Şimdi Ara

Pert araç almak için hangi firma tercih edilmeli???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda ikinci el piyasası ile birlikte hiçbir araca bakamaz oldum ben de şu yönde düşündüm kazalı araba alıp kendim yaptırmayı düşünüyorum fakat hasarlı araç satan firmaların hepsi üyelik için 5000 TL teminat istiyor sizi hangi firmayı kullanmalıyım hangi firma daha düzgün bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pert borsası diye bir oluşuşum varken anlamıyorsanız bu işlere bulaşmayın.
  • Adam kaza yapıyor aynı dakika bu teşkilatı arayıp aracım pert oldu işinize yarar diye haber veriyor. Kısacası iş görecek araçlar saman altından yürütülüyor. Sağdan soldan aldığın pert araba seni mezara sokar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.pertdunyasi.com/aracdetay_volkswagen-polo-polo-12-tdi-(75)-trendline09-1662296.html#.Xmob3lQzZdg

şöyle bir araç var. alınıp yaptırılamaz mı. bilgisi olanların yorumlarını bende merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

https://www.pertdunyasi.com/aracdetay_volkswagen-polo-polo-12-tdi-(75)-trendline09-1662296.html#.Xmob3lQzZdg

şöyle bir araç var. alınıp yaptırılamaz mı. bilgisi olanların yorumlarını bende merak ediyorum
    bende çok temiz gözüken bir honca civic gördüm 2018 mdoel yein kasa önü arkası tertemiz yandan çarpmışlar hava yastıklarını aşmışlar kapılar felan yamulmuş 52000 tl den açıkarttırmadaydı

• Hocam şuna dikkat edin aracın bazı bölgelerini yapıyorlar hasar düşükmüş gibi gösteriyorlar. Bu işlerden anlayan güvenilir bir usta ile bakmadan almamakta fayda var. Tokatlanma ihtimali var.

• Hasarlı site ve ilanlarında adice çekilmiş resimler ve üzerlerine yazılmış kalın yazılar ne saçmalıktır bu böyle ya, sanki sanat eseri üretmişde üzerine boydan boya yazı başıyor kopyalamasınlar diye bu sebeplerden hileli sakat işler bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün pert araçların ihalesi sonlanmasına kadar takip ettim opel astra vardı bir tane pert fiyatı sagibinden de 90 bin tl den başlıyordu arabanın bayağı vuruğu vardı 79 bin tl den kapattı ihaleyi dediğiniz gibi bunu 79 a alıp çok ucuza tamir edip 3-4 bin tl ncak kazanabilirim onun yerine hacizli araba almak geldi aklıma hacizli arabalar ucuza gidiyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.