sporda bi kız vardı bikaç kez göz göze geldik spor çıkışı starbucksa oturdum boş yer yoktu karşısına oturdum ama takip etmedim yani denk geldi öyle ders çalışıyodu müsait bi anında sizi sporda görmüş müydüm dedim o da olabilir dedi ama sıcakkanlı davrandı hareketlerinden belliydi sal beni demiyodu vücut dili, bayadır geliyorum bilmemne dedi hatta doktor musunuz diye sorunca son sınıfım dedi ismimi sordu o zaman avukatım dedim saçma bi an yaşandı muhabbeti uzatabilirdim ama kız güzel olunca ve bayadır gacılara yürümediğimden paslanmışım heyecanlandım muhabbet bitince “haftaya burada olursanız spor öncesi kahveyi öneriyolar ya öyle bi şey yapar mıyız” gibi bi cümle kurdum söz vermeyim ama denk gelirsek neden olmasın dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce çok pis dehlendim
-
-
Dehleme nerde Maraz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur buluşuruz demedi?
daha yeni tanışmışsınız bir dur kız düşünsün hele bi soluklan.
düzenli spora gidiyorsa kesinlikle denk gelirsiniz zaten.
hayır dememiş ki kız sana olumsuz bir davranış da sergilememiş nötr davranmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 10 Kasım 2024; 19:7:43 > -
konuşurken nötrden de iyiydi bence.
acele ettim. yani reddetmekte haklı. masada başka insanlar da vardı. kolay görünmek istememiştir.
-
zamana bırak olumluysa gelişir zaten, senin yaptığını yapamayacak çok az insan var burda. Bak adam sosyal medyadan kıza yazamıyor sen ayaküstü kıza yürümüşsün helal be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 10 Kasım 2024; 23:35:45 > -
doğrudur ben profesyonel yavşağımdır ama paslanmışım, heyecanlandım normalde sakin kalırdım.
-
Helal olsun koçum böyle devam.
itim ben it
-
adini sorunca avukatim mi dedin? wtf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne diyosunuz hocam? @F1SECO
-
Çıkışta kızı otobüse mi bindireceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 10 Kasım 2024; 21:21:2 >
Sonuç olarak şuan arac yok. Ne peşindesin
büyük cesaret bizim ülkede bunu yapacak insan sayısı baya az ve yapanların çoğu eline yüzüne bulaştırır tıpkı benim gibi ama anlattığına göre güzel açılış yapmışsın
-
senin yaşın kadar benim kızlara yürümem var genç adam, olsun o kadar.
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben burda bir dehlenme görmedim.
-
hocam bi daha ne zaman görücem ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- jingle bells türkçe sözleri
- uzun saçtan kısa saça geçiş erkek
- antibiyotik 2 saat erken içilirse ne olur
- hain kostok ne demek
- 100 ml parfüm ne kadar gider
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- exxen de neler var
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X