Şimdi Ara

Po ve Lubex Yaglari Nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Traktör ve bikac tarım motorunun yağını kendim degistiriyorum.

Cok kullanmadığım icin pahali yag koymak istemiyorum lakin kalitesiz bisey de olmasin diyorum.

Lubex be Po yaglarinin fiyatlari uygun

Hic kullandiniz mi deneyimlediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 674 sayfalık yag konusu var hala yag konusu açılıyor. Öncelikle markadan ziyade yag nasıl seçilir onu araştırın.

https://forum.donanimhaber.com/motor-yagi-ile-ilgili-tum-paylasimlar--6792166
  • quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

674 sayfalık yag konusu var hala yag konusu açılıyor. Öncelikle markadan ziyade yag nasıl seçilir onu araştırın.

https://forum.donanimhaber.com/motor-yagi-ile-ilgili-tum-paylasimlar--6792166
    Yag nasıl seçilir bilirim 25 senedir tüm araçlarımin yag ve filtrelerini kendim degistiririm.

sadece markayı sordum deneyimleyen var mi onun için.

O kadar gereksiz konunun yanında yag konusu bilgilendirici olur.

674 sayfada Po ve Lubex'i aramaktansa hazır konu işte belki birilerine de faydamız olur.

Nedir bu forumda herkesi bi tersleme halleri anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• lubex %100 yerli, TSK'ya üretim yapan, çok olumlu kullanıcı yorumları ve gerekli standartları taşıdığına dair uluslararası sertifikaları olan bir marka. Lubco, licoil, lubrico, sprint, powerten gibi başka ucuz markalar da var ama kurumsallığı düşük ve sıkıntı durumunda muhatap bulamayabilirsiniz. İsim benzerliği olsa da lubex ile çok fark var. Po ve elf yağları Türkiye'de üretilse de hem yabancılara ait hem de lubex aynı işi görürken bence gerek yok. Castrol, mobil, shell yağları daha kaliteli olabilir ama kişisel tercih olarak yahudi menşeili olduğu için tercih etmiyorum. Motul var çok kaliteli deniyor ama gerçekten pahalı. Lukoil var standart bir marka pek numarası yok.

• Licoil i kesinlikle önermiyorum. Yeni üretim aldığım tenekenin dibinde tortu vardı.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Yag nasıl seçilir bilirim 25 senedir tüm araçlarımin yag ve filtrelerini kendim degistiririm.

sadece markayı sordum deneyimleyen var mi onun için.

O kadar gereksiz konunun yanında yag konusu bilgilendirici olur.

674 sayfada Po ve Lubex'i aramaktansa hazır konu işte belki birilerine de faydamız olur.

Nedir bu forumda herkesi bi tersleme halleri anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Yag seçmeklten filtreleri degiştirmekten bahsetmişsiniz. Aracınız ne hangi yag şartlarını istiyor po ve lubex hangi yagları arasında kaldınız belli degil.

674 sayfalık konuya yazarsanız cevap alırsınız.İnsanların tecrübelerini yorumlarını okursunuz.

Yok oraya bakamam derseniz Lubex yag hakkında daha önce konu açılmış;

https://forum.donanimhaber.com/lubex-motor-yagi--6093652-3

Buda petrol ofisi konusu;

https://forum.donanimhaber.com/petrol-ofisinin-maxima-serisi-yaglari-nasil-kullanan-varmi--27179277

Buyagları ilk defa siz keşfetmemişsiniz. Daha önce tavsiye/yorum isteyen olmuş.

Daha böyle kaç tane konu mevcuttur.Forumun arama kısmına yazsanız karşınıza çıkar.

Siz istiyorsunuz ki ben konu açayım hiç ugraşmayayım gelsin insanlar yazsın. Herkes aynı başlıkları açarsa kimse aradıgını bulamaz.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 23 Şubat 2020; 14:56:51 >

• Po maxima fm 5w30 tam sentetik kullandim aracım için, yerli markaya destek ve uygun fiyat sebebi ile. Herhangi bir olumsuzluk yok şuana kadar (3bin km oldu)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim ve dayımlar nakliye işiyle uğraşıyor. Çekici ve kamyonlarında po marka yağ kullanıyorlar. Şuana kadar hiçbir sorun yasamadılar. Hatta Amerikan motorlarda cummins,Perkins ve paccar motorlarda po'nun daha iyi olduğunu söylüyorlar...

• 1.3 multijet için (traktör sayılır) Lubex SRN 5w40 kullandım. Hiçbir sıkıntı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 23 Şubat 2020; 16:37:29 >
  • Teşekkür ederim yorumlariniz için ikisi de sıkıntı çıkarmayan yaglar anladığım kadarıyla.

• Çoğu arabamda Castrol edge kullandım fakat fiyatlardan dolayı 38 bin km den beri PO kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım

• R12 varken Castrol ve PO kullandım. 20 50 yağda PO daha iyidi. Elf LPG de öyleydi. Castrol GTX o kadar istekli gitmezdi. Bir kere 15 40 yağ kullandım. Motor rampada bayıldı.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Yağı Kullandınız mı nasıl durumlar

• Po nun yağları genel olarak iyidir özellikle kamyon tır grubunda çok kullanılır sorun yaşamazsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben iki bakım lubex 0/16 kullandım hiç sorun yaşatmadı tek sorun usta makara yaptı nereden buldun bu markayı diye

• cevap yazalı 4 yıl olmuş hala kullanıyorum lubex, rn720 sertifikalı clio 4 için 5w30, bir sorun yok. Ayrıca antifriz ve fren hidroliğini tavsiye ederim. Yeterli kaliteyi sağladığı için fil filtre de tavsiye ederim. Kaliteli yerlileri desteklemek lazım.

• Kullandım bı sorun olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.