Şimdi Ara

sol kulak mememin arkası pis kokuyor (daha 1 saat önce banyodan çıktım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mudur bunun çözümü daha 1 saat önce çıktım banyodan güzelce de sabunla yıkayıp temizlememe rağmen kötü kokuyor ya

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulak Arkası Kokusu: Nedenleri ve Çözümleri

Kulak arkasının pis kokması yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenleri olabilir. Bu kokunun çözümünü bulmak için altta yatan nedeni belirlemek önemlidir.

Kulak Arkası Neden Kokar?

• Aşırı Terleme: Kulak arkası, ter bezleri açısından zengin bir bölgedir. Aşırı terlemek, kokan bakterilerin büyümesi için uygun bir ortam yaratabilir.
    • Kulak Memesi Akıntısı: Kulak memesindeki yağ bezleri, serumen de adı verilen yağlı bir madde üretir. Bu madde birikerek kulak arkasında kokuya neden olabilir.
    • Kulak Enfeksiyonları: Kulak enfeksiyonları, kulaktan irin veya akıntı gelmesine neden olarak kokuya yol açabilir.
    • Dermatit: Kulak arkası bölgesindeki dermatit veya egzama, cildin kaşınmasına, kızarmasına ve kokmasına neden olabilir.
    • Peynir Kokusu Sendromu: Nadir görülen bir durum olan peynir kokusu sendromu, kulak arkasından peynir gibi kokmaya neden olabilir. Bu durum, alınan bazı ilaçlara veya genetik yatkınlığa bağlı olabilir.

Kulak Arkası Kokusu Çözümü

Kulak arkası kokusunun çözümü, altta yatan nedene bağlıdır:

• Aşırı Terleme: Terlemeyi azaltmak için antiperspirant kullanabilir veya kulak arkası bölgesini düzenli olarak yıkayabilirsiniz.
    • Kulak Memesi Akıntısı: Kulak memesindeki biriken serumeni temizlemek için kulak damlaları kullanabilir veya bir kulak burun boğaz uzmanına danışabilirsiniz.
    • Kulak Enfeksiyonları: Kulak enfeksiyonları antibiyotiklerle tedavi edilmelidir.
    • Dermatit: Dermatit için kullanılan kremler veya merhemler, iltihabı azaltmaya ve kokuyu gidermeye yardımcı olabilir.
    • Peynir Kokusu Sendromu: Peynir kokusu sendromu için spesifik bir tedavi yoktur, ancak ilaçların dozunu değiştirmek veya alternatif ilaçlar kullanmak gibi semptomları yönetmede yardımcı olabilecek yöntemler mevcuttur.

Kulak arkası kokusu devam ediyorsa veya altta yatan bir tıbbi durumdan kaynaklandığından şüpheleniliyorsa, bir sağlık uzmanına başvurmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Orayı nsıl kokladın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Orayı nsıl kokladın ?

em orayı
  • quote:

Orayı nsıl kokladın ?
    biraz kaşıdım da öyle ama sağ tarafta sıkıntı yok en pis gezdiğim zamanlarda bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: genel cerrah

quote:

Orayı nsıl kokladın ?

em orayı

Alıntıları Göster
    Ağızından çıkan balgamla o noktayı etkisiz hale getir
  • Böö irenc ya
  • quote:

Orayı nsıl kokladın ?

Bunu ben yazacaktım yaaa

Dostum harbiden orayı nasl kokladın SS bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az önce çok pis dehlendim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orayı nsıl kokladın ?

Bunu ben yazacaktım yaaa

Dostum harbiden orayı nasl kokladın SS bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Siyah çorap kirlerinin yapıştığı ayakta oluşan devasa su toplamasının ardından, yeni bir iğrenç konuyla karşı karşıyayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Siyah çorap kirlerinin yapıştığı ayakta oluşan devasa su toplamasının ardından, yeni bir iğrenç konuyla karşı karşıyayız.

Alıntıları Göster
    elimle orayı oynarken koklamış oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansavran

elimle orayı oynarken koklamış oldum

Alıntıları Göster
    Allah'ın belası ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nealakasıvar

Ağızından çıkan balgamla o noktayı etkisiz hale getir

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

+1
    O konuya girdigime pisman olmustum, 2. pismanlik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

quote:

+1
    O konuya girdigime pisman olmustum, 2. pismanlik...

Alıntıları Göster
    Kulak mantarı olabilir.. eczaneye gidip krem almalısın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliosaga

Kulak mantarı olabilir.. eczaneye gidip krem almalısın:)

Alıntıları Göster
    Yokmu basur gösterecek, bi o kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza_17

Yokmu basur gösterecek, bi o kaldı

Alıntıları Göster
    Ne iğrenç bi varlıksın sen ya Git bu dünyadan fazlalıksın
    Köylü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitaniumDioxide -- 4 Mayıs 2012; 15:29:16 >

• quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Sabun köpükleri orada kalıp kuruyunca öyle bir koku çıkabiliyor.Demek ki iyi temizlenmemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Sabun köpükleri orada kalıp kuruyunca öyle bir koku çıkabiliyor.Demek ki iyi temizlenmemişsin

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Alıntıları Göster
    Peynirli tombi gibi kokuyorsa terdendir. Haliyle iyi yıkayamamışsındır.
  • quote:

O ayakta değildi hocam bildiğin kendi organını yaratmış orda bağımsız bir devlet kurmuştu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.