Şimdi Ara

Mazot filtre müşürü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizel araçlardaki mazot filtre müşürü ne işe yarar. Bozulduğunu nasıl anlarım. 10 yaşındaki aracımın mazot filtre müşürü hiç değişmedi hep üstündeki takıldı filtreye değiştirmem gerek mi. Araç sabah düzgün çalışırken akşam iş çıkışı boğularak ve düzensiz çalışıyo. Aracı sabah çalıştırdıktan sonra biraz yol alıp stop edip tekrar çalıştırınca, akşam iş çıkısı düzgün çalışıyor. Acaba sorun mazot filtresi müşüründen mi kaynaklı

• rail basınç sensörü hattaki yakıt basıncına göre ecu enjektör zamanlarını vs. ayarlar. bozulması ihtimal tabi ama genelde arıza lambasını da yakar. yakıt artışı, olması gerektiği gibi hızlanamama, geç çalışma varsa bakılır ve önce bir bilgisayara bağlatıp bakın arıza var mı diye.
  • Nasıl bi parça gösterir misiniz ? Mazot filtresini biliyoruzda mazot filtre müşürüde neymiş.

Mesela benim mazot filtrem şu

Buda arkadaşımın mazot filtresi

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Bazı filtrelerde, içindeki su haznesi dolunca uyarı veren bi sensör var sanırım ondan bahsediyor eğer buysa aracın geç çalışmasıyla ilgili bi bağlantı kuramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Bazı filtrelerde, içindeki su haznesi dolunca uyarı veren bi sensör var sanırım ondan bahsediyor eğer buysa aracın geç çalışmasıyla ilgili bi bağlantı kuramadım.
    Su uyarısı veren filtrelere daha dün baktım. Şöyle küçük bi kamış sarkıyor kenarından onu kast ediyorsa yeni yakıt filtresinde zaten onlar hazır geliyormuş

Filtre ve müşürü bu hocam

Yok hocam onu kast etmiyorum. Üstte fotoğraf yükledim müşür ile filtrenin. Müşürün filtreye takıldığı kısımıda işaretledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Mazottaki Su uyarısını benim araç vermiyor diye biliyorum. Resimleri attım bi bakar mısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.