Şimdi Ara

Çenemin bir tarafı şiş ve psikolejim bozuldu yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA BENİM ÇENEMİN SAĞ TARAFI ŞİŞ.
    DOKTORA GİTTİM YAPACAĞIM BİRŞEY YOK DEDİ VE YOLLADI HİÇ İLGİLENMEDEN.
    PSİKOLEJİM BOZULMA NOKTASINA GELDİ ÖRNEK BİR FOTOĞRAFLA GÖSTERMEK GEREKİRSE ,
     Çenemin bir tarafı şiş ve psikolejim bozuldu yardım !

FOTOĞRAFTAKİ GİBİ BİR ŞİŞLİK VAR LÜTFEN YARDIM EDİN YAŞIM 16 VE ÇOK DALGA KONUSU OLDU BU DURUM
    BU ARADA 16 KİLO VERDİM YÜZÜM ZAYIFLAYINCA BU DURUM ORTAYA ÇIKTI.
    BU NEDİR NASIL DÜZELTİLİR TEDAVİSİ VAR MI ?

• Kilo al,sakal bırak.
  • ne doktoruna göründünüz?
  • sakalım çıkmıyor malesef ırsi olarak tüysüz sarışın
    önce diş doktoruna gittim dişlerim yamukmu diye baktı 20 lik dişlerime falan sorun yok dedi
    biraz yamuk oturuyor dişlerin oda o şişlikten dedi yoksa çok güzel dişlerin dedi
    kulak burun boğaz doktoruna ve plastik cerrahına gittim biri doğuştan dedi biride çenenin sağ alt kısmı önde dedi ama bi çözüm önermediler biyoloji öğretmenimin sınıf ortasında dalga geçmesiyle bu durum iyice psikolejimi bozdu
  • gerçi diş doktoru bakmıştır ama apse falan olabilir. o bölgede hiç çürük dişin var mı?
    yine de yanlış bilgilendirme yapmak istemem sağlıklı yaşam bölümü var forumda oraya sorsan daha iyi olurdu sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivigibii

sakalım çıkmıyor malesef ırsi olarak tüysüz sarışın
    önce diş doktoruna gittim dişlerim yamukmu diye baktı 20 lik dişlerime falan sorun yok dedi
    biraz yamuk oturuyor dişlerin oda o şişlikten dedi yoksa çok güzel dişlerin dedi
    kulak burun boğaz doktoruna ve plastik cerrahına gittim biri doğuştan dedi biride çenenin sağ alt kısmı önde dedi ama bi çözüm önermediler biyoloji öğretmenimin sınıf ortasında dalga geçmesiyle bu durum iyice psikolejimi bozdu

Biyoloji oğretmenini bimere şikayet et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez bir konu açıyorum siteyi kullanmayı bilmiyorum açıkcası herhangi çürük dişim yok
    zayıflamadan öncede farkediliyordu ama çok değil
    sağ tarafta sert bir tabaka var duvar gibi , sol taraftada var ama yumuşak ve küçük.
    çenemin bir tarafındaki kasların gelişmesi çokmu fazla oldu acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çene kasın o bölgede daha çok çalıştığı için daha büyük olmuş tek taraflı çiğnemeden kaynaklanıyor bundan sonra sürekli şiş olmayan yerden çiğne ve 2 tane falım sakızını ağrıyana kadar çiğne 2-3 saat bu şekilde eşitlenir ya da benim bu hiçbir kaynağa dayanmayan ve bilimsellikten uzak mesajımı okumak yerine başka bir doktora git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estafurullah sözlerinizi dikkate alıyorum . yıllarca okumuş ama sırf diplomadan doktor olmuş insanlardan daha çok güveniyorum hatta.
    adam resmen kovdu beni umursamadı bile insan birşeyler yapar doğuştan dedi çık dedi şok geçirdim.
    yıllardır sağ tarafla çiğniyorum ama bu kas farkı orantısız bir büyüklüğe yol açabilirmi
  • psikoleji: kedilerin gittiği özel okul.z
  • psikoloji olsun benim sorunum şuan için türkçe değil kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.