Şimdi Ara

Otomatik peugeot 206 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 161.000 TL 230 bin de 2-3 parça değişen tavan hariç boyalı bu araç hakkında bilgi sahibi kişiler yorum yaparsa sevinirim otomatiği nasıldır?

Otomatik peugeot 206 nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi yok. Güzel de çıkabilir kötüde

• saatli bomba . bu yaştaki bütün otomatikler saatli bombadır. peugeot daha bir bombadır.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

• İlla otomatik olacaksa Japon olmalı.

• Adalande kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir arıza, beklenmedik durum için bütçe ayırabiliyorsanız alınabilir elbette...

Nihayetinde yedek parça vs. sıkıntılı araçlar değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik olacaksa illaki sıkıntıya sokacak birşeyler vardır içinde, ona göre düşünmek gerekir. Bu km ve yaşlarda araç bakilacaksa japon grup öncelikli olmalı bence, bu Peugeot ile haftassonlari sanayii günlükleri tutarsınız ayda bir uğradım bir yılda herseyini çözdüm dersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • websosyal kullanıcısına yanıt

peugeot ve clio arasında kaldım

• cumadanpazara C kullanıcısına yanıt

öneriniz nedir

Yanılmıyorsam her ikisinde de aynı şanzıman (sadece isim farklı) tam otomatik var. (AL4, BVA)

Peugeot 206 elektrik aksamı açısından bana biraz daha hassas, uzak geliyor. Kendim alıyor olsam benzer durumda Clio bir adım daha yakın gibi dururdu...

Bu arada her ikisi içinde geçerli, mümkün olduğunca temiz, oynanmamış araçlar bakmalı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumadanpazara C kullanıcısına yanıt

bütçe max 160k

• websosyal kullanıcısına yanıt

peugeot 206 izmir de clio aydın da clio için yarın aydın'a gitmeyi düşünüyorum daha temiz daha güzel duruyor gibi kmsi de düşük pejoya göre çok kararsızım...

• Clio yu bilmem ama peugeot un ön düzeninin en geö 2-3 ay önce yapıldığına her türlü bahse girerim. Bu aracın ön düzeniyle uğraşa uğraşa yarı rotçu oldum. Gerekli edevatı verseler baya baya dağıtır toplarım.
    Aracın ağırlık merkezi öne yakın olduğundan ön düzen çok narindir. Virajlarda tümsek denk gelirse arkası atar. Ön düzen için bulunan tek çözüm satmadan önce yaptırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F0316EC -- 20 Kasım 2022; 20:44:46 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2005-otomatik-aksent-lpgli-admira-temiz-1061513863/detay

Su ilana bir bakabilirsin dostum, ilanla herhangi bir alakam yok bu arada aklına şüphe gelmesin.

Ama daha çok şunu öneririm bu civarlara bakacaksın illa otomatikten vazgeçip japon grubunun filtresinde çevirmen iyi olur ilanları.

• Fiat palio otomatik temiz bulursanız bir bakın panda da olabir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bagaj niye boyanmamış ona anlamadım. Madem her yerini boyattın bagajı da boyatırsın.

Değişen 3-4 parça diyor. Kapılar mı? Yoksa sağ sol çamurluk ve kaput mu ?

Önemsiz ama sürücü güneşliği sarkmış.

Çok temiz görünmüyor. Şantiye-sanayi geçmişi olmuş da sonradan allayıp pullayıp satıyor gibi.

Ben olsam almazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.