Şimdi Ara

Mpv, Station Wagon ya da Suv Önerisi | 1.000.000 TL Bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mithatcann Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, araç inceleme videolarında takip ettiğim kadarıyla inceleme yapan arkadaşların önerilerinde 6-10 yaş arasında Passat, Civic, Leon, Golf, A3 v.b. araçlar görüyorum.

Ancak aile aracı konusunda Türkiye'de Station'a MPV ve Suv'u bir kenara bırakırsak önyargılı bir yaklaşım olduğundan video incelemelerinde dahi pek göremiyorum.

Açıkçası aracı alırken satarken sorun yaşar mıyım düşüncesine sahip biri değilim. Fakat konu başlığında belirttiğim kasa tipi seçeneklerinden bu fiyat bandında hangi araç tercih edilmeli çok kararsız kalmaktayım.

Kia Soul

Kia Stonic

Ford C-Max

Ford Galaxy

Peugeot 2008(2020 ve üzeri)

Kia Sportage

Mg ZS

Citroen Picasso

Renault Espace

Seat Alhambra

Skoda Kamiq

Bu listedeki araçların kimisi 2018 , kimisi 2021 model kimisi 2014 model fakat fiyat bandına göre aracın yapısından dolayı bu durum normal.

Örneğin Stonic 2021 model alınabiliyor 20.000km de, ama Soul 2018 model alabiliyorsunuz ya da Ford Galaxy 2013-2014.

Masraflar(Yakıt Bakım), aile aracı konusunda sunduğu özellikler ve f/p durumu gibi etkenleri karşılaştırırsak bu liste ya da bu liste dışından önerileriniz ne olur?

Çok teşekkürler.

• mithatcann kullanıcısına yanıt
    Fiyatlarını bilmiyorum ama mpv dendimi scenic veya picasso alirdim.

Sanirim hdi motorlu olup tam otomatik sanzimanli olan picassolar var. En idelali bu olur sanirim.

Onlara yogunlasin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Ekim 2024; 12:44:35 >
  • 2016 1.5 tdci cmax titanium bizde var konforlu bir araç yakıtı nispeten cüssesine göre az. kendiliğinden otomatik park mevcut donanımlı bir araç.

130 bine dayandı arıza sızı hiç bir şey vermedi. bundan önce de 2 tane cmax 1 vardı.

picassoyu iç dizayn dan dolayı ben elerim. Dıştan şık duruyor iç bana hitap etmiyor.

galaxy ve espace çok büyük araçlar bu kadar büyük araç gerçekten ihtiyaçmı bir oturup düşünmek lazım. Neredeyse minibüs boyutları. zaten espace bu fiyata 2016 yeni kasayı vermezler 2007 modelde bu fiyata alınmaz. galaxy de son kasa vermezler 2013 nispeten 2007 espaceden iyidir.

soul ufak araç komşu galerici satıyor kapının önünde yani yerden az biraz yüksek millet cüsseli sanıyorda yanındayken bariz ufak benim astra daha hacimli.

Alhambra parça özellikle kaporta parçaları bulması sorun çok çok az geldi

sportage alınır ama bu bütçe de dizel temiz düşük km boyasız araç yok görünmüyor. benzinli de hatırı sayılır biçimde yakar.

Listende Mg zs diyorum çünkü alacağın en sıfıra yakın araç o ve stonic Ben de 2 ci el düzgün bir astra K almasaydım mg zs sıfıra girecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Ekim 2024; 13:48:59 >

• Hocam listeyi biraz daraltmalısınız.

listede kocaman galaxy'de var ufacık soulda.

sanırım C segment bir araç işinizi görecektir.

Kia sportage mantıklı bir seçim olabilir kanımca. c-max da güzel bir tercih.

aile kaç kişilik o da önemli. 1 çocuk için stonic veya 2008 yeterli gelebilir.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Merhabalar dönüşünüz için teşekkürler. Zaman ayırıp tek tek değinmişsiniz ve okuduğumda zaten bazı araçlar kendi kendine eleniyor. Sanırım c-max ağır basıyor gibi. Bu arada s-max da bakılabilir. Onu yazmayı unutmuşum.

Açıkçası Soul'u yazmamdaki sebep şuydu evet büyük dev bir suv değil. Lakin Cam Tavan, Isıtma, Kendi Kendine Park, Dizel, Sensörler v.b. 2018 Model, Düşük Km..

Ancak gördüğüm kadarıyla sizin tercihiniz kullandığınızdan da ötürü C-max olarak ortaya çıkmış. Bunlara ek olarak station wagonda bir öneriniz olur muydu?

Not: B7 kasa passat da alınabiliniyor bu rakamlara ya da biraz boyalı b8 cam tavansız passat da. He D segment olması bagaj v.b. gibi konularda gayet yeterli hacim sunması açısından iyi mi iyi fakat amacım sedan bir araç almak değil. Yaklaşık 4 senedir Nissan Note'a bindik, dışarıdan gözükenin aksine içine her bineni şaşırtan bir geniş hacim, arka yemek tepsiler, 3'lü kayar koltuk, çift kat bagaj v.b. sorunsuzluk, mekanik arıza çok az, etkenlerden ötürü yönelimim bu tarz araçlara binmek. Zaten siz de benzer bir araca bindiğinizden beni anlıyorsunuzdur.

• Senkei kullanıcısına yanıt

Galaxy'i eklememdeki sebep açıkçası direkt olarak tercih etmek değil de yani seçenekler arasına da eklemek istemiştim. Açıkçası 3.sıra koltuğun diz mesafesinin herhangi bir b segment aracın arka koltuklarının mesafesinden geniş olması beni etkileyen birşey. Şu an bütçeme yeni modelleri uygun olsa büyük olmasını dert etmeyerek direkt tercih ederdim.

C-Max daha ağır basıyor gibi sizin de yorumunuzdan öyle anlıyorum. Stonic ve 2008'in de model yıllarının yeni olması cezbedici.

Station'da sizin bir öneriniz olur muydu?

• Hocam bende 3 çocuk var ve geniş olsun diye partner aldım ama konforu tatmin etmedi hatta bu aralar ilanada koydum satarsam Kia Ceed Sw düşünüyorum. onu önerebilirim veya Volvo V40'lar var ama onlarda biraz tuzlu.

Sw her nekadar tutmasamda Su an kullandigim astra k nin sports tourer versiyonu (çünkü motor sanziman ve yine c-max gibi incigini cincigini tanidigim araç ) exelence paket düşük km butceye uyan ilanlar var

Yada focus 4 sw bakarım su araç gibi

https://www.sahibinden.com/s/w1JqD5xA

Birde ben biraz ssaglamci olarak sıfır egea sw icinde fiyat alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Ekim 2024; 15:24:26 >

• Zafira da güzel

2016 olanlarda multimedya eski versiyonu var (sync2) 2016 2 ci yaridan sonra sync3 multimedya geldi yani 2017 üstündeki araçlara bakarsaniz daha iyi olur.

• aynen 2018 olan güzel ama direksiyon neden öyle krem onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 25 Ekim 2024; 15:35:53 >
  • Senkei kullanıcısına yanıt

Kaplanmış dikişler kötü. Normalde siyah olmasi gerekiyor

Zaten ic mekani siyah olanlar daha iyi bej kir tutuyor gösteriyor

• 2017 yeti de alınabilir bagajı vs geniş yada Toyota Verso ,
    ben 2010 Verso kullanıyorum MPVler gerçekten kullanışlı araclardir
  • 1 senedir 2013 model Grand c max kullanıyorum , ihtiyaç halinde 5 ihtiyaç halinde 7 koltuk bizim aile için çok ideal oldu . dede anane de bizimle genelde , çok rahat oldu bizim için orta kesim aç kapat özellikli 6 koltuk düzeni vs Harika , biz çok sevdik ailecek açıkçası , düşük km 15 üzeri yeni kasa düşük km bulsam hemen ona geçececeğim

Bahsettiğim koltuk şekilleri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 25 Ekim 2024; 19:25:27 >

• listedeki en mantıklı araç sportage. stonic güzel ama küçük. diğerleri için bir yorum yapamam bana çok uzaklar dönüp bakmam.
  • Araca kaç kişi binecek

Yıllık km?

• 1.6 bluehdi eat6 citroen picassolar var makul km ve fiyatlı.altyapısı 3008 ile ortak, içi-dışı güncel ve aile kullanımına yatkın araçlar.

ama ben olsam yine de gider 0 gibi bir rifter-berlingo-combo-doblo-proace ailesinden birini alırdım. muayene-hız sınırı problemleri var ama kalanı binekten farksıız araçlar olmuş artık onlar.

• Ceed sw öneririm. Çok güzel bir incelemeside var izleyin bakın ben kullanıyorum özel olarakta sormak istediğiniz şeyler varsa mesaj atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.