Şimdi Ara

Antidepresanı bırakıp denge bozukluğu olan varmı ? Ayağımın altından yer kayıyor: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu elektrik çarpma olayından şu anda bende muzdaribim çok fena bişey ya.

Selectrayı bırakmaya çalışıyorum dozaj azaltımı ile ama gerçekten çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Şu elektrik çarpma olayından şu anda bende muzdaribim çok fena bişey ya.

Selectrayı bırakmaya çalışıyorum dozaj azaltımı ile ama gerçekten çok zor.
    kafana vucuduna bir anda ani bir elektriklenme geliyor dimi anlık çarpıyor sallıyor seni... berabet bişey ya
  • TOPLU KATLİAMLAR, TECAVÜZLER HER SİKTİR BOKTAN ŞEY BU İLAÇLARIN ETKİSİ ALTINDA YAPILIYOR.

KAFASI OLAN AZAR AZAR BIRAKSIN. KULLANANDA BUNU IDRAK EDECEK KAFA KALMIYOR AMA OLSUN

BANA BURDA ASLA ANTİDEPRESANI SAVUNMAYIN HARBİ ÇOK KÖTÜ BOZARIM SİZİ

BANA BURDA BOŞ ADAM DEMEDEN ÖNCE PSİKİYATRİ, BESLENME VE ÇOK BENZER KONULARDA SAYISIZ KİTAP VE MAKALE OKUDUĞUMU BİLMENİ İSTERİM

PUBMEDİ BİTİRDİM ANASINI SATAYIM PAÇASI YİYEN BİTİRSİN SONRA GELSİN TARTIŞALIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

ALLAH ŞİFA VERSİN HİÇ YAŞAMIYASIN DAHA HEP MUTLU OL DOSTUM

Alıntıları Göster
    son durm ne

• ELEKTRO ŞOK TEDAVİSİ GAHHAAHHA

1900 LERİN HAYVANLARA İŞKENCE YÖNTEMİ

HAYVAN ETTİLER GÜZELİM İNSANLARI

KONU SAHİBİ BEN SENİ BU BELADAN KURTARICAM BANA PM AT

KURTULMAK İSTEYEN PM ATSIN BİLADER VERELİM TELEFONLARI ADRESLERİ BULUŞALIM KONUŞALIM.

HAYAT BU KADAR UCUZ DEĞİL

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

son durm ne

Alıntıları Göster
    son durum çoktan geçti ..panik atak anksiyete vs b,tt, istesemde olmuyor ama bu ara piskolojik nefesdarlıgım var nerden tutsak elde kalıyor...sende durum nedir şef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

ELEKTRO ŞOK TEDAVİSİ GAHHAAHHA

1900 LERİN HAYVANLARA İŞKENCE YÖNTEMİ

HAYVAN ETTİLER GÜZELİM İNSANLARI

KONU SAHİBİ BEN SENİ BU BELADAN KURTARICAM BANA PM AT

KURTULMAK İSTEYEN PM ATSIN BİLADER VERELİM TELEFONLARI ADRESLERİ BULUŞALIM KONUŞALIM.

HAYAT BU KADAR UCUZ DEĞİL
    dostum sen nerdesin il olarak yaş vs kaç konuşalım tabi
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    hocam böyle insanlara inanma sakın. böyle işlere de girişme. herif psikoloji bilim değildir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

son durum çoktan geçti ..panik atak anksiyete vs b,tt, istesemde olmuyor ama bu ara piskolojik nefesdarlıgım var nerden tutsak elde kalıyor...sende durum nedir şef

Alıntıları Göster
    devam takılıyoruz hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam böyle insanlara inanma sakın. böyle işlere de girişme. herif psikoloji bilim değildir diyor.
    yazdı geçti işte,bir insan eğer piskolojik hastalığa yakalanmamışsa karşı tarafı hiç anlıyamaz ..herşey boş hocam doktorlar boş hastanede boş ..
    biliyorum hocam. bunlara kalsa iki dışarı çıkın geçer derler. damdan düşenin halini damdan düşmüş anlar diye boşa dememişler.

ben de anksiyete sorunları yaşıyorum eskiye göre daha iyiyim ama tam olarak geçer mi bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

biliyorum hocam. bunlara kalsa iki dışarı çıkın geçer derler. damdan düşenin halini damdan düşmüş anlar diye boşa dememişler.

ben de anksiyete sorunları yaşıyorum eskiye göre daha iyiyim ama tam olarak geçer mi bilmiyorum...
    Bak güzel kardeşim bir gece saat 3 de yataktan uykudan bir anda kalkmamla başladı herşey,sene 2015 boşboş etrafa bakıyodum bir korku bir titreme yok böyle birşey ,doğru acile yoğun panik atakmış dil atı verdiler ancak kendimden geçmiş uymuşum, sonrasında obsesyon başladı insanın aklına saçma veya mantıksız oldğunu bildiği halde bazı düşünseler gelir buna obsesyon denir perişan oldumyahu iç sesimi kafaya taktım susmuyor susmuyor dedim şizofren oldum,bunun akabinde deperzolanisyon yabancılaşma başladı ,ben kimim bu kim herşey yabancı, 4 farklı en ağır ilaçları aldım günde 200 mg, düşün öküzü yıkar..sonunda paxera ile tanıştım geç boşalma saçma sapan canlı rüyalar sallantı vs derken bünye alıştı herşey gitti bitti, ha ben inançlı bir bireyim çok teshsirli şifamıda buldum dini yöneden anlatırız ya burdayız daha sende ne var babam

Hocam ben de bıraktım ilacımı. Neredeyse 3 sene olacak. Eskisi kadar kendimi kaybetmesem de ara sıra nefes darlığı geliyor. 2-3 gün sürüyor. Bu aralar da oluyor. Uyku düzenim filan da bozuldu. Ama olsun eskisine göre daha iyiyim. Gelip geçici diye kendimi rahatlatıyorum.
  • şehir hayatı hepimizin vücut kimyasını bozuyor. sağlığından ediyor insanı. özellikle istanbul,ankara,izmir gibi keşmekeşin hadsafhada olduğu bir şehirse..
    en iyisi gidip köye yerleşmek ve köy evinde yaşamak..
    köydeki insanlar o yüzden her şeyin doğalını yiyor, temiz oksijen, sürekli hareket ediyorlar, 80-90 yaşına kadar yaşıyorlar.
    şehir hayatı sağlıklı adamı hasta yapar.
    her şey psikolojik. beyin bu kadar yorgunluğu ve stresi kaldıramıyor.
  • Bırakılır mı bir anda hocam ne yaptın sen? Doktorunla konuş azar azar düşsün mg mı 2-3 ayda tamamen bitirecek şekilde ayarlayalım de. İnsülin ilacı gibi düşün pankreas kendini toplamadan bırakırsan tekrar şeker hastası olursun.

Edit: Ayrıca spora başla okuduğum bilimsel araştırmalara bakılırsa bazı hastalıklara 8 ay boyunca bir grup hastayı 2 gruba ayırmışlar ilkine spor ikincisine ise bir ilaç başlanmış. 8 ay sonra sporun iyileştirme ivmesi yukarıya doğru kayarken ilacın ise belirli düzeyden sonra etki etmemiş. Bu tavsiyeyi bence unutma. Spora yazıl illa fitness değil boks gibi savaş sporu da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 3 Şubat 2020; 16:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

şehir hayatı hepimizin vücut kimyasını bozuyor. sağlığından ediyor insanı. özellikle istanbul,ankara,izmir gibi keşmekeşin hadsafhada olduğu bir şehirse..
    en iyisi gidip köye yerleşmek ve köy evinde yaşamak..
    köydeki insanlar o yüzden her şeyin doğalını yiyor, temiz oksijen, sürekli hareket ediyorlar, 80-90 yaşına kadar yaşıyorlar.
    şehir hayatı sağlıklı adamı hasta yapar.
    her şey psikolojik. beyin bu kadar yorgunluğu ve stresi kaldıramıyor.
    Aynen öyle şehir hayatı anamızı ağlattı her taraf egsoz duman radyasyon insan faliyeti köyde yaşayan tonlan akrabam var saçından başına kadar senden benden sağlamlar..köye yerleşmeyi düşünüyom zaten zaten rizeliyim çayelinde bizim köy cennet 10 ton çayım var toplar satarım kafamda yerinde olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeşim ben halen kullanıyorum bende iyiydim hem de bebekler gibi ,ama su korona piskolojimiz i maf etti ,ya yakalanırsam ya sevdiklerime bişey olursa..kaç gündür gogsumun ortası dup dup atıyor ,çarpıntı ve nefes açlığı hep stresten..bence hiç durma kesin al sakinleş çoğu çoğu uyuyacaksin halsizlesicen..ilacın varmı ? ruh halin nasıl ? ne geliyo aklına fiziki belirtilerin neler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.