Şimdi Ara

karbonlu polen filtresinin extrası ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracıma polen filtresi baktım normali var birde karbonlu polen denen bir filtre var karbonlu olunca bunun ne gibi avantajı var karbonlu normale göre 20 tl pahalı nedir onun artısı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Tek fark koku,20lira fark cokmus,benim aracta 5 lira oynadigi icin karbonlu aliyorum.
    Karbo dünyadaki en aktif maddedir. Bu ne demek? Yani aklınıza gelen her türlü madde ile kimyasal bağ kurabiliyor. Bu özelliğinden dolayı gaz maskelerinde, su artıma cihazlarında, aspiratörlerde, klimalarda kulllanılır. Havadaki zehirlmi maddeleri alır. 20 Tl fazla vermeye değer özetle.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Karbonlu Polen Filtresi: Farkı ve Faydaları

Karbonlu polen filtreleri, normal polen filtrelerinden farklı olarak, aktif karbon içerirler. Aktif karbon, yüksek emilim kapasitesine sahip gözenekli bir malzemedir ve bu sayede alerjenleri, kokuları ve diğer zararlı maddeleri hapsedebilir.

Karbonlu Polen Filtresi ile Normal Polen Filtresi Arasındaki Fark

• Aktif Karbon: Karbonlu polen filtreleri, normal polen filtrelerinde bulunmayan aktif karbon içerir.
    • Emilim Kapasitesi: Karbonlu polen filtreleri, aktif karbon sayesinde daha yüksek emilim kapasitesine sahiptir.
    • Alerjenlerin Giderilmesi: Aktif karbon, alerjenleri hapsederek solunum sorunlarını azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Koku Giderme: Karbonlu polen filtreleri, araç içindeki kötü kokuları gidermeye yardımcı olur.
    • Hijyen: Aktif karbon, bakteri ve küf oluşumunu engelleyerek hijyenik bir ortam sağlar.

Karbonlu Polen Filtresi Kullanmanın Faydaları

• İyileştirilmiş Hava Kalitesi: Karbonlu polen filtreleri, araç içindeki hava kalitesini iyileştirerek alerjileri ve solunum sorunlarını azaltabilir.
    • Arttırılmış Konfor: Kötü kokuları ve alerjenleri gidererek, araç içinde daha konforlu bir ortam yaratabilir.
    • Sağlıklı Solunum: Aktif karbon, zararlı maddeleri hapsederek sağlıklı solunum için daha elverişli bir ortam sağlar.
    • Araç Değeri: Karbonlu polen filtreleri, araç içi hijyeni koruyarak aracın değerini artırabilir.

Karbonlu Polen Filtresi mi Karbonsuz Polen Filtresi mi?

Karbonlu polen filtreleri, alerjenleri giderme ve hava kalitesini iyileştirme açısından karbonsuz polen filtrelerine göre daha üstündür. Eğer solunum sorunları yaşıyorsanız veya araç içindeki hava kalitesini iyileştirmek istiyorsanız, karbonlu polen filtresi kullanmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim de merak ettiğim bir soru sormuşsunuz..bilen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.
    ha kulaktan dolma ''kokuyu daha iyi süzüyor, tozu daha iyi tutuyor'' gibi şeyler duymuştum..
  • Dışarıdan kötü koku gelmesini istemiyorsanız karbon filtre kullanabilirsiniz.Normal polen filtrelerinde dış hava akımında, eğer dışarıda kötü koku varsa içeriye aynen geliyor.
  • Bir fark görmedim taktırdığımda.

• Carbon filitre tek arabalarda değil çoğu üründe kullanılır süpürge ve hava temizleyicilerde dışarıya kötü koku vermemek arabalrada ise kötü koku almamak için kullanılır
  • Tek fark koku,20lira fark cokmus,benim aracta 5 lira oynadigi icin karbonlu aliyorum.

• Karbo dünyadaki en aktif maddedir. Bu ne demek? Yani aklınıza gelen her türlü madde ile kimyasal bağ kurabiliyor. Bu özelliğinden dolayı gaz maskelerinde, su artıma cihazlarında, aspiratörlerde, klimalarda kulllanılır. Havadaki zehirlmi maddeleri alır. 20 Tl fazla vermeye değer özetle.
  • Nispeten klima'nın yarattığı pis kokuyu engelliyor. Çok aman aman espirisi olmasada farkını görmüştüm.
  • parası
  • Orjinal ise zehirli gazları da süzebiliyor.
    Yok 15-20 liralıklardan ise boyalı karton.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 9 Nisan 2016; 13:06:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.