Şimdi Ara

1 TL ile basınçlı su ve köpük veren benzinlikler İSTANBUL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
25.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda anadolu yakasında aramaya çıkıyorum.E-5 Maltepe'den Pendik'e kadar gidip gelicem.bulursam bilgi veririm
  • Şişli abidei hürtiyet caddesi kampet opet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3oldpilot

Şuanda anadolu yakasında aramaya çıkıyorum.E-5 Maltepe'den Pendik'e kadar gidip gelicem.bulursam bilgi veririm

bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ayrıca, ataşehir halin ordaki petrol ofisinde on numara bi makine var, yıkama-köpük-tavan teker yıkama, durulama yapan makinesi var, 7 liradan başlıyor fiyatı

Ataşehir Honda Damla'nın orda aynı makine var tüm yıkamalar aynı genelde 7 lira versende Gold yıkama gözüküyor makinede aklınızda olsun.
  • 1-2 tl hayal oldu artik:) bostancı koprusu totalde su + kopuk 4 tl. vatan bilgisayarin karşı tarafindaki bpde ise kopuklu diş yikama 5 tl. az ilerdrme fsm hastanesi üst geçidin ordaki opette gene dış yıkama 5tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haremin oradaki opette var ve baya da geniş bir alanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Haremin oradaki opette var ve baya da geniş bir alanda.

Hocam karacaahmet mezarlığı karşısındakimi yoksa sahil tarafında kalan mı? Kendimiz para atıp yıkıyoruz dimi

• hardgame123 kullanıcısına yanıt
    Sahildeki tam haremin orada.Orada birisi de var yaşça orta yaşlı bir amca isterseniz o isterseniz kendiniz yıkayabiliyorsunuz

• amasyada 1 tl ye 4 dk su veriyordu güzel yıkadık köpükde öyle.

ankara da po muydu total miydi , köroğlu ile birlik kırkkonaklar arasında kalan benzinlikte 2 tl süreside az. Aynısı küçükesat bp de de aynı. Yakında 4 tl olur herhalde oralarda
  • merter mcdonalds yanı bp , 50 tl yakıt alana eleman 3 tlye yıkıyor arabayı (su+köpük)

• Corvette. kullanıcısına yanıt
    hocam

konumu attiğim yerde var kendin yikama yeri alan ben deavmlı burada yıkıyorum

kocasinandaki petrol ofisinin oradan 2 3 km civari.

alan baya geniş saatlerçe takılın kimse ses etmez

• Ankarada 1 tl su köpük olan yer var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Sahildeki tam haremin orada.Orada birisi de var yaşça orta yaşlı bir amca isterseniz o isterseniz kendiniz yıkayabiliyorsunuz

Gecen haftadan itibaren kaldirildi daha dogrusu yikamayi baskasina vermisler. 10tlye yikiolar artik

• Bostancı küçükyalı kozyatağı tarafında bir tane bile yok. Geçen hafta sonu lanet ettim. Bırakın da kendi arabamizla kendimiz ilgilenelim arkadaş ya. Opette ki elemana 5 lira verip kendim yikiyorum resmen.

• Üniversite dolayısıyla Bilecik'in Söğüt ilinde bulunuyorum 2 yıldır. Buradaki tek opet istasyonun da 1 liraya su bir liraya da 1 köpük hizmeti var. İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü daha önce İstanbul'da hiç karşılaşmadığım bir hizmet türü. Gerçekten araba düşkünü olanlar için çok eğlenceli bir aktivite, sadece 1-2 defa başkasının arabasını yıkadım :) İstanbul'da anadolu yakasında kartal maltepe gerekirse kadiköye kadar da olsa bu sistemden yokmu ? Bileniniz varsa paylaşsın lütfen.
  • maltepe e5'deki total (eski shell) istasyonunda kendiniz yıkayabiliyorsunuz. 1 Tl karşılığı 60s boyunca köpük-su-isteğe bağlı (wax) mevcuttur.
  • Pek istanbul sayilmaz ama olurda yolunuz düşerse aklinizda bulunsun.

Çayirovadan istanbula giderken cayirovanin icine girip tekrar cikisa dogru ilerlerseniz (gebze-harem minibus güzergahı üzerinde) e5 karayoluna baglanmadan önce sagdaki benzinlikte 1 tl ile calisan yikama cihazini gecenlerde gördüm. Bahsettigim benzinlik üst gecidin hemen gecince sağda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x e deger veren adam -- 28 Mayıs 2017; 3:24:10 >
  • İstanbul'da yakıt alınınca pekçok istasyonda ücretsiz su yıkaması var. 1 TL de verirseniz köpüklüyorlar. Opetlerin pekcoğu böyle.

• kısıklı/altunizade bp de 3 tl ye köpüklüyorlar fırçalıyorlar ve yıkıyorlar. yıkayanlar ne verirsen abi modundalar tavsiye ederim.
  • ümraniye küçüksu caddesindeki totalde 7 tl ye,alt üst yıkıyor kurutuyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.