Şimdi Ara

Cici Bebe+Süt ve Kilo alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
54.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende zayıfım ama üşengeçlikten. Mesela şuan açım yemek yemeğe üşeniyorum. Sen dediklerini yaparsan ve aksatmazsan olur. Ezmede de bayağı kalori var. Tek uyaracagim nokta hep şeker karbonhidrat tüketmiş oluyorsun. Arada mola verip tavuk veya benzeri şeyler ye cicibebe yerine. Aman sağlığına birşey olmasın hocam.. İnşallah sen ve isteyen herkes başarır

ilaç konusunu bende düşünmüştüm ama tereddütlerim var. Vücudu kandırarak doymamış hissi verdiriyorsun. Bu beyinle alakalı ise ileride zararlar verebilir.(Hani beyni uyutup açsin mesajını vurgular diye yazdım bunu) Ama. belkide öyle değildir araştırmak lazım. Arkadaşım eczanede çalışırken alerji şurubu veriyorlarmis isteyenlere. yan etkileri arasında kilo aldırmasi olduğu için. Vücut değerli bir yapı dikkatli olmak araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanlı -- 13 Temmuz 2018; 3:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı seyi bugün baska bi konuya daha yazmıstım evet hocam harbiden kilo aldırıyo

• Sağlıksız kilo almaya çalışıyorsun, yapmamanı tavsiye ederim. Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından.
    Ağırlık çalışarak kas yap ve protein ağırlıklı beslen, zamanla kilon artacaktır.
  • Migrenin varsa migren ilacı kullan hem migrenine iyi gelir hem kilo alirsin.

• Ben de kilo almak için uğraşıyorum bu aralar, boy 193 normal kilo 74 civarı olurdu, iki haftadır sıkı bir diyet uyguluyorum 79 oldum neredeyse hedef 90 ama göbek yapmak istemiyorum, öncelikle spor salonuna gidiyorum ve yediklerimin kalorisini takip ediyorum yazıo diye bir program ile günde en az 3bin kalori bazen 4ü bululyor.

Ekmek çok az yiyorum. Günde en az bir litre süt içiyorum, yarım litresi içim fit

Diyetisyen bana süt yerine milkshake önermişti o olmazsa süte kahve kreması koymamı söylemişti(%35yağ) ara sıra koyuyorum, sürekli koymalıyım.

Evde yemek yoksa a101den bir adet barbunya pilaki

Tavuk kızartıyorum tavada yaklaşık 300-350 gram, haşlanmışı yemek zor ama kızartınca iyi gidiyor.

Ve bulgur pilavı ya da makarna, pirince çok girmiyorum çok şeker var protein az.

Fırından sürekli haşhaşlı börek alıyorum günde iki parça aklıma geldikçe yiyorum.

Ve kuruyemiş, fındık yüksek yağ içeriyor çok etkili.

Gelelim en önemli kısıma, iştah ve irade gerek, yılmamak gerek, bu gerçekten zor bir.

normalde tek başıma asla yiyemem bunları ben açlıktan halsiz düşünce yemek yiyen birisiyim ama şuan kuzenim ile birlikte yürütüyoruz birbirimize gaz veriyoruz gayet iyi gidiyor.

Umarım siz de kararlılıkla sürdürürsünüz ve istediğini kiloyla ulaşırsınız, karbonhidrata çok yüklenmeyin karaciğer yağlanması göbek vs istenmeyen sonuçlar doğurabilir orta vadede.

• scarl@ kullanıcısına yanıt
    pilaki yi aldım geçenlerde.Hadi dedim ısıtayım aslında yağlı olduğu için soğuk yenebilen bir ürün. Isıtınca tadı mahvoldu nedense.
  • Kilo almak istiyorsan ilk başta göbeğin kapasitesini açman lazım bunun içinde en iyi yol sadece yemek yemek.

Yani yemeklerle beraber su içersen çabuk tıkanırsın zaten zayıf olduğun için mide kapasitesi düşük. Bunu genişletmenin en iyi yolu ekmeksiz sulu yemek yemek.

Mesela kıymalı karışık yemekler olabilir ama sadece kaşıkla yiyeceksin ekstra su içmek falan yok ilk 1 hafta bunu dene aradaki farkı görürsün. Ama dediğim yemek çorba gibi olmasın kalori içersin.
  • merak ettim konu sahibi şuan kaç kilo?
  • deliboo kullanıcısına yanıt
    Kızlar zayif sevmiyo ya kanka arkadasin ondan morali bozuldu herhalde benimde oyle biraz ama kendimi moralli tutmaya calisiyorum.Ben de 1.92 yim 61 kiloyum :)

• Şu cici bebeyle kilo almayı da kim çıkardıysa ne zaman görsem haykırıyorum ahahahahahhaa. Şaka gibi ülkeyiz.

Ülkenin spor konusundaki cahilliği ve sınavı en çok güldüğüm konuların başında geliyor cici bebe ne la ahahaha hala gülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Şu cici bebeyle kilo almayı da kim çıkardıysa ne zaman görsem haykırıyorum ahahahahahhaa. Şaka gibi ülkeyiz.

Ülkenin spor konusundaki cahilliği ve sınavı en çok güldüğüm konuların başında geliyor cici bebe ne la ahahaha hala gülüyorum.
    Gerçekten çok fazla konu var böyle bir kaç tanesine bu böyle olmaz arkadaşlar demiştim,ağzımın payını öyle bir verdiler ki bidaha yazmadım hiç
    Ama gerçekten sağlıksız bir olay
  • Hayatim boyunca zayifken, son 2 senede 5-10 kilo alma sebebim;

Gece tam yatacakken mutfaga girip her seyi yemek,

Eskisine gore biraz daha fazla uyumak.

Bir de ogle yemeklerinde durum, doner, pide, kirmizi et vb agir seyler yemek

• Cicbebe ne la cocukmusunuz siz hay allam ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanlı kullanıcısına yanıt
    Hiç ısıtmayı denemedim soğuk gayet güzel gidiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B6F58693

quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

İmkanın varsa spor salonuna yazıl yoksa da evde kendin spor yapmaya çalış. Ben de kilo alıcam diye baya uğraştım bu yaz. 57 kiloydum 65 oldum ama göbek olarak kaldı

Dostum zaten spora gidiyorum kiloyuda bu yüzden istiyorum artık büyüyemiyorum gelişmem durdu kilo almam lazım mecbur ama dediğim gibi bir türlü kilo alamadım.

Alıntıları Göster
    spordan önce kaçtınız hocam? sporla ne kadar sürede ne kadar kilo aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Casperınkızkardeşi

Aynı seyi bugün baska bi konuya daha yazmıstım evet hocam harbiden kilo aldırıyo
    Hocam kiloyu direkt yağ ve şeker ile almış olmazmıyız bununla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Hocam kiloyu direkt yağ ve şeker ile almış olmazmıyız bununla

Alıntıları Göster
    Dogru diyosun hocam.Ne biliyim okuyunca direkt aklıma o geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

Ben normal yedigime ekstra olarak bayağı yedim hatta hep bir tane de muz attım ve 2 ayda 1 kilo aldım. Kısacası bu bünyelerde kilo cidden zor.
    Yapma be hocamm, ben de üç dört gündür yapıyorum yatmadan önce . Onbes yırmı cıcıbeye sut ve muz koyup yiyorum, bı ise yaramaz mı sımdı:s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım Adam D kullanıcısına yanıt
    Yok artık.

• hocam yorumların hepsini okumadım ama bir çok arkadaş şöyle yap bunu ye falan demişte biriside doktora git dememiş belki herhangi birşey eksikliginden dolayı kilo alamıyorsundur. Kesin çözümdür sen doktora git.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.