Şimdi Ara

İlk araba aldığınız gün ve hissettikleriniz neler? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kez kendinize ait arabayı ne zaman aldınız? Markası neydi ve ne hissettiniz ?

• ilk aldığım arabayı halen kullanıyoruz. 4 sene oldu. daha önce sürücü kursunda sürmüştüm. arabayı teslim alacağım gün ve önceki gün ne yemek yedim ne uyudum o derece heyecan vardı. trafiğe kayıttan sonra tırsa tırsa trafikte dolaşmaya başladım ve alıştım. Benim anılarım bunlar. Öyle bir heyecan daha yaşamadım.
  • ilk arabamı 2010 yılında aldım.19 yasındaydım.Paramı babama vermistim mersinden sahin almıstı.Eve gitmistim.evde kimse yoktu.vestiyerde bir anahtar.hemen asagı indim baktım benim sahin orda.soyle bir cevresini dolandım.icine bindim.Yeni yıkatmıs babam gozume cok temiz gorundu.Bir heyecanla kontagı taktım ama ısıklar sonuk yanıyordu.marsa bastım ama tık yok.İcimden sıcak biseyler aktı.Dakka bir gol bir.sonra bir baktım babam farı acık unutmus.Babamı aradım hemen.Aldım bakımlarını yaptırdım,yıkattım sonrada hic binmedim dedi.3 gun far acık kalınca akü bosalmıs.Aksam babam isten gelince onun arabasından akü takviyesi yaptık.Hemen bir tur atıp geri parkettim.Çok mutluydum.1-2 gun sonrada annem yemek,konserve filan doldurdu arabayı geri Gaziantepe dondum.Eski meski ama 300 km yol yapıyordu o da bana yetiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 106 Quiksilver'dı. Anlatılmaz yaşanır diyorum. 2-3 saat öyle arabanın içinde oturmuştum.
  • İlk aldığım arabamı hala kullanıyorum. Arabayı eve getirdikten akşam 8 e kadar arabanın içinde oturmuştum. Radyo,klima aynalar camlar bagaj ne varsa kurcalamıştım.
  • 22 yasindaydim galerici bi abimizin (keske hic tanimiyaydim o herifi) gazlamasiyla 90 model b3 kasa passat aldim heyecandan arabayi eve getirememistim bi arkadasim ewe kadar kullandi
    cok canimi sikti cok parami yedi ilk arabam ama hala unutamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

İlk aldığım arabamı hala kullanıyorum. Arabayı eve getirdikten akşam 8 e kadar arabanın içinde oturmuştum. Radyo,klima aynalar camlar bagaj ne varsa kurcalamıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk aracımı aldığımda içinde oturur incelerderdim her yerini.ikinci aracımı aldığımda ise çok fazla bir heyecan yoktu açıkçası.
  • 2 yıl oldu. Otomobillere karşı buradaki çoğu insan gibi yoğun bir ilgim var. Duygusal bir bağ var yani. Ama ne olursa olsun arabayı aldığım ilk gün fark ettiğim ilk şey hayali kadar güzel olmadığı oldu. Onun dışında tabi ki heyecan. Ardından gelen haftalarca pozitif bir yaşam enerjisi. İki de bir dışarı çıkıp bakma falan. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

2 yıl oldu. Otomobillere karşı buradaki çoğu insan gibi yoğun bir ilgim var. Duygusal bir bağ var yani. Ama ne olursa olsun arabayı aldığım ilk gün fark ettiğim ilk şey hayali kadar güzel olmadığı oldu. Onun dışında tabi ki heyecan. Ardından gelen haftalarca pozitif bir yaşam enerjisi. İki de bir dışarı çıkıp bakma falan. :D

Neydi hocam ilk arabanız
  • Şu an kullandığım araç hocam clio symbol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 6 Aralık 2013; 16:59:54 >
  • tempra sxa

budur dedim iste cok hastasydim tempranin
    eyle camdan arabaya bakiodum hey gidi hey :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cmakx

tempra sxa

budur dedim iste cok hastasydim tempranin
    eyle camdan arabaya bakiodum hey gidi hey :)

herkesin başından geçmiştir bunlar
  • imzamdaki hyundaiyi aldım 2010da..
    hiç bişey hissetmedim, bakkaldan ekmek alır gibi gittim aldım geldim..
    anahtarı teslim eden eleman, araç sanki piyangodan çıkmış gibi sevinmemi bekliyordu heralde. öyle bir tavrı vardı..
    oysa ki o an bir ihtiyacımı gidermek için para kaybediyorum, niye sevineyim ki?
    bahşiş falan da vermedim tabi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • İlk gün süremiyordum arkadaşım sürmüştü. Hafif bir heyecan vardı. Karmaşık duygular vs.

En heyecanlı kısmı ise 2-3 gün beraber pazar meydanında pratik yaptıktan sonra okula tek başıma giderken ilk kez trafiğe çıkmamdı. Konya yolunu tercih etmiştim. Doğru bir düşünceydi. Aynalara bakmayı unutuyordum hep.

Duygular ise; acı yok rocky, stratejik operasyonel yüksek taktik anlayışı, hell yeah baby, maksimum güç-tam koordinasyon...

Ve mutlu son. Neredeyse hiç hata yapmadan okula ulaşmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

İlk gün süremiyordum arkadaşım sürmüştü. Hafif bir heyecan vardı. Karmaşık duygular vs.

En heyecanlı kısmı ise 2-3 gün beraber pazar meydanında pratik yaptıktan sonra okula tek başıma giderken ilk kez trafiğe çıkmamdı. Konya yolunu tercih etmiştim. Doğru bir düşünceydi. Aynalara bakmayı unutuyordum hep.

Duygular ise; acı yok rocky, stratejik operasyonel yüksek taktik anlayışı, hell yeah baby, maksimum güç-tam koordinasyon...

Ve mutlu son. Neredeyse hiç hata yapmadan okula ulaşmıştım

süpermiş

• lan bende diyorum niçin heryerde hayvan gibi trafik var. Tabi çoğu kişi bir anda krediyle borçla ilk arabasını alınca sabah akşam gezmek tozmak istiyor bende diyorum niçin heryer bukadar kalabalık niçin bu saatte girilmez denilen yere arabalarıyla gelip saatlerce arabanın içinde kös kös oturup zamanlarını daha güzel şeylere ayırmak yerine bu yollarda ömür tüketiyorlar. İşte çıktı ortaya bilinç altınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 7 Aralık 2013; 14:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

lan bende diyorum niçin heryerde hayvan gibi trafik var. Tabi çoğu kişi bir anda krediyle borçla ilk arabasını alınca sabah akşam gezmek tozmak istiyor bende diyorum niçin heryer bukadar kalabalık niçin bu saatte girilmez denilen yere arabalarıyla gelip saatlerce arabanın içinde kös kös oturup zamanlarını daha güzel şeylere ayırmak yerine bu yollarda ömür tüketiyorlar. İşte çıktı ortaya bilinç altınız.

• Sirket arabasından sonra üniversiteye dönüp memuriyete başlamışım. Ta Balıkesir'e gittim bı colt icin. Ayrılırken adamın gözleri dolmuştu benden cok onun anısı olmuş sanırım, ilk sahibiydi :)

Balıkesir'in daglarından Discovery channel ekibi edasında gecmiştim colt cok iyi araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.