Şimdi Ara

İnternetten Akü alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah hava -13 dereceydi. Aracı çalıştırmaya uğraştım olmadı. Servisi aradım yüklü ücret istediler.

Esnaf kazansın servis ücretini ona vereyim dedim sanayideki akücüyü aradım akü fiyatı için fahiş fiyat istedi.

Çekici çağırıp aracı akücüye götürsem daha uyguna gelecek.

Elimde takviye kablosu yok. Aracı garaja çeksem sıcakta beklese birkaç gün araç çalışır mı?

İnternetten akü alacağım ama şarj etmek gerekiyor mu yoksa takınca direk çalışır mı?

• İnternetten akü al kendin tak. 2 somon sadece . Bunun icin cekici mi cagirilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akü kaç yıllık? Belki şarjda kurtarabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce karşılaştırdım sanayiye gidip eski aküyü verip yenisini almak daha ucuza çıkıyordu.Tabi sizin orda durum degişiyor anlaşılan.Gidip almak yerine siz onlardan talep edince fiyatı şişirmiş olabilirler.

İnternetten aldıgınızda kullanıma hazır gönderilir muhtemelen.

Akünüz çok eski degilse 150 TL civarına bir şarj cihazı alıp şarj edebilirsiniz ayrıca su seviyesini kontrol etme şansınız varsa bakabilirsiniz.Akünüz eskiyse işe yaramayabilir kısa süreli olacaktır.

• ankarada isen direk akköprüdeki meşhur akücüye (mustafa saatci) gidiyorsun. internetten akü almam ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Şubat 2021; 10:49:41 >
  • ben aldım. gelen akü de yeni idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almam. İnternetten çok daha iyi fiyat veren yerler var. Üretim tarihini gözünüzle görüyorsunuz, depozitosu elinizde kalmamış oluyor, kargoyla ve montajla da uğraşmıyorsunuz.

• Akünün hurdası iyi para ediyor haberiniz olsun yanılmıyorsam 100 TL civarı idi aklınızda bulunsun ve ben olsam internetten alırdım. İnternete göre esnaftan daha ucuza aldım diyenler muhtemelen eski aküyü verdiği için ucuza aldığını sanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Akünün hurdası iyi para ediyor haberiniz olsun yanılmıyorsam 100 TL civarı idi aklınızda bulunsun ve ben olsam internetten alırdım. İnternete göre esnaftan daha ucuza aldım diyenler muhtemelen eski aküyü verdiği için ucuza aldığını sanıyor.

İnternette birkaçilanda 35 ve 55 TL olarak gördüm araç aküsüne 100 TL vereceklerini sanmıyorum.

• Aküyü kendiniz söküp götürüp gösterin akücüde sarj ettirin akü olmaz diyorlarsa ensafları dolaşıp elinizdekini verin yenisi alin duruma göre eski aküyü 70-140 lirasi alırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.