Şimdi Ara

Antidepresanı bırakıp denge bozukluğu olan varmı ? Ayağımın altından yer kayıyor:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
7.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıldır paxera denilen illeti kullandım, 30 mg başladım 1 sene,sonra doz düşürdü düktor 20 mg 1 sene, son 1 sene 10 mg kullandım,doktorum 4 ay önce keselim dedi lakin ben geçen temmuzda kompile bıraktım ilk 10 gün başıma elektrik şoku verilmiş gibi saniyelik sıkıntılar olmuştu geçti ,lakin son 10 gündür baş ağrısı oluştu 5 gündür baş ağrım yok şükür ama sanki kafatasımın içince beynimin sallandığını hissediyorum huzursuzluk ayağa kalkınca yer ayağımın altından kayıyor sanki ,denge bozukluğu oldu, KBB'ye gittim doktor hiç birşeyin yok dedi doktorunla konuş dedi,,evde bitmemiş bir kutu paxera var içsemmi diye düşünüyorum, yada sabırmı edeyim kardeşlerim yada randevu alıp doktoruma tekrarmı görüşeyim ? anksiyete veya panik atak yok ama denge kaybı baş sersemlemesi var..değerli yorumlarınızı eksik etmeyin başına gelen varmı..hepimize geçmiş olsun..SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 1 Aralık 2018; 17:11:38 >

• Sen ne diyorsun kardeşim..kullandınmı hiç kullandı isen hiçmi çekmedin sıkıntı,,sıkıntımız olsa içermiydik ben dibini yaşadım hayatın her cevasını gördüm yaşım 34,şurda az yapıcı olun kırıcı olmayın sağlık konusunda morale ihtiyacımız var şu yazdığına bakarmısın çok ayıp oluyor yapma
  • Saf mısın ömrünün sonuna kadar içecek halin yok dimi at çöpe gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Saf mısın ömrünün sonuna kadar içecek halin yok dimi at çöpe gitsin
    Hocam çok haklısın sabır edeyimmi illaki geçicek diyorum..bu tarz yan etkiler çok varmış baya gezdim aynı sorunu yaşayan çok insan var
  • Dostlar boş geçmeyin
  • Hocam vertigo olmuşsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olur sorun yok ölmezsin.
  • Beyne etki eden herhangi bir şeyi uzun süre kullanıp aniden bırakınca yoksunluk çekersin, etkileri olur, normal bir şey, geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Hocam vertigo olmuşsun
    KBB ye gittim A DAN Z'ye muayane oldum hiç bir sıkıntı yok ...vertigo iç kulak zarları ve kristallerde sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 1 Aralık 2018; 20:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Beyne etki eden herhangi bir şeyi uzun süre kullanıp aniden bırakınca yoksunluk çekersin, etkileri olur, normal bir şey, geçer.
    Çok haklısın azizim 3 yıl ve hergün ilaç kullandım
  • up
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam bence başka bi kbbye git ben hala vertigo diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Hocam bence başka bi kbbye git ben hala vertigo diye düşünüyorum
    Kardeşim samsunun en iyi KBB cisine gittim kulak burun boğaz alayına baktık teste girdim dolayısıyla antidepresan olayını söyledim doktorunla görüş bizlik birşeyin yok dedi olsa çıkardı dedi
  • 6 senedir cymbalta ve solian kullanıyorum 60 mg ve 100 mg. asla doz düşemiyorum !!

aynı durumdayım ama sen yine doz düşürmüşsün. benim başım dönmüyor veya yer altımdan kaymıyor ama panik atak ağlamalar depresyon ölüm duyguları intihar duyguları yaşıyorum. doktorlar ilacı düşürme diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım şuan ! :(
  • aniden bırakılmaz o haplar doktorun kontrolünde bırakman lazımdı

ben aniden bıraktım ama 4 ay kullanmıştım sen 3 yıldır kullanmışsın
  • Aga bu ilaclari siz nasi iciyonuz ben 4 ay kullandim bi kere ovedose yaptiktan sonra biraktim 6 aydir gizli gizli icmiyorum

• Ben arada icmeyi unutunca basim donuyo

• leblebi diye hap yutarsanız sonu böyle olur genelde

biraz acı çekince ölmezsiniz

birkere dunya denen yer böyle gulluk gulistanlık değil kabullenin
  • sana büyü yapılmış hocaya üflet
  • İlacın geri çekilme belirtisi bu.

Yoksunluk da denebilir. Sabret üzerine git. Denge sorunun olsa da yürüyüş yap. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.