Şimdi Ara

Astra j 1.6 dizel volant baskı kronik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle burdaki yazımı benim gibi uzun araştırmalar sonucu bu aracı almayı düşünen arkadaşlar var ise onlar için yazıyorum daha önce 6 aracım oldu bir önceki
    kasa astra h 4 sene kullandım daha sonra yeni bir araç almaya karar werdim araştırmalarım sonucu focus ile astra arasında kaldım ve
    astra j 136 bg dizel sport aracı aldım 14 bin km aldım ve ilk bakımnı yetkil serviste kendim yaptım garantisi 2 gün önce biten aracımın olan aracım geçen gün çalıştırdım ve araç ne yaparsam yapayım vitese geçmedi stop edince vitese geçiyor çalıştırınca tekrar
    boşa veya başka vitese geçmiyor.çekici ile servise götürdüm baskı balatada ve volant sorun deyince çılgına döndüm defalaraca şirket aracı değiştirmiş
    15 yıldır araç kullanmış birinin 26 bin km baskı balata ve volant yemesi mantık olarak mümkün değil zaten baskı balata bitmeden belirtileri olur:
    araç yokuş tırmanmaz, arada sıyırma yapar, balata kokusu gelir hiç bir belirti olmadan bitme şansı yoktur.mekanik bir sorunu garantili
    araca 3000 tl masraf çıkararak müşteri üstüne yıkmak opele yakıştı Sorunlu diye almadığımız dsg şanzıman bile arıza çıkarınca en azından servis
    sahip çıkıyor garanti bitmiş bile olsa iyi niyet garantisinde yapılıyor bizim araçlar garanti devam ederken yapılmıyor bir daha opel den değil
    araç almak önünden dahi geçmem, geçmemek gerekir.

daha sonra astra j grubunda aynı sorunu yaşayan var mı diye paylaşım yaptım ve 100 den fazla yorum geldi hepsi 1.6 astra ve 20-40 bin km arasında aynı sorundan
    muzadarip olmuş kimisi aracı yakarım bayinin önünde deyip garantiden yapılmış kimisi cebinden aracın garantisi 48 saat önce bitmiş deyip hiçbişey yapmayn servisi
    tüketici mahkemesşine vermek istedim ama granti bittiği için bir sonuç alacağımı sanmıyorum.
    daha önce birçok ortamda opeli savundum ama opel pişmanlıkmış...

• Araç manuel mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 15 Şubat 2018; 15:6:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa duyuyorum. İnşallah benim de başıma gelmez. 2014 model manuel Astra var bende de.

Çok geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

arkadaşlar öncelikle burdaki yazımı benim gibi uzun araştırmalar sonucu bu aracı almayı düşünen arkadaşlar var ise onlar için yazıyorum daha önce 6 aracım oldu bir önceki
    kasa astra h 4 sene kullandım daha sonra yeni bir araç almaya karar werdim araştırmalarım sonucu focus ile astra arasında kaldım ve
    astra j 136 bg dizel sport aracı aldım 14 bin km aldım ve ilk bakımnı yetkil serviste kendim yaptım garantisi 2 gün önce biten aracımın olan aracım geçen gün çalıştırdım ve araç ne yaparsam yapayım vitese geçmedi stop edince vitese geçiyor çalıştırınca tekrar
    boşa veya başka vitese geçmiyor.çekici ile servise götürdüm baskı balatada ve volant sorun deyince çılgına döndüm defalaraca şirket aracı değiştirmiş
    15 yıldır araç kullanmış birinin 26 bin km baskı balata ve volant yemesi mantık olarak mümkün değil zaten baskı balata bitmeden belirtileri olur:
    araç yokuş tırmanmaz, arada sıyırma yapar, balata kokusu gelir hiç bir belirti olmadan bitme şansı yoktur.mekanik bir sorunu garantili
    araca 3000 tl masraf çıkararak müşteri üstüne yıkmak opele yakıştı Sorunlu diye almadığımız dsg şanzıman bile arıza çıkarınca en azından servis
    sahip çıkıyor garanti bitmiş bile olsa iyi niyet garantisinde yapılıyor bizim araçlar garanti devam ederken yapılmıyor bir daha opel den değil
    araç almak önünden dahi geçmem, geçmemek gerekir.

daha sonra astra j grubunda aynı sorunu yaşayan var mı diye paylaşım yaptım ve 100 den fazla yorum geldi hepsi 1.6 astra ve 20-40 bin km arasında aynı sorundan
    muzadarip olmuş kimisi aracı yakarım bayinin önünde deyip garantiden yapılmış kimisi cebinden aracın garantisi 48 saat önce bitmiş deyip hiçbişey yapmayn servisi
    tüketici mahkemesşine vermek istedim ama granti bittiği için bir sonuç alacağımı sanmıyorum.
    daha önce birçok ortamda opeli savundum ama opel pişmanlıkmış...

opel pişmanlıktır. Ciddi kalite sorunu var opelin. Araçlarının bütün noktalarında hemde. Astra h kasa aracımın salıncak burçundan direksiyon kutusuna servisde değişmişti. easytronic faciasından sattım. opelede tövbemi etmiştim. İyi yapmışım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Araç manuel mi

manuel hocam
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    inşallah gelmez hocam çok sağolun ama araçtan ciddi anlamda soğudum sıfırı 120 bin tl olan araç bu birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Araç manuel mi

manuel hocam

26 binde volan mı değişir yavv dışarda yaptırın 1500 2000e olabilir opel gözümde hep masraftır benim

• Astra j den benimde emme manifoldundan dilim yanmıştı.Ne kadar cok pararm olursa olsun artık bende tövbe opel için....Alacaklarada bir kez daha düşünün derim ben

• Bende 2011 yılında Opel astra sedan dizel 111.yıl özel paket sıfır olarak aldım,Sürekli elektronik aksam sıkıntısı yaşadım,Hem de 1000 kilometre den itibaren.Adana Ariel ve onatça servisleri sorunu çözemedi.Arabayla seyir halinde iken,birden dörtlüler yanıyor ve tavandaki bütün lambalar yanmaya başlıyor,araba kitlenmiyordu.Neyse ki sattım kurtuldum.Bir daha opele tövbe ettim.

• merhaba hocam, bende aynı problemi yaşadım.

2015 model manuel 75.000 araç baskı balata volan problemi için servis 7400 tl fiyat verdi. sanırsams erviste yaptırıcam ama araçtan soğdum. insan üzülüyor. bunca kişinin aynı problemi yaşaması kullanıcı hatası olmamalı. siz değişim sonrası memnun musunuz ?

• baskı balata volantı garantiye sokan herhangi bir firma var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.