Şimdi Ara

1 TL ile basınçlı su ve köpük veren benzinlikler İSTANBUL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
25.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yenidoğan lukoil, 1tl köpük. 1tl yıkama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

bakırköy - zeytinburnu taraflarında var mı ?

Bende Ataköy,Şirinevler civarı kendin yıkama yapabileceğin bir yer arıyorum. Varmı bildiğiniz yer?

Bakırköy sahildeki opet 10 tl dış 20 tl iç-dış yıkama yapıyor kendileri,geçen yıkattıö ama hiç temiz yapamıyorlar, hemen karşısındaki petrol ofiside kendileri yıkıyor.
    Yenibosna opet onlarda kendi yıkıyor.Şirinevler Kocasinan mh. tarafındaki petrol ofisinde onlar yıkıyorlar bir kere yıkattım minibüsler falan geliyor boş olmuyor çoğu zaman.

Dün akşam zekeriyaköy-Garipçe taraflarındaydım benzinim bitince Zekeriyaköy bp den fulledim ama yıkama yoktu şansıma.

Çatalca da bir benzinci vardı sanırım total orası çok iyi yıkama için özel bölüm yapmışlar kendin yıkayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 4 Eylül 2016; 16:58:59 >

• Yıkamadılar gerçekten hiç özenmiyor. Ben de bugün Ümraniye tarafını gezeceğim kendin yıka için. Haberdar ederim.

• Burada ki köpükler zarar verir diye düşünüyorum. Temizleyici madde olarak kostik katiyorlarsa uzun sure sonunda boyaya zarar vermeye başlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac61

Maalesef yok.

Buradaki yöresel bir yıkamacıya 10tl verip istediğim kadar köpük ve su kullanıyorum.

Böyle çözebildim ancak

hocam merhaba.

bahsettiğiniz yöresel yıkamacı hangi şehir-semtte ?
  • Okmeydanı darülaceze caddesinde cevahir holdingin orda da var benzinllikte 1-2 TL iki üç ay önce vardı şimdi duruyomu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

1 tl köpük 1 tl su 1 tl sürürge hepsinin süresi 5er dakika yanlış bilmiyorsam. Bu tazyikli su aracın boyasını kaldırabilir diyolar, böyle bişey olabilir mi acaba ?

Aynen, böyle birşey başımıza geldi
    Daha sıfır astra j araç ilk haftasında burundaki boyasını kaldırdı.
    Çok yakından tutmamak lazım, parmağınızı filan da yaklaştırmayın, kesebilir.

papası elimle havaya kaldırıp önlü arkalı bi pisliğni alayım dedim
    parmagımın bittiği elimin başladığı noktaya nasıl geldiyse
    bıçak kesmiş gibi etti..
    insanlar olmasaydı acıdan ağlayacaktım :)

birde cam kenarındaki lastiklere yakın tutmayın
    jilet gibi kesiyor.

• E5 Cevizlibag PO'da da var. Su ve kopuk 2'ser lira.
    Su 4dk kopuk 2 dk.

• Anadolu yakasinda yer tavsiyesi olan varsa güzel olur. Ataşehir tarafındayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solntsevskaya

Anadolu yakasinda yer tavsiyesi olan varsa güzel olur. Ataşehir tarafındayim.

Aynen bana da lazım :) Ben de Ataşehir'deyim.
  • Başakşehir civarında var mı?

• Hava güneşli araba leş gibi çamur içinde
    Sıra olacağını tahmin ettiğim için benzinlikteki yıkamacya sabah 10:00' da gittim yine de 3 araç bekledim.
    Fırçalı köpüklü dış yıkamaya 6 TL ödedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirazlı esyon sitesinin tam karşısında total var sanırım ismi vahdet petrol olması lazım burada bu bahsettiğimiz olay var yakın olanlar değerlendirebilir

• Bunlar sağlıklı mı asıl mesele bu, bence değil.

• Antep'de ben benzinlikte oto süngerli makinada yapıyorum. Yıkama + köpüklü su + cila + kurutma 4 TL

En güzeli Avrupa da kiler. Elle tazyikli su ile yıkanıyor ama her aracın dikdörtgen bölümü var ışıklı. Hortum tavandan geliyor.1 Euro atıyorsun sana 180 saniye veriyor. İstediğin tuşa basarak istediğin şekilde yıkıyorsun. Atıyorum 30 sn si deterjanlı suya, 50 saniyesini yıkatmaya, 100 saniyesini özel suya svsvvs bir sürü çeşidi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 18 Şubat 2017; 14:39:54 >
  • Ankarada saat 7 den sonra kapanıyor birileri yıkıyor 10 liraya o çok kötü.

• Corvette. kullanıcısına yanıt
    kozyatağı metro durağının yanındaki yan yoldan biraz geride, aytemiz olması lazımdi, 2 ya da 3 liraya köpüklü yıkama yapan makinesi var

• ayrıca, ataşehir halin ordaki petrol ofisinde on numara bi makine var, yıkama-köpük-tavan teker yıkama, durulama yapan makinesi var, 7 liradan başlıyor fiyatı

• ha bir de, vodafone red'liye, avantaj cepte uygulaması ile otovinn'da beleş iç dış yıkama, ben içerenköydeki 2 şubeye gitmiştim, biz bayisi değiliz demişlerdi, arayıp şikayet etmiştim, ya akıllandilar, ya da diğer şubelerine bakın

• avrupa yakasına yolunuz düşerse başakşehir deposite avm karşısında shell var kopük 1 tl su 1 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 18 Şubat 2017; 21:53:1 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.