Şimdi Ara

kalçam ve bacaklarım çok büyük ve bu canımı sıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar konuyu buraya açtım yanlış olabilir kusura kalmayın.

benım sıkıntım kalçamın çıkık ve becaklarımın çok kalın olması. boyum 185 kılom 80. gövde kısmımda sıkıntı yok göbeğim de yok. ne var ne yoksa bacaklara ve kalça kısmına gidiyor. farkındayım çok çıkık ve şişkin duruyor ve bu yürürken beni rahatsız edıyor.

neler yapmamı önerirsiniz, koşu yapmamın bir faydası olur mu? CİDDİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

• UP yapayım işin görülsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • up
  • Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt
    Bütün sorunlarının çözümü var rahat ol.
    Çıkık kalçanın çözümü için egzersizler

Kalça ve bacakların büyük olması nedeni ve çözüm önerileri.

Unutmaman gereken bir şey var belli bir bölgedeki yağları eritmen imkansız.Yani ben koşayımda oradaki yağlar gitsin yada ben mekik çekeyimde karnımdaki yağlar gitsin gibi bir şey söz konusu değil.Koşarsın bu yararlı olur ama yağ bütün vücudundan gider ,bölgesel olarak gitmez yani.Yapman gereken kardio ağırlıklı sporlar.Videodaki eleman zaten güzelce açıklamış ben yinede buraya yazayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Bütün sorunlarının çözümü var rahat ol.
    Çıkık kalçanın çözümü için egzersizler

Kalça ve bacakların büyük olması nedeni ve çözüm önerileri.

Unutmaman gereken bir şey var belli bir bölgedeki yağları eritmen imkansız.Yani ben koşayımda oradaki yağlar gitsin yada ben mekik çekeyimde karnımdaki yağlar gitsin gibi bir şey söz konusu değil.Koşarsın bu yararlı olur ama yağ bütün vücudundan gider ,bölgesel olarak gitmez yani.Yapman gereken kardio ağırlıklı sporlar.Videodaki eleman zaten güzelce açıklamış ben yinede buraya yazayım.

eyvallah hocam. kardio ağırlıklı sporlar nasıl oluyor, kardio nedır hep duyuyorum da ?

Kardio ,kardiovasküler sistemini(dolaşım sistemi) çalıştıran hareketlerin adıdır.Yani türkçesi yapınca nefes nefese kaldığın,kanın pompalanma hızının arttığı yani kalbinin deli gibi attığı egzersizler.Bunlara örnek istersen Koşma,ip atlama,bisiklet kullanma gibi egzersizler örnek verilebilir.Kendin evde vücut ağırlığın ile yapabileceğin egzersizler youtubeda istemediğin kadar mevcuttur.En meşhuru Hiit diyebilirim.Örnek hiit programlarına bakmanı tavsiye ederim.Burada spor yapmak kadar beslenmekte önemli.Attığım videonun youtubedaki kanalını dolaş istemediğin kadar türkçe bilgi mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    sağol hocam
    Önemli değil ,kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.