Şimdi Ara

Cici Bebe+Süt ve Kilo alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
53.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1,82 boyunda ve 60 kilo bir kardeşinizim hedefim 70-75 kilo olmak ama bunu bir türlü başaramadım hergün makarna,pilav,tavuk,et,mercimek,fasulye,nohut yani kilo aldırdığı söyleyenen bütün şeyleri düzenli olarak yedim 1 ay boyunca ama yinede olmadı. İnternette birçok konusu açılmış Cici bebe bisküvisini ılık sütle karıştırıp mama haline getirip gece yatmadan yiyenler varmış ve birçoğuda kilo aldığını işe yaradığını söylemiş.

10-15 kilo aldırmasa bile (ki öyle bi ümidim yok zaten) en azından 4-5 kilo aldırsa bile benim için kafi.

Bunu deneyen,deneten veya çevresinde denemiş olan varmı? Cidden işe yarıyormu? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 1 Kasım 2016; 19:32:50 >

• Hocam yapmaniz gereken basit...
    Ac karna abur cubur yiyeceksiniz zaten onlar sizi fazla tutmayacaktir.Kisa bi sure sonra acikinca yemek yiyip yemekten sonra tekrar abur cubur yiyeceksiniz. Tabi bunlarin yaninda gazli iceceklerimizi ihmal etmiyoruz.(Yemegi hizli yemeyi unutma) ve fazla hareket etmemelisiniz. Lop lop et, pıt pıt yaglariniz hayirli olsun :)
    Yapay Zekanın Yanıtı

Cicibebe ile Kilo Alma: Bilmen Gerekenler

Cicibebe, Türkiye'de üretilen bir bebek maması markasıdır. Cicibebe ürünleri arasında bebek sütü de bulunmaktadır. Bazı kişiler, Cicibebe ile kilo almanın mümkün olduğunu düşünmektedir.

Cicibebe ile kilo alma iddiası, ürünün yüksek besin değerlerinden kaynaklanmaktadır. Cicibebe sütü, büyüme ve gelişme için gerekli olan protein, yağ ve karbonhidrat gibi besinleri içerir. Ayrıca Cicibebe sütü, kalsiyum, demir ve vitaminler gibi önemli besin öğeleri bakımından da zengindir.

Cicibebe ile kilo almak için özel bir tarif bulunmamaktadır. Ancak Cicibebe sütünü, sağlıklı bir beslenme düzeninin parçası olarak tüketebilirsin. Cicibebe sütünü, kahvaltıda, öğle veya akşam yemeğinde içebilirsin. Ayrıca Cicibebe sütünü, smoothielere, çorbalara veya diğer yemeklere ekleyebilirsin.

Cicibebe ile kilo alan kişiler olduğunu gösteren bazı anekdot niteliğinde kanıtlar bulunmaktadır. Ancak Cicibebe'nin kilo almada etkili olduğuna dair bilimsel bir kanıt yoktur. Cicibebe ile kilo almak istiyorsan, sağlıklı bir beslenme düzenine ve düzenli egzersize odaklanmalısın.

Anahtar Kelimeler:

• Cicibebe ile kilo alma tarifi
    • Cicibebe ile kilo alma
    • Cicibebe ile kilo alanlar
    • Cicibebe ile kilo alma
    • Cicibebe kilo aldırır mı
    • Cicibebe kilo alma
    • Kilo aldiran Cicibebe karışımı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazdığın şeyleri yeteri kadar yediğine emin misin ? MyFitnessPall uygulamasını indir orda hedef olarak kilo artışını seç söylediği kalori miktarını tamamlamaya çalış. Cicibebe falan zararlı şeyler çok şekerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Yazdığın şeyleri yeteri kadar yediğine emin misin ? MyFitnessPall uygulamasını indir orda hedef olarak kilo artışını seç söylediği kalori miktarını tamamlamaya çalış. Cicibebe falan zararlı şeyler çok şekerli

Yedim be hocam hatta halada yemeye devam ediyorum ama nafile,bende böyle çözümler aramaya başladım çünkü cidden kafaya taktım kilo almam lazım. Karbonhidrat tozu alcam sanırım son çare.
  • Hergün ekmek arası ekmek ye . Yani ekmek arası kızarmış patates en fazla karbonhidratı öyle alırsın
  • Hocam yapmaniz gereken basit...
    Ac karna abur cubur yiyeceksiniz zaten onlar sizi fazla tutmayacaktir.Kisa bi sure sonra acikinca yemek yiyip yemekten sonra tekrar abur cubur yiyeceksiniz. Tabi bunlarin yaninda gazli iceceklerimizi ihmal etmiyoruz.(Yemegi hizli yemeyi unutma) ve fazla hareket etmemelisiniz. Lop lop et, pıt pıt yaglariniz hayirli olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Yazdığın şeyleri yeteri kadar yediğine emin misin ? MyFitnessPall uygulamasını indir orda hedef olarak kilo artışını seç söylediği kalori miktarını tamamlamaya çalış. Cicibebe falan zararlı şeyler çok şekerli

Yedim be hocam hatta halada yemeye devam ediyorum ama nafile,bende böyle çözümler aramaya başladım çünkü cidden kafaya taktım kilo almam lazım. Karbonhidrat tozu alcam sanırım son çare.

Sen bi kontrol et yine de emin ol. Son çare spora başla zaten en sağlıklısı sporla beraber kilo almaktır aksi halde yağlanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 1 Kasım 2016; 19:58:53 >

• Bir konu vardı sırf dediğin canbebe sayesinde adam baya bir kilo almıştı ana konusunu nette bulabilirsen oku
  • İmkanın varsa spor salonuna yazıl yoksa da evde kendin spor yapmaya çalış. Ben de kilo alıcam diye baya uğraştım bu yaz. 57 kiloydum 65 oldum ama göbek olarak kaldı
  • Abut cubur hiç işine yaramaz. Spora yazıl günlük kalori ihtiyacini karsıla kilo alırsın hemde kas olarak. Bunun dışında gainer de kullanabilirsin.
  • Kilo almakla yağlanmak arasinda ince bi cizgi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

İmkanın varsa spor salonuna yazıl yoksa da evde kendin spor yapmaya çalış. Ben de kilo alıcam diye baya uğraştım bu yaz. 57 kiloydum 65 oldum ama göbek olarak kaldı

Dostum zaten spora gidiyorum kiloyuda bu yüzden istiyorum artık büyüyemiyorum gelişmem durdu kilo almam lazım mecbur ama dediğim gibi bir türlü kilo alamadım.

• alıp napçan boşver. ilerde de "zayıflayamıyorum beyler" diye başlık açarsın
  • weider mass gainer alıyorsun.
  • 1.80 boyundayim ve 78 kiloyum 65 e falan düşmek istiyorum senin durumun tam tersi
  • 173'üm 59 kiloyum,ben kendime zayıf diyorum,seni düşünemedim şimdi
  • İşe yaradımı ?

quote:

@MrbBenBurak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 13 Temmuz 2018; 2:53:31 >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Ben normal yedigime ekstra olarak bayağı yedim hatta hep bir tane de muz attım ve 2 ayda 1 kilo aldım. Kısacası bu bünyelerde kilo cidden zor.
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Tum hayallerimi yiktin yarin başlamayi dusunuyordum halbuki :(

Boy kilo kac hocam ? Hangi marka bebe bisküvi yi tukettiniz ve gunde kac kase yedin ?

Tek umudum buydu eğer yine kilo alamiyacasak işimiz yaş desene :(
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Boy 178 kilo 55-56 değişiyor. Çok çok zayıfım yani.

Günde 10-13 cicibebe'ye biraz süt kattım bir de muz ezdim. Tadı efsane oluyor bence sırf tadı için bile yenir ama bana kilo aldırmadı.

Yine de dene ama çatalla falan ez robotta çekme sakın kabarcıklar çıkıyor ve ertesi gün karında bayağı gaz yapıyor.

Düzgün spor yapıp sürekli tok gezmek gerekiyor sanırım bizim için.
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    hocam 10 tane de olmaz tabi. Bebeklere veriyorlar 10 tane koyup. Bir paketi tekte yiyip sürekli bunu yapıp kilo alan biliyorum ama şeker komasına girilir. Ben canım çekip yersem kalori de olsun diye 20 tane atıyorum aşağı yukarı. Muz da koyarsan içine ben hiç koymadım ama öneren olmuş 450-500 kalorin hazır. Tek öğünde günlük ihtiyacının 4 te 1. Fiyat performans olarak bakılırsa ideal ama sağlıklı olmaz sürekli kullanımda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.