Şimdi Ara

Sıfır araç aldıktan sonra ne zaman kaza yaptınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay oldu kapının önünde park halindeyken vurdular :(

• Şimdiye kadar hiç yapmadım.

Bundan sonra sittin sene de yapmam.

Çünkü 0 alamıyoruz ki  

• Sakınılan göze çöp batarmış. Geri manevra yaparken tamponu 8 cm kadar sürtmüştüm. Pasta ile halletmiştik.

Bir yıl sonra kavşakta ışıklarda sağa dönmek için beklerken sağıma yanaşan elektrikli scooter düz devam etti, sağ iki kapıda hafif çiziler oluştu, onu da pasta ile kurtarmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 20 Ekim 2021; 16:33:37 >
  • Sıfır değil ama 2001 model Palio ile kaza yapmıştım. İlk kazam olduğu için hiç unutmayacağım. Aslında benim hatamdı tamamen. Takip mesafesini korumadım. Aslına koruyor gibiydim ama araba durmadı. Önümde kaza oldu. Bende kaza yapan arabaya arkadan vurdum. İşte o gün öğrendim ki palioda abs yokmuş. Vurduktan sonra arabadan inmek istedim baktım kapı açılmıyor yolcu kapısından indim arkaya doğru baktım araba ne kadar kaydı diye. Fren yapmaya başladığım yeri göremedim. O kadar uzun kaydı araba. Ustaya götürdüm kaput düzelmez dedi çıkma takmıştık. Vay be yine gözümde canlandı. Allah kimseye kaza bela göstermesin diyeceğim ama maalesef her gün kaza oluyor. Dikkatli olmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2007. Üniye giderken babamın aldığı araba ile daha 11 günlük iken kaza yapmıştım.

• En kısa zamanda... 

• İlk aldığım araba 2.el i20 idi. 2 yıl kaza yapmadım. Sonra sıfır arona aldım ve 1100.km'de kaza yaptım. Arkadan vurdular

• 6 ayda bir yaparım.

Nazarımı alırım. Eğer ben çarpmazsam birisi bana çarpıyor.

O nedenle kendim yapmayı tercih ediyorum.

• ben degil ama babam yapti.c5a alip daha 5 bin i doldurmadan kamyonet carpti.kaput ve sol led far degisti.nur topu gubu 16 bin tramer

• Sıfır araç almaya giderken kaza yaptım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trafikteki ilk 7 saatin sonunda kamyonu pert eden adam gördüm.

Şirket tüm kamyonları yenilemiş. Hepimize sıfır fuso canter almış. O zamanlar fuso yeni çıkmış çil çil fusolar geldi naylonları üstünde. Malları yükledik o gün sıfır kamyonlarımızla mutlu mutlu işe çıktık akşam üzeri şirkete dönerken karşı yönde bir kaza gördüm. Bi baktım bizim murat abi arabada sıkışmış çıkarmaya çalışıyorlar. Duran transite arka köşe direğinden frensiz dalmış.

Araba trafikte sadece 7 saat geçirip perte ayrıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 21 Ekim 2021; 23:44:1 >
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

Murat abiye noldu acaba. İşe devam mı? Yoksa yolları ayırdınız mı?

• 6 ay sonra biri arkamdan gümletti . Her yerde söylüyorum burda da söyleyeyim . Büyük şehirdeyseniz aktif araç kullanıyorsanız . Mutlaka bir gün kaza yapacaksınız . Aracınızın bir teknolojik alet olduğunu unutmayın ve çok anlam yüklemeyin .

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3. Günü. Henüz araba 100 km deydi:)

• 4172' inci kilometrede...

• ben yapmadım fakat bir arkadaşıma izmitten sıfır km kia sportage almıştık dönüş yolunda lastik patladı ve bariyerlere sürtmüştük arabayı. geri çekiciye koyup izmite gitmiştik :))

• Bayiiden çıkarıp ilk benzinlikte yakıt alırken sağ ön kapıya vurmuşlardı daha 12km'de olan ve bayiiden yarım saat önce ayrılan araba geri dönüp hasar dosyası açtırıldı.

• Kaza yapanlar ne iş yapıyor ?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

657

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.