Merhabalar, araç inceleme videolarında takip ettiğim kadarıyla inceleme yapan arkadaşların önerilerinde 6-10 yaş arasında Passat, Civic, Leon, Golf, A3 v.b. araçlar görüyorum.
Ancak aile aracı konusunda Türkiye'de Station'a MPV ve Suv'u bir kenara bırakırsak önyargılı bir yaklaşım olduğundan video incelemelerinde dahi pek göremiyorum.
Açıkçası aracı alırken satarken sorun yaşar mıyım düşüncesine sahip biri değilim. Fakat konu başlığında belirttiğim kasa tipi seçeneklerinden bu fiyat bandında hangi araç tercih edilmeli çok kararsız kalmaktayım.
Kia Soul
Kia Stonic
Ford C-Max
Ford Galaxy
Peugeot 2008(2020 ve üzeri)
Kia Sportage
Mg ZS
Citroen Picasso
Renault Espace
Seat Alhambra
Skoda Kamiq
Bu listedeki araçların kimisi 2018 , kimisi 2021 model kimisi 2014 model fakat fiyat bandına göre aracın yapısından dolayı bu durum normal.
Örneğin Stonic 2021 model alınabiliyor 20.000km de, ama Soul 2018 model alabiliyorsunuz ya da Ford Galaxy 2013-2014.
Masraflar(Yakıt Bakım), aile aracı konusunda sunduğu özellikler ve f/p durumu gibi etkenleri karşılaştırırsak bu liste ya da bu liste dışından önerileriniz ne olur?
Çok teşekkürler.
Merhabalar, Onkyo DP-X1 android 5.1 işletim sistemli bu modeli hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar var mıdır?
Cihazın kendisinin 32 GB dahili hafızası var, 2 adet 200 GB SD card takılabiliyor toplamda 432 GB kapasite sunuyor.
2 adet Sabre 9601K amps ve 2 adet ES9018K2M DACs.
Onkyo ayrıca Master Quality Authenticated (MQA) dosyaları destekliyormuş. Tam olarak ekstra ne gibi bir + sağlar bilmiyorum tabi..
Android Lollipop 5.1.1 işletim sistemi var açıkçası 2023 yılında çıkan android tabanlı cihazlara göre çok mu eski? Spotify, Tidal, Qobuz gibi uygulamaları yüklediğimizde ve Onkyo'nun sahnesi, bass ve tiz ses performansı dac çipi v.b. durumları değerlendirdiğimizde Fiio'nun hangi modeliyle karşılaştırmak doğru olur?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı rica ederim.
Herkese merhabalar,
Orj rengi aşağıdaki ibi olan aracımı komple boyatacağım.
Aracın kapı içleri de boyanacak. Acaba diyorum farklı bir kırmızıya mı boyatsam? Ruhsatta Gün Batımı (Kırmızı) yazıyor. Sizlerin de önerinizi almak istedim. Böyle iddialı bir renk öneriniz var mıdır? Jantları Gun Metal boyatacağım ve aşağıdaki gibi orj jantları olacak. Nacizane yorumunuzu bekliyor olacağım.
Arkadaşlar , tüm foruma selamlar, umarım herkes sağlıklıdır.
800.000 TL bandında
1.5 eTSI Golf R-Line (2021 0 km)
Honda HRV Hibrit (2022 0 km)
C180 Amg 1.6 9G Tronic (2017-2018, düşük km)
Bu araçlar evet sınıf olarak aynı değiller, sınıf değerlendirmesini bir kenara bırakarak bu fiyat aralığında ülkemizdeki araç fiyatlarını birbirinden farklı donanımlardaki bu araç karşılaştırmasını düşünerek hangisini tercih ederdiniz? Ya da bu fiyat aralığında bambaşka bir öneriniz olur mu?
|
|
|
|
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
2K13 KIA SPORTAGE (ORANGE) 2K13 KIA SPORTAGE (ORANGE) 2K14 W205 C-Class C180 (WHITE) |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 482
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 12.646 (Bu ay: 496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar