Bildirim
SHELL KÖPÜK VE SU ÜCRETİ
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Paraya kıy, yıkamacı iç dış güzelce yıkayıversin. -
yıkamaktan çok zarar veriyorlar bu işi günlük sigortasız birilerini bulup çalıştırıyorlar prof yıkamacı olayı yok
-
Levent ziebart yada Maslak meguairs firmasına yıkatıyorum.
Sıfır sıkıntı ;) -
Orası fırçayla yakıyor boya da kılcal çiziklere neden oluyor. Bu arada hiç kimse kendi aracınızı sizin gibi özenle temizlemez
-
Su-köpük jeton fiyatları ortalama 50 lira (istanbul)
-
Kendimiz yikayamiyo4muyuz -
Ben kendim yıkıyorum ama ilden ile hatta petrolden petrole değişiyor. Su 25 jeton 25 süpürge 10 tl. Daha ucuza yerlerde var daha pahalı yerlerde. Izmir-Manisa -
10 gün önce BP de yıkadım.25 su 25 köpük.İçerden fiş alıp cihaza barkod okutuyorsun.Ne hallere geldik 3 dk dere suyu bile 25 tl oldu. -
Jeton 30 tl olmuş. 30 köpük + 30 yıkama 60 tl Haftada bir yıkıyorum. Bazen köpüksüz tek jetonla su basıp çıkıyorum. O da iş görüyor yeterince. -
Arabaya kuyu suyu vuruyorlar aracin rengi sarariyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X