Şimdi Ara

1 TL ile basınçlı su ve köpük veren benzinlikler İSTANBUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
25.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada arabayı hep böyle yıkardım ama istanbul anadoluda pek görmedim bi bostancı e-5 shellde var sanırım bilen varsa paylaşabilirmi

• yokmu
  • varmı
  • Hic mi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bostancı köprüsü totalde var tazyikli su 1 tl köpük 2 tl aracını kendin yıkıyorsun zamanlı aletler. Şile otobanında alemdağın orda sağda shell var benzin mazot alırsan 1 tl ben adama 5 lira verip yıkatıyorum genelde çok yer var bakınırsanız görürsünüz. İçerenköy halin ordaki podada var makineyle yıkıyorlar ama dönen fırçalarla. Daha ilersinde shell var eski ataşehir belediyesine gelmeden solda ordada makineyle yıkıyorlar. Yine ataşehirde eskiden fulldü şimdi lukoil oldu brandiumun yanında ordada su köpük şeklinde yıkama.
  • Altunizade bpde var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartal civarında varmı?
  • Maltepe opette 2 lira ancak yalandan su tutuyorlar

• Rami de sanayi bölgesinde Bp var.
  • kozyatağı yanyoldaki aytemizde var 1 tl su+köpük
    brandium dan düz devam edip dudulluya giderken sağda total de var 40 tl yakıt alana ücretsiz hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Rami de sanayi bölgesinde Bp var.

1 tl su 1tl köpük değilmi :)

süpürgede varmı varsa hemen gitmem lazım
  • bagcilar da bilen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: tarx

kozyatağı yanyoldaki aytemizde var 1 tl su+köpük
    brandium dan düz devam edip dudulluya giderken sağda total de var 40 tl yakıt alana ücretsiz hemde

Kaldırdılar onu
  • ForteVeloce kullanıcısına yanıt
    hangisini kaldırdılar 10 gün önce kozyatağı aytemizde kullandım ben.totale bişey diyemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

hangisini kaldırdılar 10 gün önce kozyatağı aytemizde kullandım ben.totale bişey diyemem :)

Geçtiğimiz pazar günü Kozyatağı Aytemiz'e gittim. Bende hep orada yıkıyordum. Baktım makineler yok. Sökülmüş kenara konmuştu. Orada sordum, artık kaldırdık diyorlardı Sadece kendi yıkama bölümleri açıktı hemen yanındaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

bagcilar da bilen varmi

Bahçelievler my city' nin oradaki petrol ofisinde var. 2 lira su köpük eğer 1-2 lira bahşiş verirsen fırça veya senin verecegin sünger ile yikiyorlar arabayi, kendi sungerleride var ama kendi sungerini goturmeni tavsiye ederim

• Beylikdüzü
    Bizimkentin yanındaki opet
    1 tl
    Full kopuk + guzel bir yıkama
    Kurulama size kalıyor okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

bagcilar da bilen varmi

Bahçelievler my city' nin oradaki petrol ofisinde var. 2 lira su köpük eğer 1-2 lira bahşiş verirsen fırça veya senin verecegin sünger ile yikiyorlar arabayi, kendi sungerleride var ama kendi sungerini goturmeni tavsiye ederim

tesekkurler cevap icin ama ben sadece kendim yikamak istiyorum, totalin istanbul disinda bir istasyonunda 3 arabanin ayni anda kopuk ve sularla yakanabilecegi yer vardi, orada yikadim 3-4 kez ve hosuma gitti. yoksa burada shellden 100 liralik benzin alindiginda -belki 50 dir - yikiyorlar ama adam firca kullandigindan ben sadece kopuk at, su vur yeter diyorum. bu islemde ancak camurlari yumusatiyor.

carpexin cilali sampuaniyla once yikiyor, kuruluyor ve sadece bu sefer cila ile parlatiyorum ve sonuc miss gibi oluyor

• Küçük şehrin faydaları merkezde köpük vs. Ücretsiz bazı ilçelerinde heleki niksar da iç dış ücretsiz yıkıyorlar kendileri

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.