Şimdi Ara

İlk araba aldığınız gün ve hissettikleriniz neler? :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
3.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: outlook1

vallaha daha kendime ait araba sürme hissini yaşayamadım ayın 2 sinde astra 1.3 cdti cosmo hb sipariş verdim ocak 2 de gelecek :)

oo hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Tam 3 ay boyunca belki daha da fazla olabilir, yatmadan önce camdan arabaya bakıp öyle yatıyordum. Kalktığımda da ilk iş olarak camdan arabama bakıp öyle yüzümü yıkıyordum.
    2 yıl oldu hala ara ara yaparım bunları :D

çok şükür yanlız değilmişim bende gizli gizli bakardım etraftan bak bak arabasını bakıyor görgüsüsüz iyiki bi arabası var dmeesinler die

şaka maka hepimizn duyguları aynı sanırm ilk günler heycan uyuyamama ,arabayı dikizleme , her tarafını silme..

biz erkeklerin bu araba merakı ölmezz...
  • İlk aldığım aracın flashtı tertemiz 92 model beyaz renk 160 binde orjinaldi çok tarifsiz bir duyguydu sattığım kişi ise aracı hor kullanmış araba 250 binde ama bedavaya verse almam çünkü arabanın haşatı çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Tam 3 ay boyunca belki daha da fazla olabilir, yatmadan önce camdan arabaya bakıp öyle yatıyordum. Kalktığımda da ilk iş olarak camdan arabama bakıp öyle yüzümü yıkıyordum.
    2 yıl oldu hala ara ara yaparım bunları :D

çok şükür yanlız değilmişim bende gizli gizli bakardım etraftan bak bak arabasını bakıyor görgüsüsüz iyiki bi arabası var dmeesinler die

şaka maka hepimizn duyguları aynı sanırm ilk günler heycan uyuyamama ,arabayı dikizleme , her tarafını silme..

biz erkeklerin bu araba merakı ölmezz...

" bende gizli gizli bakardım etraftan bak bak arabasını bakıyor görgüsüsüz iyiki bi arabası var dmeesinler "

• ilk aracım şuanda da kullanmakta olduğum 2012 şubat ayında aldığım 98 model astra g dir.

Lise yıllarımdan beri araç sahibi olmak en büyük hayalimdi. Üniversiteyide bitirdikten sonra hemen iş bulup çalışmaya başladım. 8 ay boyunca yediğimden içtiğimden kısarak bikitirdiğim paranın üstüne bir miktar kredi çektim. Malum sitede saatlerce araba baktım geceleri uykusuz kaldım. En son babam bi arkadaşının arabasını gösterdi test ettim. Alıyorum dedim. Perşembe günüydü adam pazartesi teslim ederim diyince arabayı başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. O 3 gün geçmek bilmedi. Pazar aksamı uyuyamadım. Pazartesi sabah 8 de adamı uyandırıp notere gittik aracı aldım.

ilk gün 100 km den fazla yok yaptım boş boş gezdim hep. Bu arac aldığıma inanamıyordum. Evdeyken arada camdan bakıp orada mı diye çok kez kontrol ettiğim olmuştur. İş yerinde her kapıda güvenlikler olmasına ragmen arada arabam yerinde duruyor mu diye bakıyordum. Sonra alıştık tabi :)

• teşekkür ederim sizin aracınız neydi acaba ha bu arada konu iyi olmuş :)
  • quote:

teşekkür ederim sizin aracınız neydi acaba ha bu arada konu iyi olmuş :)

Benim aracım yok hatta ehliyetim bile yok yaş 20
  • ooo 2 sene geçmiş neden almadınız ehliyet ben 18e girince koşa koşa gittim sürücü kursuna :)
  • quote:

ooo 2 sene geçmiş neden almadınız ehliyet ben 18e girince koşa koşa gittim sürücü kursuna :)

Burdan " 18 e gir sana ehliyeti ben alacam " diyen abimlere selam olsun
  • İlk arabam 2.0 motorlu, lacivert bir hb Focus'tu.

Yol tutuşuyla ünlüdür. Ama ben o arabayı tek başıma karda buzda sürmüştüm. (Gerçek manada ilk defa araba sürüyorum) Eve gelene kadar 3 kez spin atmıştım.

5 dk'lık yolu yarım saatte geldim.

• ilk arabam 75 model opel 2000 yılında almıştım. bir sene yemeden içmeden para biriktirdim, 124 alacaktım, parayı babaya vermiş bulunduk üstüne eklemiş bana çirkin ördek yavrusunu alı vermiş. etrafını dolaştım bunu niye aldın dedim. gençlik işte şimdi olsa seve seve kullanrım
  • quote:

vallaha daha kendime ait araba sürme hissini yaşayamadım ayın 2 sinde astra 1.3 cdti cosmo hb sipariş verdim ocak 2 de gelecek :)

Hayırlı olsun.

İmzamdaki arabayı alıp, içine bindiğimde 5 dk boyunca kendime bu benim mi sorusunu sormuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Hayırlı olsun.

İmzamdaki arabayı alıp, içine bindiğimde 5 dk boyunca kendime bu benim mi sorusunu sormuştum.

Yerinizde olmak için neler vermezdim be
  • endum126 kullanıcısına yanıt
    vallaha c 180 gerçekden beğendiğim araç kaç model
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Allah daha iyisini nasip eder size inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Allah daha iyisini nasip eder size inşallah.

amin hepimize inşallah

• quote:

2013 model 2800 km.

• quote:

quote:

2013 model 2800 km.

• endum126 kullanıcısına yanıt
    oh oh vallaha süper hayırlı olsun diyelim kazasız belasız sürüşler diyelim :)
  • ilk arabam tipoydu
    aldığım gün, ben bu arabayı hergün yalarım demiştim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.