Şimdi Ara

1 milyona hangi piyasası az araç tercih edersiniz? ilanları da paylaştım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar; kısıtlı bütçe ile max. 1 milyon TL ; alttaki 4 ilandan en mantıklı- en alınası ;ileride en az üzecek olan; kullanırken keyif verip-üzmeyecek olan sizce hangisidir ?

değerli görüşlerinizi bekliyorum. ÖZellikle bu araçların kullanıcısı olanla varsa çok çok daha iyi olur.

• mazda 3 tabiki, çok güzel bir araç.
  • Eclipse 4x2'nin uygun fiyat dışında bir olayı olduğunu düşünmüyorum. az bulunan iyi otomobiller kulübüne girdiğini zannetmiyorum, sadece bunların 4x4'lerine mekanik, keyifli bir 4 çekeri var diyorlar. onu da araştırmak lazım.

Bu kasa Mazda 3 konfor ve sürüş keyfi olarak sıkletinin net üzerinde bir araç. dizayn yakışıklı, Türkiyedeki modellerde donanımlar çok zengin ama fiyatları türkiyede yüksek bu araçların. ben 2.0 120 beygir modeli kullanmıştım, ataklık ve tüketim olarak on numara motordu. 1.5i'de aynı güçte ama tork farkı çok fazla 2.0 ile. otomatik şanzımanla birlikte çekişi gidişi yakışı nasıl olur bilemem.

Levorg da klas bir makina ama yüksek km ve 1.6 turbo boxer 4 çeker meselesi bakımda korkuturdu beni. anlayanı bulmak, parçasını bulmak falan çok dertsiz olmayabilir.

• Bu distribütörle Mazda asla alınmaz
    Subaru en keyifli araç ve muhatap alınacak bir servisi var
    Eclipse 4x4 alacaksanız okey,yoksa gereksiz
  • Bu uclu icerisinde Mazda 3 diyeceğim o motorun yakit tüketimi iyi gidişi iyi.
    Mazda cok hata yaptı Tr de.

Levorg kasa yapısı bana hitap etmiyor ilandaki araç hem daha eski model hem hasar kaydı var kmde var.

Eclips de onden l200 arkadan chr gibi bir sey 4x4 olsa belki keyif icin alinirda bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Ekim 2024; 15:55:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.