Şimdi Ara

Araç alacağınız şehir önemli mi? Hangi şehirlerden alınmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
19.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hemen her konuda bahsi geçiyor. Nedenleriyle birlikte söylemekte fayda var.
    Gaziantep'te yaşıyorum ve Gaziantep/Şehitkamil'den kesinlikle araç alınmaz.
    Birincisi araçlar genelde çok hor kullanılıyor ve kilometre düşürmek çocuk oyuncağı.
    İkincisi sanayide bir otomobili sıfırdan üretebilecek kapasiteye sahip ustalar var.
    Sıfır gibi dediğiniz bir aracın pert kaydı olduğunu öğrenince şaşırmazsınız.

Aslında Antep'in yerlisi olan insanlar bu işlere pek bulaşmıyor ancak dışarıdan gelenler sanayinin nimetlerinden epeyce faydalanıyorlar.

• Istanbul bagcilarda isticun ordaki galeriler hersey cikabiliyor. Bi kere samimi bulmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Istanbul bagcilarda isticun ordaki galeriler hersey cikabiliyor. Bi kere samimi bulmuyorum
    genellikle düşük yaş/km hariç istanbul arabası yorgun oluyor, has ankara arabası ise pişman etmiyor, ankaradan aldığım arabaları sonraları hep aramışımdır. Ankara'da arabalara hep dikkat ederim, lastikleri bile hep yenidir, yazlığı kışlığı ayrıdır. Yakınımda ise zonguldaktan alınmaz. Debriyajı vs sıkıntılıdır, genelde rampalarda kullanıldığından yorgundur. Karabükte kullanılmış araba tertemizdir. Zonguldakta çaycuma devrek iyidir, ereğlide güzel arabalar uygun fiyatlara alınabilir. Sakaryadan 3-4 arabam oldu, istanbuldan gelme değilse iyidir temiz oluyor, hep öyleleri geldi beni memnun etti. Bir de samsun, zonguldak, trabzon bu civarda arabalarla genelde hafif/orta modifiye merakı var, tam orjinal isteyen için sıkıntı olabiliyor.

Bir de genel olarak gittiğin yerde ustalar çok güzel araba aldırıyor adama, motor güzel, kaporta güzel maşallah, kötü diyen pek görmedim. Ya kendin anlayacaksın, ya da kullanırken ne mal olduğunu anlıyorsun. Dışarıdan geldiğini anlarlarsa hele hiç şansın yok :D tamamen yalnızsın. O yüzden usta falan hikaye, insanın kendi baktığı gibi kimse bakmıyor araca. İmzamdaki aracı da baktırmadan ve ankaradan aldım çok memnunum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 20 Nisan 2014; 4:57:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

genellikle düşük yaş/km hariç istanbul arabası yorgun oluyor, has ankara arabası ise pişman etmiyor, ankaradan aldığım arabaları sonraları hep aramışımdır. Ankara'da arabalara hep dikkat ederim, lastikleri bile hep yenidir, yazlığı kışlığı ayrıdır. Yakınımda ise zonguldaktan alınmaz. Debriyajı vs sıkıntılıdır, genelde rampalarda kullanıldığından yorgundur. Karabükte kullanılmış araba tertemizdir. Zonguldakta çaycuma devrek iyidir, ereğlide güzel arabalar uygun fiyatlara alınabilir. Sakaryadan 3-4 arabam oldu, istanbuldan gelme değilse iyidir temiz oluyor, hep öyleleri geldi beni memnun etti. Bir de samsun, zonguldak, trabzon bu civarda arabalarla genelde hafif/orta modifiye merakı var, tam orjinal isteyen için sıkıntı olabiliyor.

Bir de genel olarak gittiğin yerde ustalar çok güzel araba aldırıyor adama, motor güzel, kaporta güzel maşallah, kötü diyen pek görmedim. Ya kendin anlayacaksın, ya da kullanırken ne mal olduğunu anlıyorsun. Dışarıdan geldiğini anlarlarsa hele hiç şansın yok :D tamamen yalnızsın. O yüzden usta falan hikaye, insanın kendi baktığı gibi kimse bakmıyor araca. İmzamdaki aracı da baktırmadan ve ankaradan aldım çok memnunum mesela.

Ikinci el sitelerinde de dikkatimi çekiyor en temiz araçlar hep ankarada. Farkını çözemedim.

• İstanbul trafiği görmüş olan alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanadan araba alınmaz.Piyasadan %15 daha pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İstanbul trafiği görmüş olan alınmaz
    bağcılar
    sincan
    topkapı

ne şartla olursa olsun almam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

bağcılar
    sincan
    topkapı

ne şartla olursa olsun almam

Alıntıları Göster
    izmirin yollarından dolayı alınmaz. her yer çukur dolu, alt takım %100 gidik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

izmirin yollarından dolayı alınmaz. her yer çukur dolu, alt takım %100 gidik olur.

Alıntıları Göster
    Ben genelde istanbul aracı alıyorum yetkili servis bakımlı oluyor çoğu..
  • 2009 İ30 dizel 140.000km de kaza boya değişen yok 1.200tl hasar kaydı çıkıyor ama plakanın eski sahibine aitmiş.

Kuzenim 24.000tl'ye aldı ama tandıkı

4 gün önce alındı bu arada.
  • İstanbul, güneydoğu, doğunun büyük kısmı. Almam. Konyada iyi incelerim.

• Bu arada bandırma arabası hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

• Istanbul arabasi alinmaz derler. Birde deniz kenarindan araba alinmazmis

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Bu arada bandırma arabası hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum :)
    Malatya-Elazığ vs hariç doğudan alınmaz hem içi hem dışı bakımsız oluyor.Doğuda görev yaptım ordan biliyorum...Gaziantepte de üçkağıt işi çok..Yerli antepliler yapmıyor falan hikaye...Kralını yapıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Adanadan araba alınmaz.Piyasadan %15 daha pahalı.

Adanayı unutmuşum. Adana gaziantep urfa. Almamda gitmemde. Adanadan alabileceğim tek araç Taner Gödenin passat. Emniyet kemeri arkadan geçirilmiş, bağlanmış araç ilanınıda anında kapatırım.

• Gaziantep, Şanlıurfa hatta Güneydoğu Anadolu bölgesi komple iptal benim için. Konya karatay çevresi de sakat. Aslında en güzeli memleketimden araba almak, Ankara'dan öteye geçmeden, Bilecik'ten yukarı çıkmadan Ege ve Akdeniz'in büyük bölümü ve bir miktar iç anadolu kurtarır.
  • Gaziantep Şehitkamil deki galerilerden oranın yerlileri bile araç almiyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Zonguldak' tan araba alinmaz fikrine katilmiyorum. Yokusu rampasi boldur ama trafik denen bir sey yoktur. Bir kere kalktin mi evine kadar durmazsin. Boyle bir seyirde yorulan arac mi olur. Zonguldaktan bal gibi de ikinci el alinir. su anda İstanvuldayim ve cok rahat soylebilirim ki yesili volan yerde aac dogal olarak cok daha temz kaliyor boya parlakligi gitmiyor. Zonguldak a gittigimdr araci haftada bir yikamak zorunda kaliyorsam, burada İstanbulda ise üc günde yikamak zorunda kaliyorum . Bu bakimdan da zonguldak arabasi bi adim önde :)

• Ankara aeabalari genelde saglam olur kanisi mevcut

• İstanbul,Doğu,Güneydoğu gibi yerlerden araç alınmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.