Şimdi Ara

Bugüne kadar gerçekten keyifle kullandığınız ama satmak zorunda kaldığınız araç ya da araçlar hangisiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her kafadan bir ses çıkıyor. Bir model soruyorsun,
    aman onu alma, parçası yok diyorlar,
    başkasını soruyorsun, aman ha sanayiden çıkmazsın diyorlar..

Sizin bugune kadar ufak tefek problemler dışında sorunsuz kullandığınız , ev almak için ya da borç için satmak zorunda kaldığınız araç hangisiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceed gerçekten çok keyifli bir araçtı zevkle kullandım.

Aşırı yakıtından usanıp sattım.

Dizel otomatik araç 10 lt yakarmı be arkadaş.
  • Punto1.44 77beygir fire active boşline velet iyi taşıdı bizi 7 yılbindim arada resimlere bakar maziye dalardım severdim keratayı

• 2004 Corolla 1.6 benzinli Sol Hb içi bej döşemeli-Maun ahşap kaplama gögüslüydü, her sürüşümde zevk alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayenne, harbi aslandı yemi gözüme çok geldi, ayrıldık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 astra aldım 0 km.3 yıl bindim.kardeşime verdim tekrar aynısından yine 0 km aldım.tadına doyamadım.saat gibi işledi makine.2.çocuk olunca memnun olmama rağmen sattım.

• 2013 1.5 DCİ 90HP symbol şehir içinde çok atikti ve çok az yakiyodu zevkle kullaniyodum.Ev almak için 40 bin liraya sattım sonra pişman oldum.8bine Toros aldım şimdi 32bin için arabayı satmış oldum.Toros çok yakiyo symbol 5 litre yaktığı yerde Toros 13-14 litre LPG yakiyo Toros

Edit: kredi mi çektin diye soranlar olmuş eşimin 2015 1.2 TSI Comfortline DSG polosu vardı onuda 62bine sattık olan 94 bin lira oldu zaten 25bine yakın birikmiş paramız vardı üstüne 40 bin lira kredi çekip aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 15 Ocak 2018; 18:52:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Focus I

Her sürüşte güven veriyordu.Ev işine girdik,satmak zorunda kaldık.
  • 2001 Polo Classic Trendline 1.6 75 beygir şu arabadan aldığım hazzı hiçbir arabadan alamadım.Araç pertten toplama olduğu için sürekli arıza veriyordu olur olmaz yerlerde,airbag açılmış ve birdaha takılmamıştı ve abs vs yoktu güvenlik bakımından biraz sabıkalıydı,lakin bende kaza yaptım ve benimde içinde burnum kanamadı.O arabanın çok çok sağlam olduğunu ikinci defa anlamıştım pert haliyle kaza yapınca,hey gidi emektar bee ne özlüyorum seni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Focus I

Her sürüşte güven veriyordu.Ev işine girdik,satmak zorunda kaldık.

Henüz kullanma fırsatım olmadı ama benim gönlümde yatan araç bu.

• E90 320i. Direksiyonu kas yaptırırdı iyi de yakardı ama keyifliydi.

• 2001 Volvo s40 2.0t 1995 bmw e34 volvo s40 2.0t gercekten zamaninin otesinde bi aracti abs ebd das 6 hava yastigi gibi donanimlarinin yaninda aracin her tarafinda deri ve ahsap detaylar vardi inanilmaz hisli direksiyonuyla diger volvolarin aksine sizi 165 hp ile gaza basmaya tesvik ediyordu 240 i deviriyordu yol olsa 260 bile basardi az bmw mercedesle dalga gecmedim cok ozluyorum o direksiyon hissi ve konforu

Bmw e34 un yeride cok ayri sacma sapan apacilerin aksine motor sesi stock olarak insana orgazm yasatir yumusacik suspansiyonlariyla pek yol tutamasada inanilmaz bi konfor sunar agirlik transferleriylede gayet eglenceli bi araba olabiliyordu bu iki aracin yeri ayri bende

• Lexus rx 300.

• 2018 C300 amg coupe vardı, çok keyifle zevkle sürüyodum. Sonra uyandım işte satmış kadar oldum.

• opel record

• 2014 tdi passatim vardı güzel arabaydı ev almak için sattım.yolda yürürken passat gördü mü,vay anasını 10 yıl binemem artık diyip iç geçiriyorum:)

• 16 yaşımdayken Lexus IS 350 2008 model kullanma şansım olmuştu, baya hoşuma gitmişti. Güzel fiyat veren çıkınca babam satmıştı, çok güzel arabaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

2014 tdi passatim vardı güzel arabaydı ev almak için sattım.yolda yürürken passat gördü mü,vay anasını 10 yıl binemem artık diyip iç geçiriyorum:)

Nasip hocam. Bir bakarsın
    eline daha iyisi geçmiş..
  • Kesinlikle nasip.Allah veriyor biraz sabretmek lazım.sukur evi aldık darısı sizlere ins.Allah olmayana helalinden versin

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Emin olun,şu anda çıkan çoğu otomobilden daha sportif sürüşü vardır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.