Şimdi Ara

1 TL ile basınçlı su ve köpük veren benzinlikler İSTANBUL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
25.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyberBot

1 tl köpük 1 tl su 1 tl sürürge hepsinin süresi 5er dakika yanlış bilmiyorsam. Bu tazyikli su aracın boyasını kaldırabilir diyolar, böyle bişey olabilir mi acaba ?

Aynen, böyle birşey başımıza geldi
    Daha sıfır astra j araç ilk haftasında burundaki boyasını kaldırdı.
    Çok yakından tutmamak lazım, parmağınızı filan da yaklaştırmayın, kesebilir.
  • Şirinevler veya Ataköy civarı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O 1 liralıklar araca zarar vermesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcann

Anadolu yakasında göztepe civarında var mı bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

göztepe Skk'nın karşısına opet açıldı görmüşsünüzdür yanlışım yoksa orada gördüm diye hatırlıyorum bir daha ki sefere iyice bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: mithatcann

Anadolu yakasında göztepe civarında var mı bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

göztepe Skk'nın karşısına opet açıldı görmüşsünüzdür yanlışım yoksa orada gördüm diye hatırlıyorum bir daha ki sefere iyice bakacağım.

M erhabalar ben de orada oturuyorum ama göremedimya arka tarafıdna mı
  • bunların bir listesini falan görebileceğimiz bir yer yok mudur acaba benzin istasyonlarının kendi web sitelerinde yada otomatı sağlayan firmanın sitesinde falan ?
  • Zeytinburnu Shell'de var.
    1 dakika köpük 2 tl
    2 dakika su 2 tl

• Kendi aracımızı yıkayacağımız yer gerçekten sınırlı. Otomatik makineler kötü, en güzeli 1 tl ile çalışanlar. Ben de Kağıthanedeyim ama buralarda hiç
    Göremedim, hep otomatikler var veya adamlar 5-10 tl ye yıkıyolar. Bu taraflarda varsa bildiğiniz, yazarsanız sevinirim.

• Bağcılar kirazlıda eston sitesi var onun tam karşısındaki totalde ( vahdet petrol ) 4 araçlık yer var üstü kapalı. Zamanlı makinalara atıyorsun 1 lira yıkıyorsun. Yakın olanlara tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom1259 -- 1 Haziran 2016; 22:40:31 >
  • bakırköy - zeytinburnu taraflarında var mı ?
  • zarar veriyormu bunlar araca tecrübelerden yorum alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

zarar veriyormu bunlar araca tecrübelerden yorum alabilirmiyim

Hocam köpük uzun vadede tabii ki boyaya zarar verecektir ucuz kimyasal kullanılıyor neticede. Boyada matlaşma gözlenebilir. En iyisi aşağıdaki gibi bir ürün alıp oradaki basınçlı suyu kullanmak.
    http://www.hepsiburada.com/sonax-konsantre-sampuan-314300-1000ml-pm-otson314300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseyinhayirlisi -- 30 Ağustos 2016; 19:13:42 >
  • Samandıra ortadağ BP köpüklü yıkama 1 tl

10 gün önceye kadar bedavaydı

• En iyisi 150 liraya bir Bosch basınçlı makine aldım, haftasonların yıkıyorum sitenin arkasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

En iyisi 150 liraya bir Bosch basınçlı makine aldım, haftasonların yıkıyorum sitenin arkasında.

link atarmısınız güzelmi birde
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    e5 uzerinde yenibosna opet var 100 tl yakit alimina yikama 2 tl

• Hocam makine şimdi 220 lira falan olmuş ben de 170 liraya almıştım Koçtaş'dan

https://www.tekzen.com.tr/bosch_110_bar__aqt_33_11_basincli_yikam_/206229?ref=TeklifAkakce&v=1.41.7

Bende bu, deterjan gözü de var, az bir deterjanı koyuyorum. Çok tazyikli de değil benziliklerdeki gibi, işimi görüyor şimdilik. Memnunum diyebilirim.

Edit:Kendimi alıntılamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 30 Ağustos 2016; 20:22:34 >

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    güzel ama elektrik sorunu var hocam bende o yüzden sıkıntı ya biraz aslında hiç yıkatmıcam o olucak sonunda
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    Peki hocam şöyle bir ürün var bizim komşuda, işe yarar mı bilmiyorum

http://www.hepsiburada.com/ez-jet-water-basincli-ve-kopuklu-yikama-tabancasi-pm-otctn17325#reviews

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Peki hocam şöyle bir ürün var bizim komşuda, işe yarar mı bilmiyorum

http://www.hepsiburada.com/ez-jet-water-basincli-ve-kopuklu-yikama-tabancasi-pm-otctn17325#reviews

bunlar pek olumlu değil ama bu sabunu alıp o paralı benzıncılerde suyu kullanarak yapıcam sanırım aklıma bu yattı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.