Şimdi Ara

İlk defa sıfır araç ile ikinci el araç arasında normal bir fark görüyorum normal mi bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum artık ikinci el araçlar kilometre yaptıkça daha çok değerlendiği için sıfır araç fiyatları ikinci elden daha ucuz oluyordu ama bu sefer farklı bir şey gördüm aklıma takıldı sormak istedim.

Yeni Renault Captur Touch paket 1.3 TCe EDC 140 bg renault'un sitesinde 305.100₺ iken sarı sitede 235.000₺ den başlıyor sıfır kilometreleri.

Benim kaçırdığım bir nokta mı var yoksa yine oyak askeri personellere indirimli araç filan mı vermeye başladı?

Renault Resmi Sitesi:

https://www.renault.com.tr/renault-fiyat-listeleri/binek-arac-fiyat-listesi.html

Sarı Site İlanları:

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-renault-captur-1.3-tce-touch/yari-otomatik,otomatik?viewType=Gallery&a277_min=2020&sorting=price_asc

• Ben de merak ettim var mı bilen 

• Eskiden belki bir kısmı hala liste fiyatı üzerinden aldıkları iskonto ve pazarlıkla araç alıp alıcıya liste fiyatını gösterip aldıkları paraya kar ekleyip araç satar bindikleri kar ile yeniden 0 km alırdı özellikle vw gurubu belki böyle birşeydir.

• Bayi elinde stoklu araç varsa muhtemelen vergi dilimini düşürecek şekilde indirim yapıyordur, al-sat yapan da bu durumda uzun süre bekleme riski yerine uyguna verir, parasını alıp başka araç alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault liste fiyatından çok daha aşağına satıyor liste fiyatına kanmayın

• Hocam zaten 235 fiyat veriyor telefonda Renault bayi 1.3 tce Touch otomatik için lists fiyatlarına çok takılmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz10 kullanıcısına yanıt

Bu kadar saçma bir pazarlama taktiği olamaz herhalde. Çoğu insan orda gördüğü fiyatlar yüzünden hiç düşünmüyordur bile bu aracı almayı. Allah akıl fikir versin bu insanlara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44071F6F6

Bu kadar saçma bir pazarlama taktiği olamaz herhalde. Çoğu insan orda gördüğü fiyatlar yüzünden hiç düşünmüyordur bile bu aracı almayı. Allah akıl fikir versin bu insanlara.

Vergi sistemindeki gariplikten kaynakli.

Siz 2000 bin TL indirim yapiyorsunuz vergi bandi degistigi icin 40 bin TL indirim oluyor gibi bir durum soz konusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.