Şimdi Ara

Antidepresanı bırakıp denge bozukluğu olan varmı ? Ayağımın altından yer kayıyor: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamilkamilov

Komik mi?
    Komik lan.Ay ben Panik atağım diyerek ilaca sarılanlar daha komik.
  • Onların hepsi geçer sık dişini. Önemli olan rahatsızlığın tekrarlamasın. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakmayı geç eskiden bir iki gün üst üste almayı unutursam baş dönmesi yapıyordu bende. O kadar etkiliyordu. Sonrasında yarıma düşürüp tamamen bıraktım ben. Doğrusu bu şekilde kontrollü olarak bırakmak. Doktorların dediği bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Komik lan.Ay ben Panik atağım diyerek ilaca sarılanlar daha komik.

Alıntıları Göster
    En kısa zamanda sende panik atak anksiyete ela ile kavuşman dileğiyle kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Bırakmayı geç eskiden bir iki gün üst üste almayı unutursam baş dönmesi yapıyordu bende. O kadar etkiliyordu. Sonrasında yarıma düşürüp tamamen bıraktım ben. Doğrusu bu şekilde kontrollü olarak bırakmak. Doktorların dediği bu şekilde.
    Çok haklısın kardeşim sen ne kadar zaman kullandın acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Onların hepsi geçer sık dişini. Önemli olan rahatsızlığın tekrarlamasın. Geçmiş olsun.
    Teşekkrler kardeşim sonuna kadar gidiyorum bütün ekipmanlafa gittim ,KBB ,nöröloji ,kan testi ,hepsi çok iyi ilaçların yan etkisi bpmba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

En kısa zamanda sende panik atak anksiyete ela ile kavuşman dileğiyle kardeşim

Alıntıları Göster
    Azına 2 vurayım hiçbişiyin kalmaz.Benim özel metotlarım var.
  • quote:

Azına 2 vurayım hiçbişiyin kalmaz.Benim özel metotlarım var.

Alıntıları Göster
    vurmazsan adam değilsin hadi
  • quote:

vurmazsan adam değilsin hadi

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Aralık 2018; 21:16:19 >

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Cahil ilgi budalası en kısa zamanda derin bi panik bozukluk içine düşüp hayat boyu pişman olmanı dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkamilov

Cahil ilgi budalası en kısa zamanda derin bi panik bozukluk içine düşüp hayat boyu pişman olmanı dilerim.
    Gene boş ver dostum beddua etmeyeşim,bu panik bozukluğu yaşamayan hayatın kıymetini bilemez öyle derindirki offf ki ne öffff kafanda milyonlarca baskı farenin kapana kısılması gibi kaçışın hiç yok öyle bi illettir
  • quote:

Çok haklısın kardeşim sen ne kadar zaman kullandın acaba ?

Alıntıları Göster
    1-1.5 Sene kullanmışımdır.
  • Kardeşlerim yer ayağımın altından kaymıyor dengem düzeldi sallantı yok Bnlerce şükür..lakin konuda zate belirttim pazera bırakmıştım anksiyete için çok iyi gelmişti kullandığım süre boyunca..kafama çok taktım dengem neden bozuk ara ara gn içinde baş ağrısı neden gitmiyor baş dönmesi ayakta duramama acaba beynimde birşeymi var internette çok yorum okudum kafama çok taktım ,,,dengem düzeldi 1,5 aya ,ama anksiyete başladı tekrar ha şimdi birşey olucak sürekli kaygı hali midende yumruk oturması yaşayanlar bilir insanın aklına mantıksız olduğunu bildiği halde bazı düşünceler gelir ve bu insanı rahatsız ediyor ..bu hastalılığı çekenlerin dediği genelde: ilacı bırakınca belli bir müddet iyisin ama gene tekrarlıyor ,paxera 5mg 7 aydır içiyordum hiçbir yan etkiside yoktu 1 hafta sonra randevu aldım doktorumla görüşücem...ALLAH kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin,bu hastalığı çekemeyen bilemez umarım beni anlıyorsunuzdur lütfen yorumlarda dalga vs geçmeyin geçmeyelim ,çünkü kınama başına gelmedikçe bilemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Bırakmayı geç eskiden bir iki gün üst üste almayı unutursam baş dönmesi yapıyordu bende. O kadar etkiliyordu. Sonrasında yarıma düşürüp tamamen bıraktım ben. Doğrusu bu şekilde kontrollü olarak bırakmak. Doktorların dediği bu şekilde.
    Dostum baş dönmemi denge kaybımı kafama çok taktım geçti ama ordan bir ürperme gelmşti bana asla geçmiycek böylemi kalıcam felan filan çok takmıştımi yine bu aralar anksiyete baş gösterdi yani olmayacak birşeyi olucakmış gibi beynime düşünceler geliyor İnsanın aklına mantıksız olduğunu bildiği halde bazı düşünceler gelir ve bu insanı rahatsız eder. eski panik atak hastalığıma dönecekmişim gibi sürekli bir kaygı geceleri iyiyim ama sokakta gündüz ara ara rahatlasam bir kaygı var ,ya paxera kullanırken yeniden doğmuş gibiydim ,ben yine doktoruma gidicem çünkü 3 yıl hergün doz azaltarak kullandım 4 ay oldu bırakalı yine bu baş belası tekrarladı sürekli dualarla huzur buluyorum evet ,ama paxera içerken kaygılarım yani anskiyete panik bozukluk yok olmuştu en iyisi doktoruma gideyim 28 ocak randevum var bu mesajı okuyorsan yaz kardeşim saygılar

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Aynen söylediklerine göre mutlaka git tekrardan. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben öyle kafama göre bıraktım ilk başlarda iyidi sonra dünyam döndü, ilaç tedavisi sil baştan tekrar başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Ben öyle kafama göre bıraktım ilk başlarda iyidi sonra dünyam döndü, ilaç tedavisi sil baştan tekrar başladı..
    ne oldu size hocam
  • quote:

ne oldu size hocam

Alıntıları Göster
    Valla bırakmak büyük bir pişmanlık oldu, aşırı kilo alma, saç dökülmesi ilaç etkileri tabi, yani dört seneyi çöpe attım, vücuttaki deforme boşa oldu. Üstelik bırakma sürecinde bir ay çok iyidi, sonra kendimi kontrol edemez oldum yer yer ruh gibi, yer yer çok agresif gezdim bir kendimi bulamadım. Tekrar doktora gözüktüm, başka ilaçlarla devam ettim ve sonra uzun bir süre depakinle tedaviye devam ettim ve doktor gözetiminde bıraktım. Yani işin özeti şuan çok iyiyim ama belli bir dönemim silik çok hatırlamıyorum o dönemleri :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Valla bırakmak büyük bir pişmanlık oldu, aşırı kilo alma, saç dökülmesi ilaç etkileri tabi, yani dört seneyi çöpe attım, vücuttaki deforme boşa oldu. Üstelik bırakma sürecinde bir ay çok iyidi, sonra kendimi kontrol edemez oldum yer yer ruh gibi, yer yer çok agresif gezdim bir kendimi bulamadım. Tekrar doktora gözüktüm, başka ilaçlarla devam ettim ve sonra uzun bir süre depakinle tedaviye devam ettim ve doktor gözetiminde bıraktım. Yani işin özeti şuan çok iyiyim ama belli bir dönemim silik çok hatırlamıyorum o dönemleri :S

Alıntıları Göster
    ALLAH ŞİFA VERSİN HİÇ YAŞAMIYASIN DAHA HEP MUTLU OL DOSTUM

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.