Şimdi Ara

Sıfır km düşük kalitede bir araç mı yoksa ikinci el kaliteli bir araç mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır km düşük kalitede bir araç mı yoksa ikinci el kaliteli bir araç mı?

benim açımdan bakılırsa tabi ayrı kriterlerde olan iki araç ama bütçe açısından yakın olduğundan bu örneği verdim...

Peugeot 301 (dizel) sıfır fiyatları 55bin civarlarında

Yada

BMW E46 2002/2005 ((dizel) model (artık 150binde 200binde mi o da şansa kalmış :) ))

görüş ve fikirlerinizi paylaşırmısınız?

Benim fikrimi paylaşayayım

Pejo :

+uzun yolda rahat araç
    +geniş bağaj
    +yakıt tüketimi mükemmel
    vs.

Bmw :
    +Sürüş keyfi
    +Prestij :)
    +Güvenlik
    vs.

• Bence 2. el kaliteli bir araç.Söyle düşünün 70 bine sıfır konforsuz B sınıfı araç almak var birde 2. el donanımlı D sınıfı araç almak var.
  • Bu bütçeyle 3008 aldım 2010 model memnunum. Ama 2002 model bmw ye yüksek km de girmezdim. İyiki sıfır 301 Vs almamıştım. Ama ihtiyaç meselesi, zevk meselesi bu işler. İlk arabam c3 dü çok memnun kaldım. Sırf keyif için değiştirdim
  • Hocam ikisi de değil 2.el corolla,megane,focus bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 6 Ocak 2017; 16:10:59 >
  • o düşünce herkeste var.

benzinli olarak düşünürsek...
    60 bine sıfır boş megane mi yoksa 2-3 yaşında az km li avensis mi?

gel de çık işin içinden
  • Paran çok arabaya bağlamak istemiyorsun ikinci el üst segment

Paran yok masraf istemiyorsun sıfır alt segment
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Bu bütçeyle 3008 aldım 2010 model memnunum. Ama 2002 model bmw ye yüksek km de girmezdim. İyiki sıfır 301 Vs almamıştım. Ama ihtiyaç meselesi, zevk meselesi bu işler. İlk arabam c3 dü çok memnun kaldım. Sırf keyif için değiştirdim

bende geçen 2008 otomatik kullandım, kalkışları hiç hoşama gitmedi birden hızlanması vs. sizin araçda da aynı mekanizmayı mı kullanmış acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2002 model arabadan prestij falan beklemek saçma olur.Kimlerin üzerinde tepindiğini,kimlerin her köşebaşında yan verdiğini bilemezsiniz.

Alın 0 km 1.6 dizel araba keyfinize bakın.Az yakması kadar keyifli bişey yok.15 yaşında araba almanın hiçbir keyfi olamaz.
  • Yeni herzaman yenidir, bir video vardı eski model volvo ile yeni model reno modusu kafa kafaya çarpıştırıyolardı, volvodaki cansız mankenler pert oluyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 6 Ocak 2017; 16:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

2002 model arabadan prestij falan beklemek saçma olur.Kimlerin üzerinde tepindiğini,kimlerin her köşebaşında yan verdiğini bilemezsiniz.

Alın 0 km 1.6 dizel araba keyfinize bakın.Az yakması kadar keyifli bişey yok.15 yaşında araba almanın hiçbir keyfi olamaz.

ellese de alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

2002 model arabadan prestij falan beklemek saçma olur.Kimlerin üzerinde tepindiğini,kimlerin her köşebaşında yan verdiğini bilemezsiniz.

ellese de alınabilir

citreon dimi aynı kasa ve aynı motor diye biliyorum :)
  • quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orijinal-temiz-bmw-382066965/detay

bu arabadayla 301 i bir kıyaslarmısınız prestij bakamından

• 15 yaşında BMW'dense elbette sıfır dizel Pejoyu tercih ederim.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    herkese ellese önerip durmayın artık :D arkadaş prestij arıyor en önemlisi. bende bmw almasını tavsiye etmiyorum. bizim ülkede sıfır araba veya modeli en yüksek araba en prestijli arabadır. golf 1.4 tsi comfort manuel veya 508 1.6 thp allure tavsiye ederim.

edit: bana siz bu bütçeyle ne alırdınız derseniz. gidip full kazasız tertemiz bir e46 3.18i zf5 alırdım. hatta servis bakımlı bile bulunur. dönüp başka arabaya bakmazdım bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 6 Ocak 2017; 17:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-prins-lpg-degisensiz-kazasiz-full-plus-opsiyon-2-sahip-373293415/detay

bu araç forumdan arkadaşın,bakımlı temiz araba

Fiyatı biraz fazla değil mi?
  • Mantık 0 araç, 2010 üzeri değilse 2. el düşünmek bile ofsayt sayılır. Birde 55 bin lira verilecek ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

herkese ellese önerip durmayın artık :D arkadaş prestij arıyor en önemlisi. bende bmw almasını tavsiye etmiyorum. bizim ülkede sıfır araba veya modeli en yüksek araba en prestijli arabadır. golf 1.4 tsi comfort manuel veya 508 1.6 thp allure tavsiye ederim.

edit: bana siz bu bütçeyle ne alırdınız derseniz. gidip full kazasız tertemiz bir e46 3.18i zf5 alırdım. hatta servis bakımlı bile bulunur. dönüp başka arabaya bakmazdım bile.

bmw de ki artılardan sadece birisi prestij ama özellikle buna yoğunlaşmadım :) bütçem 70/80 binleri bulsaydı. Zaten 0 SuperB alırdım. 508 de güzel bir öneri ama o fiyata çıkarsamda volvo yu düşünürdüm benim bütçem en fazla 40/50 bin
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    mesela neye göre fazla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

mesela neye göre fazla ?

2005-2006 model bir arabaya göre bence biraz fazla.Bmw olması demek arabanın model yılını değiştirmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.