Şimdi Ara

Cici Bebe+Süt ve Kilo alma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
54.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yulaf ezmesi fıstık ezmesi muz süt karısımı sabah kahvaltidan sonra ve gece yatmadan önce içtim sonra öğünlerim düzenliydi günde bir ekmeğe yakın yiyordum bir haftada 1.5 kilo aldim ama sonra devam etmedim cici bebe de yiyordum aklima geldikce onu da düzenli yaparsan daha iyi olur işe yarıyor bu karışım birde günlük kalori ihtiyacını hesapla çok hareket ediyorsan kilo alman zor olur

• Kesinlikle etkili. Geçen sene https://zayiflama.site/kilo-alma/cici-bebe-kilo-aldirir-mi/ burada okumuş ve kardeşime söylemiştim Normalde güvenmem böyle şeylere ama diyetisyen falan deyince mantıklı geldi. Kardeşim 170 boyunda ve 45 kiloydu. O tüketti ve 2 ayda 5 kilo aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubranur_m -- 4 Haziran 2019; 5:47:59 >
  • Amma cahilsin gelişimim durdu o yüzden kilo almam lazım böyle devam edeceğim diye bir şey yok, nerenizden uyduruyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum adam gibi yulaf pilav ekmek makarna yiyeceksin ne cici bebesinden bahsediyorsun sen? Ha bir ay spor yapıp da gelişiminin durduğunu düşünüyorsan bu spor sana göre değil kendini yorma.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.