< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 13 Haziran 2022; 17:36:1 > |
Shell Petrol İstasyonlarındaki OilChange+ Standında Yağ Değişimi Önerir Misiniz ?
-
-
Sanayide yaptirsan usta tanidigin yoksa adamlarin agzina yalan yapismis abi 10laflarindan 9 u yalan yarin birgun bisey olsa sorumluluk almazlar tanidik varsa yaptirmak lazim yada guvenilir bir yer varsa yoksa shellde yaptirip kafa rahat etmesi daha iyi biraz fiyat farki olur gibi sanayidekielrle ama kafa rahat eder -
Oilchange zaten yağ değişimi demektir Hocam, yağ Filtresini kastettiniz sanırım? Shell in yağlarını, Shell istasyonların da değiştirmek mantıklı gibi görünse de bazı şahısların, İstasyondan yer kiralayarak bu işi yaptığına şahit oldum, ne derece güvenilir tartışılır, ama Shell kendi istasyonun da, kendi personeliyle yapıyorsa sanırım güvenilirdir diye düşünüyorum. İnternetten aldığınız yağların %90 çakma olduğu biraz abartı olmuş sanırım, garanti olması için, yetkili bayii lerin kendi sitelerinden almak en doğrusu olur bence.
-
- Yetkili bayiilerin kendi sitelerinde yağ satılmaz.
- İnternetten alınan yağların %90'ının altında "çakma yağ" olduğunu belirten yorum yapılmış.
- Oilchange+ yağ değişim standının adı, bazı Shell'lerde oluyor. Bazılarında olmuyor.
-
Emin olmadığınız konu hakkında net yazılar yazmak kafa karıştırmaktan başka bir şeye yaramaz hocam.
www.liquimolyturkey.comLIQUI MOLY - Liqui Moly Motor Yağları, Katkılar ve Servis Ürünlerihttps://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly -
Shell'in kendi sitesinde yağ sattığı linki gösterir misin ?
-
Shell özelinde olduğunu yazmanız gerekirdi, genel olarak yetkili bayi demişsiniz.
Onlarda zaten istasyondan temin edilebiliyor.
-
Sadece Shell değil Castrol ve ELF de kendi sitesinde satmıyor.
-
piyasada hangi yağların en çok sahtesi var?
castrol
motul
mobil
bunların dışında alın? mesela lubex olur, selenia olur, petronas olur, lukoil olur, petrolden shell alırsın ustanda değiştirirsin.
çok kılsan bosch car service'de yaptır. daha da kılsan yetkili servis.
pazar yeri sitelerinden ne idüğü belirsiz satıcılardan yağ alınırsa sahte gelebilir.
turkoilmarket ile yağçarşısı internette güvenilir adresler.
ilaveten mobil türkiye'nin n11'de resmi satışı mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 13 Haziran 2022; 20:14:2 > -
Mobil-oil diye aratırsanız , hb, n11, trendyol ve gittigidiyorda mevcut orijinal satıcı. -
Shell Türkiye'ye ait istasyonlar bence en güvenilir yağ değişim yerleri.
-
shellde yağ değişim süreci nasıl işliyor?
Filtreleri kendimiz götürsek onları da takarlar mı?
yağı vakumla mı çekiyorlar, tıpayı mı açıyorlar?
teşekkürler
-
Filtre götürseniz takarlar
Tıpa açıyorlar
Ben de tecrübe edeceğim. Tecrübelerimi aktarırım.
-
Ben deneyimimi anlatayım.
Yağ değişimi yapılacak diye rica ettim o sırada görevli yakıt dolum yapıyordu ( kiralık eleman değildi yani)
Lifte aldı aracı, yağı gözümün önünde açtı hatta gösterdi özellikle.
Filtre elinde vardı içinize sinmez yada yok derlerse siz getirin yanınızda.
3 4 sefer yağı koydu seviyeyi kontrol etti alttan sızıntı olup olmadığına baktı ve temiz çalıştı.
Bu sebeple ben çok memnun kaldım gene olsa oraya giderim. Ayrıca shell yağları da bal gibi renkte akışkan. Motora ekledikten sonra motorun rahat çalışmasıyla memnun kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbringer -- 17 Haziran 2022; 14:30:43 > -
Ben de yağı orjinal olduğu için Shell istasyonundan alıyorum en azından kafam rahat ediyor. Değişimi istasyondan yaptırmadım hiç. -
Merhaba,
Ürünlerimizin sahtelerinin satışı marka olarak gerek operasyonel gerekse hukuki çalışmalarımızı yürüttüğümüz ve çok önem verdiğimiz konu. Ayrıca sizlerin de bildiği gibi sahtecilik sorunu tüm ürünlerin satışında karşılaşılabilen bir problem. Size önerimiz linkini paylaştığımız Yetkili Castrol Distribütörleri’nden alım gerçekleştirmeniz olacaktır.
https://www.hepsiburada.com/magaza/castroldistributor
https://www.n11.com/magaza/castroldistributor
Ayrıca online satış ilgili videomuza belirttiğimiz link üzerinden ulaşabilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=TWLfxaV7XZc
İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz
-
4 litre 5w30 yağı 1000 liraya dolduruyorlar siz gidin bir fiyat sorun önce.
-
Ankara Shell Söğütözü İstasyonundaki OilChange+ standında yağ değiştirdim.
5w-30 Shell Helix HX8 Tam Sentetik motor yağı kullandık.
Shell Helix yağ uzmanı ile birlikte petrolden en son tarihli (Mayıs 2022) en taze yağı sıfır kutusunu açarak aldım.
2008 model bir araba olduğu için, karter tıpasının yatağını ve dişlerini deforme etmemek için vakumlayarak tüm yağı çektirdim. İsterseniz karterden de boşalttırabilirsiniz.
Yağ filtresini kendim götürebilirdim ama orada 75 TL'ye yağ filtresi vardı.
Toplamda yağ + yağ filtresi + cam suyu + işçilik her şey dahil 450 TL'ye mal oldu.
Bu arada Shell Söğütözü eskişehir yolu istastonu Shell A.Ş. tarafından bizzat işletilen bir istasyon. Bayii değil.
Fatura, bakım kartı elbette verildi.
Bunun yanı sıra, antifriz, fren hidroliği, direksiyon hidroliği, cam suyu, aracı kaldırıp ön düzen kontrol, yağ kaçağı kontrolü, görsel kontroller, lastik hava kontrolü de sağlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Haziran 2022; 14:29:48 >
-
Selamlar,
İlginiz için teşekkür ederim. Bununla birlikte otomobil ve motosiklet kullanıcısıyım. Bahsi geçen linklerde 10w40 dışında motosiklet yağı göremedim.
Motosiklet kullanıcılarının da sahte yağ ile başları dertte. Bahsi geçen pazar yerlerinde de motosiklet yağlarının satılması bizler için iyi olacaktır.
Teşekkürler.
-
Castrol satiyor. Interten sitesine girin n11'de kendi sayfasina yönlendiriyor direkt.
Emin olmadığınız konu hakkında net yazılar yazmak kafa karıştırmaktan başka bir şeye yaramaz hocam. www.liquimolyturkey.com LIQUI MOLY - Liqui Moly Motor Yağları, Katkılar ve Servis Ürünleri https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly |
Shell özelinde olduğunu yazmanız gerekirdi, genel olarak yetkili bayi demişsiniz. Onlarda zaten istasyondan temin edilebiliyor. |
İnternette satılan yağların "%95 nin sahte" olduğunu nereden çıkarttınız ben onu merak ettim??? Bu konu da yapılmış bir araştırmamı var??? Bir de "Ambalajının orijinal olması, içindeki yağın orijinal olduğunu ispatlamaz." demişsiniz de, siz Shell den aldığınız yağın orjinal olduğunu nereden biliyorsunuz belki ambalajı orjinal, içeriği sahte? Laboratuvar incelemesi mi yaptınız? Madem her şeyden şüpheleniyorsunuz bunu da düşündünüz mü??? Madem Yetkili servis sizin değiminizle "çakma yağ ve çakma triger kayışı kullandığı ispatlanmış iken" belki Shell İstasyonu da bu şekilde, Paranoyak olacaksak o zaman herkes den ve her şeyden şüphelenelim??? Motul yağın kendi orjinal satış sitesi var, o zaman orada da sahte satılması ihtimali var öyle mi??? O ihtimal varsa, Shell'in satmayacağı garantisi mi var??? |
Ben deneyimimi anlatayım.
Yağ değişimi yapılacak diye rica ettim o sırada görevli yakıt dolum yapıyordu ( kiralık eleman değildi yani) Lifte aldı aracı, yağı gözümün önünde açtı hatta gösterdi özellikle. Filtre elinde vardı içinize sinmez yada yok derlerse siz getirin yanınızda. 3 4 sefer yağı koydu seviyeyi kontrol etti alttan sızıntı olup olmadığına baktı ve temiz çalıştı. Bu sebeple ben çok memnun kaldım gene olsa oraya giderim. Ayrıca shell yağları da bal gibi renkte akışkan. Motora ekledikten sonra motorun rahat çalışmasıyla memnun kaldım |
Adam iyi ki shell den yağ almış. O sahte bu sahte ama shellden aldın mı orjinal :) nasıl böyle tutucu bağnaz ve sadece kendi aldığınız değerli oluyor anlamıyorum.
|
Benzer içerikler
- en iyi çelik subap markası
- alçılı kolla araba kullanmak yasak mı
- makina mühendisleri odası araç şase numarası fiyat
- kaput nasıl açılır
- lpg gaz kesici arıza belirtileri
- kg mobility fiyat listesi
- mazda 2024
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- 2023 en çok satan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X