Şimdi Ara

Z KİTAP ANAHTAR KODU OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
46.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLER MOBİL KÜTÜPHANE YANİ FERNUS z kitap anahtar kodu olan varmı 2018 yeni lütfen sadece FİZİK , KİMYA , BİYOLOJİ Lazım
    12.sınıf öğrencisiyim babam dershaneye gödermiyor z kitaptan calışırım lütfen ulaşabilirmisiniz bana hocam

dipnot: pdf lazım degil arkadaşlar sadece z kitap

• quote:

Orijinalden alıntı: 12lessonote

Öncellikle size ne kadar teşekkür etsem ne kadar dua etsemde azdır benim gönlümde hakikaten o kadar mutlu ettinizki beni Rabbim senden yüzbinlerce kez razı olsun sizi hiç darda bırakmasın karsınıza uamrım en iyi kişileri çıkartır evinize huzur bereket mutluluk verir inşallah siz bir mazlumu sevindirdiniz ya Allah da sizin yüzünüzü güldürsün işinizi gücünüzü rast getirsin Umarım hayatında en güzel yerlere gelirsen tekrardan çok ama çok teşekkürler Allah razı olsun <3
    Bu iyi dilekleriniz için sizden de Allah razı olsun.

Eğer başka akıllı tahta uygulamaları indirmek isterseniz aşağıdaki konuya da bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/uyeliksiz-akilli-tahta-uygulamalari--135312952
    Yapay Zekanın Yanıtı

Z Kitap Anahtar Kodu Hakkında Bilgiler

Z Kitap, öğrencilerin ve eğitmenlerin eğitim materyallerine çevrimiçi olarak erişmelerini sağlayan bir dijital kitap platformudur. Her Z Kitap e-kitabı, platforma özel benzersiz bir anahtar kodla ilişkilendirilmiştir.

İşler Anahtar Kodu

Eğitim kurumları, öğrencilere özel anahtar kodlar sağlayarak okul kitaplarına çevrimiçi erişim sağlayabilir. Bu anahtar kodlar genellikle "işler anahtar kodu" olarak bilinir.

ÇAP E-Kitap Anahtar Kodu

Çalışma ve İşletme Politikaları (ÇAP) müfredatı için özel olarak tasarlanmış e-kitapların anahtar kodlarına "ÇAP e-kitap anahtar kodu" denir.

Ferhörs Z Kitap Anahtar Kodu

Ferhörs Yayınevi, Z Kitap platformunda yayınlanan ders kitapları için özel anahtar kodlar sağlar. Bu anahtar kodlara "Ferhörs Z kitap anahtar kodu" adı verilir.

Anahtar Kodunu Kullanma

Z Kitap anahtar kodlarını kullanmak için şu adımları uygulamalısın:

1. Z Kitap web sitesine veya uygulamasına eriş.
    2. Bir hesap oluştur veya giriş yap.
    3. Anahtar kodunu gir ve talimatları takip et.

Anahtar kodlar tek kullanımlıktır ve yalnızca belirli bir e-kitapla kullanılabilir. Uygun anahtar koduna sahip olduğundan emin olmalısın.

Faydaları

Z Kitap anahtar kodlarını kullanmanın birçok faydası vardır:

• Kolay erişim: Herhangi bir cihazdan e-kitaplara eriş.
    • Çevrimdışı kullanım: E-kitapları indir ve internet bağlantısı olmadan oku.
    • Ek özellikler: Vurgulu metin, not alma ve arama gibi özel özelliklerden yararlan.

Eğitim materyallerine erişmek için Z Kitap anahtar kodlarını kullanmak, öğrenme sürecini kolaylaştırır ve öğrencilerin akademik başarılarını artırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMBO -- 9 Ekim 2018; 14:31:39 >
  • byMBO kullanıcısına yanıt
    Öncellikle size ne kadar teşekkür etsem ne kadar dua etsemde azdır benim gönlümde hakikaten o kadar mutlu ettinizki beni Rabbim senden yüzbinlerce kez razı olsun sizi hiç darda bırakmasın karsınıza uamrım en iyi kişileri çıkartır evinize huzur bereket mutluluk verir inşallah siz bir mazlumu sevindirdiniz ya Allah da sizin yüzünüzü güldürsün işinizi gücünüzü rast getirsin Umarım hayatında en güzel yerlere gelirsen tekrardan çok ama çok teşekkürler Allah razı olsun <3
  • 12lessonote kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle dua ettiniz ki kıskandım arkadaş bu gazla full çeker
  • _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    dalga mı geçtiniz yoksa ciddi misiniz bilmiyorum ama
    Tam 1 aydır bu işler anahtar kodu için uğraşıyordum Allah bana bir kapı açtı çok şükür
    ve o adama ne yazsam az tekrardan söylüyor Rabbim Razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12lessonote

Bu iyi dilekleriniz için sizden de Allah razı olsun.

Eğer başka akıllı tahta uygulamaları indirmek isterseniz aşağıdaki konuya da bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/uyeliksiz-akilli-tahta-uygulamalari--135312952

• quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Hocam öyle dua ettiniz ki kıskandım arkadaş bu gazla full çeker
    Merak etmeyin sınava girmeyeceğim.
  • byMBO kullanıcısına yanıt
    kardeşim kodu benimle de paylaşır mısın şimdiden allah razı olsun...
  • Varsa bize de gönder sınav senesi biyoloji ve matematik lazım
  • varsa pm
  • Burada detayları ile anlatılmış link de var.

• substratdüzeyi kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.