Şimdi Ara

Bugüne kadar gerçekten keyifle kullandığınız ama satmak zorunda kaldığınız araç ya da araçlar hangisiydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 megane RS ve 2003 bmw E46 330ci M paket SMG.

Zevkine alıp 6 ay ve 9 ay kullandığım araçlar. Hala daha onlar gibisi yok gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi aracim 1 defa oldu evlenirken satmistim.Ondan sonra hep sirket aracim oldu

Is geregi uzun-kisa donem arac kiralamak durumunda kaliyorum, bu araclar icinde 1.16-assat-s60- jetta -a3-superb -focus, quasqai vb. bir cok arac oldu

Bunlar icerisinde en cok geri vermek istemedigim ise 1.6 tdi dsg prestige paket superbdi

Adamlar araba yapmamis gemi yapmis resmen😊

• 99-2003 model Mazda 323 BJ kasa.

Herseyiyle on numara bir aracti.

Yaklasik 200bin km kullandim. Aile bireyleri arabadan sıkıldilar. Degisim israri sonucu sattim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 15 Ocak 2018; 21:57:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamin hediye ettigi 1998 corolla . Ev alirken tabiki satti 😂 hicbir sorun cikarmadi o zamanlar ehliyette yeni apacilik var dayandi o araba

• B6 kasa passat 1.4 tsi

Ikizlerim için idealdi. Konfor ve genişlik.

Hâlâ bu kasayı görünce bi tuhaf olurum

• * 1982 Mercedes Benz W126 - 300 SEL Konfor konusunda zirveyi size yıllar öncesinden yaşatan nadir araçların başında geliyor.

Sıfırı üretilse alacağım tek otomobil olurdu. Yada sonsuza kadar 1 otomobil ile yaşayacaksın deseler kesinlikle Balina..

* 2008 Subaru Impreza HB - AWD Bu sınıfta böyle bir sürüş hissi böyle bir yol tutuş yok diyebilirim. Muazzam dengeli bir otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

Kesinlikle nasip.Allah veriyor biraz sabretmek lazım.sukur evi aldık darısı sizlere ins.Allah olmayana helalinden versin

Amin hocam Allâh herkesin gönlüne göre versin..

• 2000 Model vectramı çok özlüyorum. 100. yıl ve emsalleri arasında en temizlerindendi. Araç artık küçük geldiği için sw veya suv bir araç alma zorunluluğum oldu. Yeni aracımı aldıktan 1 ay sonra sattım vectramı, ciğerim veccyim...Bugüne kadar gerçekten keyifle kullandığınız ama satmak zorunda kaldığınız araç ya da araçlar hangisiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 16 Ocak 2018; 4:18:42 >
  • E92 335 coupe tadı hala damağımda

• Alfa Romeo 159 1.9JTDM

Bir ara da E36 328i vardı onun da tadı başkaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 16 Ocak 2018; 5:45:27 >
  • satmaya kıyamadığım var.daçya logan

• Suzuki Hayabusa'yı keyif alarak kullandım ancak yüksek işletme maliyetlerinden dolayı satmak zorunda kaldım..
  • Ferrari Testarossa 1:20

• 2005 makyajlı Albeam vardı. 178.000 de aldım 212.000 de şirket araba verdiği için sattım. Araba vermemiş olsalardı satar mıydım emin değilim. Sıfır sorun sıfır masraf sıfır kalite
    İkinci el alıcam uzun yıllar masrafsız sorunsuz binicem bütcem de kısıtlı deniyorsa kesinlikle Albea(çıkma olmayan).
  • FIAT 500 3K.

ailemiz büyüdüğü için mecbur satmak zorunda kalmıştım.
    bu araçtan daha çok ilgi göreni henüz türkiyeye gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

2000 Model vectramı çok özlüyorum. 100. yıl ve emsalleri arasında en temizlerindendi. Araç artık küçük geldiği için sw veya suv bir araç alma zorunluluğum oldu. Yeni aracımı aldıktan 1 ay sonra sattım vectramı, ciğerim veccyim...Bugüne kadar gerçekten keyifle kullandığınız ama satmak zorunda kaldığınız araç ya da araçlar hangisiydi?

Bende de 97 model 1.6 olan vardı ankara istanbul arası az gidip gelmedik. Yol tutuşu çok güzeldi. 220bin kmde sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

2000 Model vectramı çok özlüyorum. 100. yıl ve emsalleri arasında en temizlerindendi. Araç artık küçük geldiği için sw veya suv bir araç alma zorunluluğum oldu. Yeni aracımı aldıktan 1 ay sonra sattım vectramı, ciğerim veccyim...Bugüne kadar gerçekten keyifle kullandığınız ama satmak zorunda kaldığınız araç ya da araçlar hangisiydi?

2001 kasasını seviyorum ben de. Arkadaşımda da vardı. Fırsat bulsam kullanmak isterim bi süre.

• 2012 Mondeo 1.6 dizel. Sanki kamyon gibiydi çalışırken her yerini oynatır insanın 1 ve 2. Vites kamyon gibi 3. Vites koltuğa yasliyordu direksiyon kaya gibi sert ti vites geçişleri insanı rahatlatirdi. 2011 C5 1.6 dizel ise herşeyi pamuk gibiydi direksiyon gaz süspansiyon. Koltuklar yumuşacık sessiz sakin yol alırdı gram ses olmazdı birde sessizliğin üstüne o güzel ses sistemi eklenince inanın insan 90 a hızı sabitleyip saatlerce yol gidebilirdi. Hızı zaten sevmezdim ama C5 e binince de 90 a sabitleyip gitmek ayrı bir keyifli. Şuan da C5 imiz var ama Mondeo ve C5 kesinlikle kullanılması gereken araçlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 makyajlı kasa ve içi full M5 535d aracım vardı..286 ps Stock..Muhteşem bir güç..Türkiye’ye kesin dönüş nedeniyle satmak zorunda kaldım..Onun tadını kolay kolay başka bir araba veremez..A5 kullanıyorum şuan,onun yanında oyuncak gibi..

• 1998 Volkswagen Polo Classic 1.6 100 HP her yönüyle çok güzeldi. 2014 Ford Focus' dan bile alamadım onun verdiği zevki.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.