Bildirim
AZ ÖNCE ADAM BOĞULDU !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Allah rahmet eylesin -
nie diosun ?
madem bu kadar duyarlısın gidip sen çıkartsaydın
neyse Allah rahmet eylesin ... -
nerde oldu bu olay? -
quote:
Orjinalden alıntı: denizerus
nie diosun ?
neyse Allah rahmet eylesin ...
quote:
Orjinalden alıntı: nick:dunkoff
Bağırış çağırış geliyodu balkona bi çıktım bi kadın suyun içinde bağırıp duruyor ve insanlar izliyordu(kadının oğlu boğuluyomuş) sonra ambulansı arayıp sudan çıkaaredılar zabıta polis ve ambulans geldi sonra adamı alıp götürdüler.Hala aralarında ne olduğunu konnuşuyorlar
bu nedenle olabilir
-
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
nerde oldu bu olay?
Ambarlıda oldu. BU ARADA BEN BALKONA ÇIKTIĞIMDA Bİ KAÇ KİŞİ ADAMA DOĞRU İLERLİYORLARDI -
bizim arkadaş boğulduğunda da aynı şekilde de tepki vermişlerdi arkadaş bayılmadığı için çırpınıp batıyodu kendim dalıp havada tuıtmaya çalışmıştım korkmasın dursun diye o sırada bi ses duymuştm birisi sanırım bize doğru geliyodu yanındakide boşver başına iş alma demişti.. -
öldü mü -
Öldü mü yaw ? -
10 gün önce bizde denizde yüzerken arkadaşlarla(mersin susanoğlu) ben ve bi ark. biraz açıldık. ama çok akıntı vardı bi anda bulunduğumuz yer derinleşti ben panik yapma dedim arkadaşa ve kıyıya yüzelim dedim. ben yüzerken kıyıya doğru arkama bi döndüm arkadaş batıp çıkıo. o an öyle korktum ki anlatamam. hemen yanına yüzdüm çıkardım bunu ve kıyıya kadar aldım. yani birazcık hayatını kurtarmış oldum
aman dikkat beyler deniz bu ne olacağı belli olmuyor -
ya insan korkuyor kurtarmaya da o panikle sana sarılıyorlar hareket etmeni engelliyorlar.. Seni batırarak üste çıkmaya çalışıyorlar -
Ambarlı tehlikeli.Denize girecek yer yok kayalıklardan atlıyorlar. -
allah rahmet eylesin. -
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
ya insan korkuyor kurtarmaya da o panikle sana sarılıyorlar hareket etmeni engelliyorlar.. Seni batırarak üste çıkmaya çalışıyorlar
böyle bişeyde var ama kurtaran kişinin de dikkat etmesi lazım kendi battığında heyecanlanmaması gerekli.. -
quote:
Orjinalden alıntı: denizerus
Zaten tek başına yapılmaz ki o iş.
Ben boğulan bir adamı kurtardığım için biliyorum.
Deniz yatağımla yüzerken adamı gördüm deniz yatağımı uzattım.
Ama boğulan birini tek başına kurtamaya giderseniz ve bilinçli değilseniz adam sizi aşağı çeker ve siz boğulursunuz.
Neyse Allah rahmet eylesin.
İyi forumlar... -
Yazık yaf denizde boğularak ölmek çok kötü bir olay -
Allah rahmet eylesin Allah sevenlerine sabır versin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X