Şimdi Ara

megane 2 enjektör sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane 2 aracımı çalıştırırken geç ve titreyerek çalışıyor nyolda giderken normal. ancak arabayı sıkıştırdığımda devir 4000 5000 arasında iken 3 saniye enjektör hatası veriyo sorna geçiyo sizce sorun neden kaynaklanır servise çektim aracı 150 tl test parası istediler bende bağlatmadım bilgisayara nyden kaynaklanır mazottan die şüpheleniyorum ben iyi mazot koymamıştım. sorun nedir enjektörmü bobin mi pompamı ? bilenler varsa yardımcı olsun birde nerde yaptırabilirim bu sorunu hatay iskenderunda ikamet ediyorum sanırım bosch ve delpi die çeşitleri var bnm bildiğpim en iyisi hangisidir. yardımcı olun lütfen.

• aynı sorun benim de aracım da vardı. sorun enjektörlerden kaynaklanıyormuş. enjektörler sökülüp test makinasına bağlandı. enjektör ara parçalarının değiştirilmesi gerektiğini söylediler. söküp takma ve parça dahil 500 tl gibi bir rakam ödedim. serviste aynı iş için 1300 tl civarında bir fatura çıkarıyorlar. benim aracımın motoru 1,5 dci 80 hp. üzerinden çıkan orjinal enjektörler delphi.
  • MEGANE II ENJEKTÖRÜ POMPAYI YAPTIRDIĞIM HALDE GEÇ ÇALIŞIYOR GAZA BASTIMMI ENJEKSİYON ARIZASI YAZIYOR.BÖYLE BİR PROBLEMLE KARŞILAŞAN VARMI ???
  • hangi ildesin iyi bir pompa enjektör tamiri yapan yere gir hallederler
  • Arkadaşlar aracım megane 2 1.5 dci.enjeksiyon arızası diye uyarı verdi.aracı bilgisayara bağlattım enjektör 3.gz arızalı dendi araya tatil girdi yarın götüreceğim çok masraf çıkarır öı bir de nereye yaptıracağım pompacıya mı tamirciye mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdim

Arkadaşlar aracım megane 2 1.5 dci.enjeksiyon arızası diye uyarı verdi.aracı bilgisayara bağlattım enjektör 3.gz arızalı dendi araya tatil girdi yarın götüreceğim çok masraf çıkarır öı bir de nereye yaptıracağım pompacıya mı tamirciye mi

Selamlar,

Arizayi tamir ettirdiniz mi?
  • Ettirdim.enejtör tamiri yapıldı 4 enjektörde.olmadı yine yandı.sonra bir usta buldum gaziantepte adam işinin ehli.mazot pompasının ucundaki müşür arızalı o yüzden lambayı yakıyor dedi.200 liralık bir parça aldı taktı arabanın dünyası değişti.lamba falan hiç birşey kalmadı yer uçağı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.