Şimdi Ara

sol kulak mememin arkası pis kokuyor (daha 1 saat önce banyodan çıktım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elini apış arana sok ve biraz karıştır. Bu koku diğerini bastıracaktır ve artık pis kokmayacak.
  • Hocam protein eksikliği olabilir. Benimde kulağımın üst kısmında ayrık oluyordu. Kötü koku yapıyordu. TAmamen farklı bir şeyde olabilir tabi. Yara veya ayrık gibi mi orası bakabilir misin? Yada en iyisi bir dahiliyeciye görün. İlaç falan verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menanty -- 4 Mayıs 2012; 17:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Siyah çorap kirlerinin yapıştığı ayakta oluşan devasa su toplamasının ardından, yeni bir iğrenç konuyla karşı karşıyayız.

O ayakta değildi hocam bildiğin kendi organını yaratmış orda bağımsız bir devlet kurmuştu

Bu hangi konu link var mı ?
  • Dikkat ciddiyet içerir

Muhterem kulak arkası hormonel atik bölgelerinden biri. kötü koyuyorsa bu iyiye işaret değil vucudundan bi şeyler fazla atılıyor demektir. Sorun ediyorsan bi cildiyey söyle onlar bi örnek alir söyler. misal azınca temiz bi cillte orada feromon adi verilen karsı cinsii uyaran bi koku yayar. seks de önemli noktalardandir kulak memesi ve arkası ama tabi su an gayet iğrenç duruyor :)

tabi abartma önemli bi şey değil ama bi kontrol ettir herşeyin fazlasi zarar.
  • Hacı dalga gecilmiş ama ciddi problem bende elimle oynarken geçen farkettim, peynirli çitoz gibi kokuyor bide yeni banyo yaptığım halde. Webte araştırdım hiç bir kimse sonuç üretememiş. Sonra türk mantığımla çözüm odaklı çalıştım. TEmiz olduğu halde kokuyorsa bu iş kirden değildir. Başka ne koku yapabilir? TAbiki bakteri. Hemen deneme yanılma yöntemiyle mükemmel bir çözüm buldum, öyle dermatologa ilaç yazdırmaya, ayarsız hijyen ürünü kullanmaya gerekte yok üstelik. Diş macunlarının antibakteriyel özellikleri vardır ( ağız kokusunu gidermek için), diş fırçasıda sağlam ölü deri çıkartan bir icat olduğuna göre dedim ve diş fırçalar gibi kulakmemesi arkasını falan her tarafı diş macunu ve diş fırçasıyla bir güzel fırçaladım (fena acıyor yanlız, daha yumuşak bir fırça bulursan onu kullan), kokunun k'sı kalmadı. Çok mutluyum artık ahenkle dans edebiliyor kulak memesi koklatabiliyorum.
    Ayrıca göbek deliği kokusuda vardı (ne pis adamım la) oda göbeğimde fıtık varmış sanırım ondan kaynaklanıyodu, ameliyat oldum kokunun kokusu kalmadı
    Şimdiki hedefim apış arısı kokusunu minimize etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zahrat

Hacı dalga gecilmiş ama ciddi problem bende elimle oynarken geçen farkettim, peynirli çitoz gibi kokuyor bide yeni banyo yaptığım halde. Webte araştırdım hiç bir kimse sonuç üretememiş. Sonra türk mantığımla çözüm odaklı çalıştım. TEmiz olduğu halde kokuyorsa bu iş kirden değildir. Başka ne koku yapabilir? TAbiki bakteri. Hemen deneme yanılma yöntemiyle mükemmel bir çözüm buldum, öyle dermatologa ilaç yazdırmaya, ayarsız hijyen ürünü kullanmaya gerekte yok üstelik. Diş macunlarının antibakteriyel özellikleri vardır ( ağız kokusunu gidermek için), diş fırçasıda sağlam ölü deri çıkartan bir icat olduğuna göre dedim ve diş fırçalar gibi kulakmemesi arkasını falan her tarafı diş macunu ve diş fırçasıyla bir güzel fırçaladım (fena acıyor yanlız, daha yumuşak bir fırça bulursan onu kullan), kokunun k'sı kalmadı. Çok mutluyum artık ahenkle dans edebiliyor kulak memesi koklatabiliyorum.
    Ayrıca göbek deliği kokusuda vardı (ne pis adamım la) oda göbeğimde fıtık varmış sanırım ondan kaynaklanıyodu, ameliyat oldum kokunun kokusu kalmadı
    Şimdiki hedefim apış arısı kokusunu minimize etmek.

• Aynen lan. Bende de var bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar çook az kisiyi bloklamistim sende onlardan biriymissin ne dersiniz kaldiriyim mi blogu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.