirim