Şimdi Ara

oyunlarda çok heyecanlanma sorunsalı? (kalp çarpıntısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • singleplayer oyunlarda boss keserken, multiplayer oyunlarda da önemli bir kapışma yaparken deli gibi heyecanlanıyorum ve kalbim pat pat çarpıyor

benden başka bunu yaşayan var mı

çok ilginç bir durum ama çocukluğumdan beri böyle. 3-4 yaşında oyun oynadığımı hatırlıyorum yine kalbim pat pat olurdu

• upupupuppp

• Bende de oluyor oynadıkça alışıyorsun azalıyor ama geçmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku oyunu değilse bende olmuyor.

İlk oyunlarımdan birisi olan FEAR'da oyunun şu sonlarında karanlık yerlerden geçmek zorundasın ve oralarda ortamda siyah renkli başka bir boyuta açılan anormaliler oluşuyor içinden hayaletimsi insan figürleri sana doğru uçarak geliyor. Bu arada tüyo vereyim en etkili silah dabanca İşte bu oyunun sadece burasında altıma zıcıyorum.

1:50'den itibaren izleyin:

Sonraaa... Hah. Call of Duty World War'ı bitirdikten sonra bonus olarak zombi mod açılıyor. Orada yıkık dökük bir binadasın ve çevreden yavaş yavaş zombiler geliyor. Silahlara karşı dirençliler. Her öldürdüğün zombiye karşılık para kazanıyorsun ve bu para ile pencere ve kapılara yeni tahta mı çakacam, yeni mühimmat ve silah mı alacam diye ikileme düşerek mücadele verirkene, bir bakıyorsun zombi arkanda! ilk karşılaştığımda kalbim yerinden çıkacaktı sonra alıştım.

Sonraaaa.. Bir oyun var ufak birşey. Ama adamı altına zıçırtır o oyunu ilk olarak bir tanıdığın internet kafesinde denedim. Çoluk çocuk doluydu ve bağırmalarıma bütün çocuklar merak edip etrafıma toplanmışlardı oyunu bırakıp. Yav oyunun adı aklıma gelmedi bir ormandasın bir yere ulaşmaya çalışıyon vakit gece ve karanlık elinde hiçbirşey yok. Sağdan soldan mum bulup yakıyorsun. Bu arada ordan burdan karşına bir kukla bebek çıkıyor ve zcırdıyor. Ben fazla ilerleyemedim korkudan. İkinci bölüme geçersen bu defa yüzü façalı bir ayıcık bebek tehlikesi var. Devamlı mum yaka yaka ilerliyorsun karanlık ormanda hatırlayanlar bilecektir. DÜZELTME: oyunu buldum adı Wick:

Olmazsa bulunca eklerim.

ha dur lan bitane daha var. Yanlış hatırlamıyorsam ufak bir oyundu. Bir evde uyanıyorsunuz çocuksunuz. Aileniz size bir oyuncak bebek almış. Tüylü tuhaf birşey. Sizinle oyunlar oynamak istiyor. Ama oyunlar da insanın ödünü sıdıran cinsten. Başarısız olursanız, bodrumdaki anne bebeği kızdırırsanız, vb bebek sizi ham yapıyor. Bunun da adı aklımda kalmamış. DÜZELTME: Bu oyunun adı Tattletail. Çocuk oyunu ayarında ama korkutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 2 Eylül 2020; 23:22:5 >

• Eskiden bazen oluyodu bendede ama şuan oyunlara karşı hiçbirşey hissetmiyorum aksine tahammül bile edemiyorum artık.Ya piyasa çöpleşti ya da artık oyunlara olan ilgimi kaybettim

• doktora gid

• Benim fare tutan elim üşürdü. Vitaminsizin teki olduğum için de olabilir tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oynama

• bace3434 kullanıcısına yanıt

Şu yorumu yazmaya girmiştim

• Panik atak işareti olabilir. Daha önce hiç panik atak geçirdin mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Panik atak işareti olabilir. Daha önce hiç panik atak geçirdin mi

ben de ondan şüphelendim hocam ama daha önce hiç panik atak veya benzeri bir şey yaşamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.